Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

sex - brak satysfakcji/orgazmu...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
233 odpowiedzi w tym temacie

#221 Katii87

Katii87
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 10 marca 2013 - 19:12

większość kobiet przezywa orgazm łechtaczkowy . ja tez tak mam . pochwowy mam moze dwa razy w roku :P a kochamy się bardz często :) partner po prostu musi stymulować łechtaczke i chcieć zadowolić swja kobiete wtedy będzie sukces, może przed penetracją powinien dłużej popieścic ? rekma czy to paluszkami moze językiem.

My mamy takze prfesjonalny wibrator do stymulowania łechtaczki . uwierzcie jest supeeerrrr. teraz mam orgazmy za kazdym razem. trzeba siąć=ść i szczerze porozmawiać ze swoim mężczyzna :)

[ Dodano: 2013-03-10, 19:13 ]
zgadzam się z poprzedniczką 0- mój partner chce najpierw mnei zadowolić a potem myślimy jego zadowoleniu:) jesli mnei zadwoli czuje się spełniony

#222 kliczka

kliczka
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 12 września 2013 - 10:06

Wiele kobiet nie osiąga nigdy orgazmu pochwowego a szkoda, bo daje o wiele bardziej intensywne doznania niż łechtaczkowy. Orgazm pochwowy jest związany z odpowiednią stymulacją punktu G a problem polega na tym, ze wielu mężczyzn nie wie, gdzie on sie znajduje i w jaki sposób należy go stymulować. Na profilu ... na youtube jest fajny film instruktażowy na ten temat, naprawdę warto obejrzeć, szczególnie polecam dla Panów ;)

[ Komentarz dodany przez: nie(d)oceniona: 2013-09-12, 17:26 ]
tyle samo, co napisanie reklamy tego profilu zajęłoby skopiowanie linku do filmu i wrzucenie go na forum.

#223 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 12 września 2013 - 13:32

Na profilu ... na youtube jest fajny film instruktażowy na ten temat, naprawdę warto obejrzeć, szczególnie polecam dla Panów

Z ciekawości obejrzałam. Wiedza przydatna, pewnie się sprawdza, ale nie można na siłę dążyć tylko do orgazmu i tylko czysto fizycznie.

Jak dla mnie orgazm u kobiety zaczyna się w głowie i bodźce dotykowe tylko są pomocą w jego osiąganiu.

Odpowiednie podejście faceta jest najważniejsze, naturalność, wyluzowanie, miła atmosfera, gra wstępna... reszta też jest ważna, ale bez odpowiedniego 'rozgrzania' przynajmniej mi nie udaje się dojść.

#224 Kapciuszek

Kapciuszek
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 27 grudnia 2013 - 20:24

Witam, nie wiem dlaczego, ale martwi mnie to bardzo, ponieważ wprowadza takie lekkie zmieszanie w naszym życiu łóżkowym. No tak, jak w temacie- nie czuję przyjemności kiedy facet mnie pieści czy nawet penetruje. Źle się z tym trochę czuję, ponieważ nie mogę dać mu tego, czego bardzo chce. Ech, czy potraficie mi powiedzieć o co tu chodzi?

#225 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 28 grudnia 2013 - 12:56

nie czuję przyjemności kiedy facet mnie pieści czy nawet penetruje. Źle się z tym trochę czuję, ponieważ nie mogę dać mu tego, czego bardzo chce.

Może porozmawiaj z nim o tym? Może udaj się do seksuologa razem z partnerem?

Wszytsko zapisane jest w naszej psychice, w jaki sposób odbieramy bodźce różnego rodzaju, czy darzymy uczuciem swojego partnera łóżkowego, złe wspomnienia z przyszłości mogą również nas blokować, nasze nastawienie do zblizeń, a może partner nas nie pociąga, a może Ty masz jakieś kompleksy? Przyczyn jak widzisz może być wiele.

Specjalistką nie jestem, więc mogę sobie tak wymieniać i wymieniać, dlatego ode mnie mała rada, pogadaj z partnerem, a może akurat inaczej spojrzysz na pryzmat łóżka i będzie oki, albo udajcie się razem do lekarza, który rozwikła te niejasności dlaczego czujesz się tak, a nie inaczej.

#226 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 28 grudnia 2013 - 12:57

Ech, czy potraficie mi powiedzieć o co tu chodzi?

Ale zawsze tak było? Czy od jakiegoś czasu? Wcześniej czerpałaś satysfakcję z seksu z partnerem?

Może wpływ na to maja jakieś zmiany w Waszym życiu, może monotonia? Może skupiasz się na czymś innym i rozmyślasz podczas zbliżeń zamiast skupić się na rozkoszy?

