Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

sex - brak satysfakcji/orgazmu...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
233 odpowiedzi w tym temacie

#41 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 25 czerwca 2008 - 17:39

katty727 ważna dla mnie jest przyjemność z całego stosunku... ale orgazm od czasu do czasu też by sie przydał bo wtedy czuła bym sie bardziej taka wartościowa i spełniona ... i wiedziała bym iż wtedy mój chłopak nie myślał by że jest gorszy, czy że to jego wina bo czasem mam wrażenie że zaczyna tak myśleć ...

#42 klaudia84

klaudia84
  • Użytkownik
  • 48 postów

Napisano 25 czerwca 2008 - 23:33

a ja mam takie pytanie do Was czy naprawdę ważne jest dla Was mieć orgazm czy mieć przyjemność z całego stosunku ?

Dla mnie ważna jest bliskość, czułość mojego słoneczka, poczucie, że należy do mnie i że stara się dla mnie :) A orgazm jest milutkim dodatkiem, ale niekoniecznym. Nie było dziś - będzie jutro :D
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#43 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 25 czerwca 2008 - 23:45

czy naprawdę ważne jest dla Was mieć orgazm czy mieć przyjemność z całego stosunku ?

mi chodzi o przyjemność nie tyle fizyczną (no też wiadomo aż się chce :P ) ale taką bliskość, to mnie kręci ;-)
reszta to 'pożądanie' ;-)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#44 twojbuziaczek

twojbuziaczek
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 13 lipca 2008 - 12:27

a ja słyszałam kiedyś że zdolność a właściwie predyspozycja do orgazmu jest uzależniona od kształtu pochwy... czy ktoś kiedyś coś o tym czytał??

#45 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 13 lipca 2008 - 19:28

może coś w tym jest...
ale pierwszy raz coś takiego słysze... ;-)
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#46 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 13 lipca 2008 - 19:36

Hmmm, być może ma to znaczenie przy orgazmie pochwowym, ale przy łechtaczkowym chyba raczej nie...
A większość kobiet ma z reguły łechtaczkowy, więc możemy spać spokojnie ;-)
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#47 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 13 lipca 2008 - 22:07

ja tez nie mam za wiele lat...jestem z chlopakiem od 9 miesiecy i moje libido jest bardzo niskie...nie odczowam tego co bym chciala rowniez ;/ nie wiem dlaczego,kocham go bardzo...

#48 Iwcia 23*

Iwcia 23*
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 14 października 2008 - 19:26

Mam pewien problem związany z orgazmem jestem z chłopakiem 4 lata i od jakiegos czasu w czasie sexu nie mam orgazmu dziewczyny czym to moze być spowodowane?nie mam pojęcia jak temu zaradzić hmm może ktoś mi podpowie coś na ten temat... <bezradny></span>

[ Komentarz dodany przez: madzia: 2008-10-14, 20:30 ]
Post przesuniety w odpowiednie miejsce.

#49 Dominiczka

Dominiczka
  • Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 15 października 2008 - 20:53

Kurcze, ja z żadnym facetem nie miałam orgazmu i to jest moja największa zmora, gdyz już wątpie czy kiedykolwiek będe miała!!

#50 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 15 października 2008 - 20:54

ja też nie miałam i nie mam i jakoś się trzymam :D też bym chciała to przeżyc no ale nic nic na siłę :)

#51 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 15 października 2008 - 20:59

może chodzi o to, że za bardzo skupiasz się na tym, żeby miec orgazm a nie na samym stosunku?? im bardziej się myśli o tym, że chce się mieć orgazm tym mniej prawdopodobne, że się go dostanie tak mi się wydaję...
<bezradny></span>
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#52 Dominiczka

Dominiczka
  • Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 16 października 2008 - 07:21

jeśli o mnie chodzi to ja sie wogóle nie skupiam na tym, żeby mieć orgazm. Już się z tym pogodziłam że nie mam. :-(

