Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

sex - brak satysfakcji/orgazmu...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
233 odpowiedzi w tym temacie

#61 PdM

PdM
  • Użytkownik
  • 1 397 postów

Napisano 16 października 2008 - 21:18

lowca_motyli, raczej chodziło mi o Twój tok rozumowania... bo skoro sugerowałeś że brak owego orgazmu u kobiet jest z winy faceta... można równie dobrze napisać że brak erekcji u faceta to wina kobiety... :roll: ;-)

musi wpier poczuć się sama z sobą śiwtenie, musi się wyluzowac całkowicie.

a sprawienie żeby się tak poczuła jest rolą mężczyzny ;-) Amen

oczywiście że tak ale to również wychodzi poza łóżko... :D o codzienne relacje między partnerami itd...

Kahela <piwo></span>
Za każdy kamień tej ziemi... ostatni swój oddasz dzień...

#62 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 16 października 2008 - 21:20

bo skoro sugerowałeś że brak owego orgazmu u kobiet jest z winy faceta.

Mysle ze jest w tym czesc prawdy.. Ale to tez zalezy od kobiety, jej humoru, samopoczucia.. Chyba ze sie nigdy nie ma O :-D No to wtedy juz moze byc wina faceta.

#63 PdM

PdM
  • Użytkownik
  • 1 397 postów

Napisano 16 października 2008 - 21:27

No to wtedy juz moze byc wina faceta.

Na kobiecy orgazm muszą zapracować obie strony i nie ma zmiłuj... ;-)
Za każdy kamień tej ziemi... ostatni swój oddasz dzień...

#64 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 16 października 2008 - 21:29

PdM, no domyslam sie:)
Wina nigdy nie lezy zupelnie po jednej stronie.

#65 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 17 października 2008 - 08:23

Na kobiecy orgazm muszą zapracować obie strony i nie ma zmiłuj... ;-)

Podpisuje się pod tymw 100%, w końcu jakiś facet który rozumie kobiety, i nie stara się być na siłę arogancki :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

<ookk>

#66 lowca_motyli

lowca_motyli
  • Użytkownik
  • 360 postów

Napisano 17 października 2008 - 12:21

Podpisuje się pod tymw 100%, w końcu jakiś facet który rozumie kobiety, i nie stara się być na siłę arogancki

ale prowokujesz :-P nie staram się być arogancki, ba nawet się za takiego nie uważam ;-)
Zastanów się najpierw na czym polega arogancja zanim znów użyjesz słowa, którego nie znasz znaczenia :lol:

Co do tematu - nigdy nie powiedziałem że to jest wina TYLKO i wyłącznie faceta. Po prostu uważam że w większości przypadków tak jest.

[ Dodano: 2008-10-18, 21:03 ]

można równie dobrze napisać że brak erekcji u faceta to wina kobiety...

No to akurat jest chyba delikatna różnica, erekcja a orgazm :roll:
"Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy." Andrzej Klawitter

#67 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 27 listopada 2008 - 19:30

Tak sie zastanawiam, nie widzialam czy umiescic oddzielny temat czy jak, wiec zawarlam to w takim temacie.

A mianowicie, okazuje sie ze wiele kobiet nie odczuwa orgazmu podczas seksu.
Czemu wiec go lubia? A wrecz uwielbiaja? Czy uwazacie ze tej przyjemnosci trzeba sie po prostu nauczyc? I jak to bylo z wami?
A wiec pytanie.. Czemu lubimy sex? Oczekiwalabym jakichs glebszych odpowiedzi :-D

#68 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 27 listopada 2008 - 19:37

Hmmm... dla mnie seks to przede wszystkim maksimum bliskości z moim mężczyzną... Bardzo zbliża nas do siebie... Lubie się z nim kochać bo po prostu lubię go czuć blisko siebie:) nawet jeśli podczas stosunku nie mam orgazmu i tak jest nieziemsko;) a jeśli jest orgazm to jest jeszcze lepiej;) nie wiem jak się inaczej wyrazić:P podsumowując... dla mnie seks to bliskość... po prostu miłość, najbardziej dobitne jej wyrażenie;) :->
Dołączona grafika

#69 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 27 listopada 2008 - 19:42