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#227 Sweetie

Sweetie
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 28 grudnia 2013 - 17:36

to co w tytule dotyczy i mnie, choć połowicznie. Nigdy nie miałam orgazmu pochwowego. Za to współżycie z mężem daje mi satysfakcję - po prostu lubię się kochać z moim mężem. A co do orgazmu... Cóż, też chyba taki mój urok, przyzwyczaiłam się. Poza tym, radzę sobie inaczej ;-)

#228 Mr Good

Mr Good
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 31 grudnia 2013 - 13:13

Mysle ze to jest kwestia poznania sie blizej I wlasnych potrzeb.

#229 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 31 grudnia 2013 - 13:51

Co do satysfakcji z seksu, to jest to istotna sprawa dla związku.
Wiele było rozstań z tego powodu.
Najcześciej to sprawa priorytetowa dla panów ale dla pań też.
(..) 
A jeśli nie to czy ten sam problem wystąpił z poprzednim?
Wiele kobiet nie potrafi czerpać satysfakcji ze współżycia i ma to podłoże hormonalne.
Niestety medycyna na tę chwilę nie potrafi im pomóc.

Oczywiście bywa, ze jest to problem natury medycznej, ale częściej jednak w grę wchodzi psychika i wzajemne dotarcie.

Ja też nie od razu miala orgazm z moim partnerem. Teraz nie tylko on, ale przede wszystkim ja wiem, jak go osiągnąć i wlaściwie mogę dojsć kiedy chcę - w sprzyjajacych okolicznosciach oczywiście ;) 

Nie można też przesadzać z priorytetem pewnych spraw.... akurat oglądalm film o tym - niby komedia, ale warto przemyśleć niektóre sprawy - w kinoplexie jest za free tytul ukryte pragnienia czy jakoś tak. O kobiecie, która nigdy nie miała orgazmu, a potem uzależniła sie od wibratora ;) 

"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#230 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 31 grudnia 2013 - 13:54

@Mr Good staraj się pisać obszerniejsze wypowiedzi ;-)

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#231 Mr Good

Mr Good
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 31 grudnia 2013 - 14:16

Popęd seksualny to za sprawa tego mamy ochotę na sex ale tez musimy nauczyć się rozumieć potrzeby partnera, mi np daje satysfakcję i większe podniecenie kiedy mogę zaspokoić partnerkę, nie zdarzyło mi się jeszcze by partnerka miała jakieś wygórowane wymagania bym nie mógł sprostać. Wspominacie o rodzajach orgazmów tak mogę potwierdzić ze i te lechtaczkowe i inne rownież i mi dają duża satysfakcję kiedy mogę kobietę zadowolić w taki sposób, myśle ze partnerkę swoją na tyle znam by wiedzieć jaki i w którym momencie czego chce zreszta po jej reakcji szybko domyślam się gdzie dotknąć czy potrzeć, polizac by przeszły dreszcze po jej ciele. Nawiązując do tematu sex dający obojgu partnerom to jest doświadczenie wymagające skupienia się na potrzebach partnera a przez to danie sobie satysfakcji wg mnie. :)

#232 monia80

monia80
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 22 kwietnia 2014 - 14:54

A próbowałyście kiedyś zabawek? Może to dobry sposób żeby poznać swoje potrzeby i własne ciało, co więcej można je wykorzystać podczas zabaw z partnerem. link - tu możecie zakupić specjalne zabawki dla par, które pomogą w osiągnięciu maksimum przyjemności :-)

Użytkownik inqaa edytował ten post 22 kwietnia 2014 - 16:40

#233 Babolina

Babolina
  • Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 17 listopada 2014 - 14:13

większość kobiet przezywa orgazm łechtaczkowy . ja tez tak mam . pochwowy mam moze dwa razy w roku :-P a kochamy się bardz często :-) partner po prostu musi stymulować łechtaczke i chcieć zadowolić swja kobiete wtedy będzie sukces, może przed penetracją powinien dłużej popieścic ? rekma czy to paluszkami moze językiem.

My mamy takze prfesjonalny wibrator do stymulowania łechtaczki . uwierzcie jest supeeerrrr. teraz mam orgazmy za kazdym razem. trzeba siąć=ść i szczerze porozmawiać ze swoim mężczyzna :-)

[ Dodano: 2013-03-10, 19:13 ]
zgadzam się z poprzedniczką 0- mój partner chce najpierw mnei zadowolić a potem myślimy jego zadowoleniu:) jesli mnei zadwoli czuje się spełniony

Ja nigdy nie miałam pochwowego orgazmu. Zawsze tylko łechtaczkowy. Mój partner wie, jak jest i że musi mnie pieścić żebym doszła, bo tak wewnętrznie się nie da, chociaż uwielbiam seks, naprawdę! :) 

#234 renatazo

renatazo
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 26 listopada 2014 - 19:53

Moim zdaniem (w większości wypadków) wina leży w braku odpowiedniego podejścia... czyli odpowiednio długiej gry wstępnej. Potem jest już z górki :-)

Z drugiej strony rozumiem facetów, oni zazwyczaj chcą już, teraz :-). 20 min gry wstępnej? :-)