#53 lowca_motyli

lowca_motyli
  • Użytkownik
  • 360 postów

Napisano 16 października 2008 - 07:49

Ja byłbym za opinią że każda kobieta, którą da się podniecić może przeżyć orgazm. Wyjątkiem są tu kobiety oziębłe lub aseksualne( czo to to samo?) Wszystko to tylko kwestia czasu i umiejętności partnera. Wiadomo że ciężko kobiecie dojść, jeżeli priorytetem mężczyzny jest zaspokojenie siebie. To są różnice anatomiczne, facet może skończyć w 15 sekund, u kobiety to raczej niemożliwe(chyba? ;-) ). Myślę że te problemy w dużej mierze wynikają z braku ambicji kolesia, żeby stale rozwijać się w tej dziedzinie :-P
"Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy." Andrzej Klawitter

#54 PdM

PdM
  • Użytkownik
  • 1 397 postów

Napisano 16 października 2008 - 10:23

no no lowca_motyli, swoim ostatnim zdaniem wysuwasz ciekawą teorie że wina braku orgazmu u kobiety to brak ambicji u jej partnera jednym słowem jego wina? ;-) Skoro jakaś kobieta piszę że jeszcze z żadnym swoim facetem nie miała orgazmu znaczy że z nimi wszystkimi było coś ten teges? Co do tematu idealnie pasuje tu cytat...

"To nie ja jestem chora, zimna, ułomna - pomyślała. - Brak orgazmu to nie moja wina, ani też nie wina mężczyzn. . Nas po prostu nikt nigdy tego nie nauczył"

;-)

Iwcia 23*: co do Twojego problemu, jest tutaj sporo doświadczonych kobiet które doradzą Ci i pomogą. ;-)
Za każdy kamień tej ziemi... ostatni swój oddasz dzień...

#55 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 16 października 2008 - 13:31

ja z moim obecnym partnerem mialam orgazm kilka razy ale tez nie zawsze czasem jest bardzo ciezko z tym czasem musze sie zadowolic hmm chyba lechtaczkowy on sie nazywa... :?:

#56 Dominiczka

Dominiczka
  • Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 16 października 2008 - 14:02

ja z moim obecnym partnerem mialam orgazm kilka razy ale tez nie zawsze czasem jest bardzo ciezko z tym czasem musze sie zadowolic hmm chyba lechtaczkowy on sie nazywa... :?:

zawsze to coś

#57 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 16 października 2008 - 14:24

Tak naprawdę myślę, że orgazm zależy od naszej babeczki...głowy ;-)
Jeśli jesteśmy w stanie się rozluźnić, zapomnieć o kompleksach, o problemach i "zanurzyć się" w seksie i podnieceniu, to stąd już bliska droga do orgazmu i moim zdaniem tak naprawdę od "umiejętności" faceta, czy nawet naszych to nie zależy.... :-)
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#58 lowca_motyli

lowca_motyli
  • Użytkownik
  • 360 postów

Napisano 16 października 2008 - 14:43

Skoro jakaś kobieta piszę że jeszcze z żadnym swoim facetem nie miała orgazmu znaczy że z nimi wszystkimi było coś ten teges?

Ja miałem taką sytuację. Dziewczyna 24 lat, z tego co mówiła miała wcześniej 5 kolesi. Do spotkania ze mną nie wiedziała jak wygląda orgazm. Musisz wziąść poprawkę na to że wielu mężczyzn tak jak pisałem wczesniej dąży do tego żeby jak najszybciej sie zaspokoić, albo nie wiedzą co należy zrobić, w jakim tempie, z jaką siłą i pod jakim kątem ;-) A to wszystko jest ważne czasami jest tylko taki krótki moment, który trzeba wychwycić, bo inaczej cały trud pójdzie na marne :-P
"Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy." Andrzej Klawitter

#59 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 16 października 2008 - 15:03

Tak naprawdę myślę, że orgazm zależy od naszej babeczki...głowy ;-)

I tu jest pies pogrzebany!! Od faceta również zależy bardzo bardzo wiele, ale z kobietą już tak jest, że żeby mogła bez problemu odczuć rozkosz, musi wpier poczuć się sama z sobą śiwtenie, musi się wyluzowac całkowicie.

[ Dodano: 2008-10-16, 16:04 ]
Mozna nawet poczytać na ten temat w tym samym dziale pod tytułem "orgazmy"

<ookk>

#60 lowca_motyli

lowca_motyli
  • Użytkownik
  • 360 postów

Napisano 16 października 2008 - 15:08

musi wpier poczuć się sama z sobą śiwtenie, musi się wyluzowac całkowicie.

a sprawienie żeby się tak poczuła jest rolą mężczyzny ;-) Amen