Milabelka_22 odpowiedz znajdziesz w temacie 273 powody dla ktorych sie seksimy :lol: ktory jest na tymm forum ;-)
a odpowiadajac na inne twe pytanie na pewno tak napewno przyjemnosci trzeba sie nauczyc, to kwestia nauczenia sie mapy swych cial i tego co kazdemu z nas sprawia przyjemność... w moim przypadku pierwsze zblizenia nie przynosily orgazmu u mojego mezczyzny tez nie, a z biegiem czasu stalismy sie mistrzemki przyjemnosci :mrgreen: po prostu musielismy sie nauczyc wszystkiego i efekt jest taki ze czasem zdarza sie ze szczytuje dwa razy podczas jednego stosunku.... :oops:

#70 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 27 listopada 2008 - 19:53

mloda, jemu nie przynosily orgazmu? Dla mnie to dziwne.. :roll:

#71 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 27 listopada 2008 - 19:55

mloda, no wlasnie dla mnie tez... z tego co wiem to faceci zawsze maja orgazm... no bo jak tu inaczej...
Dołączona grafika

#72 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 27 listopada 2008 - 19:56

powaznie ale bylam jego pierwsza partnerka i on sie dopiero uczyl ja tez... i na poczatku to on mogl np trzy razy pod rzad ale nie mial z tego nic

#73 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 27 listopada 2008 - 19:59

mloda, no tzn nie konczyl tak??
Dołączona grafika

#74 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 27 listopada 2008 - 20:09

wytrysk mial ale jak teraz o tym rozmawiamy to mowi ze nie odczuwal takiej przyjemnosci jak teraz to wszystko

#75 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 27 listopada 2008 - 20:15

mloda, aha. a mi się wydawało że facetom zawsze jest w miarę przyjemnie jak "tryskają"... :-P
Dołączona grafika

#76 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 27 listopada 2008 - 20:17

nie no widac chowaja sie wyjatki- a moje kochanie jest jednym z nich :-) przez kilka pierwszych zblizen nie odczuwal przyjemnosci- moze sie za bardzo stresowal czy mu wyjdzie hihi :mrgreen:

#77 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 27 listopada 2008 - 20:18

a no moze:P hehehe;) ale ważne ze teraz juz wam obydwu dobrze:D:D
Dołączona grafika

#78 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 27 listopada 2008 - 22:07

Faceci maja suchy orgazm, albo wytrysk który z orgazmem nie ma nic wspólnego ;)

Dlaczego lubie seks? Bo sprawia mi przyjemnosc, daje mi max bliskosci .
Nawet jak nie mam orgazmu to i tak jest mi dobrze. Wszak nie kocham sie dla orgazmu, tylko dla przyjemnosci (a jedno z drugim sie nie wiaze) .

Tomek mial na poczatku problemy z dojsciem. Mial wzwód, mało mu brakoło do wytrysku, ale nie mógł . To wina wszystkiego po kolei : alkohol, stres, chec dogodzenia mi itp. Po rozmowach wyluzował i było ok.

Nie powiem, ze nie czulam sie źle,gdy nie mogl dojsc. Wine widzialam w sobie , wbijałam sobie do glowy, ze moze go nie pociagam, moze mu nie jest ze mna dobrze itp, ale ... pozniej przetlumaczylam sobie , ze przeciez ma wzwód jak tylko go dotykam, rzuca sie na mnie jak wygłodniale zwierze itp , wiec skad takie glupoty mi przychodziły go głowy?:P
Moze to "wina" tego, ze nigdy nie mialam takich doswiadczen.

Co do mnie to ja nie widze problemu w braku orgazmu , nie widze w tym winy partnera. Wszak ode mnie zalezy pokazanie mu co na mnie dziala , jego sprawa co z tymi wskazówkami zrobi.

#79 WiOlLuŚś

WiOlLuŚś
  • Użytkownik
  • 174 postów

Napisano 02 grudnia 2008 - 20:01

Ja sie musze przyznać że jeszcze nigdy nie miałam orgazmu.
Owszem było mi miło ale to nie miało nic wspólnego z ta "eksplozja" o ktorej sie mówi przy ograźmie ...

#80 asiunia

asiunia
  • Użytkownik
  • 238 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 08:37

a ja nie zawsze mam orgazm...czasem jak sex jest krotki to nie mam orgazmu.ale jak juz mam to glosno stekam.jest cudownie