Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Sala zabaw czy robić urodziny dla dziecka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 rozalin

rozalin
  • Użytkownik
  • 377 postów

Napisano 12 lutego 2025 - 12:44

Zastanawiam się, czy warto organizować urodziny dla dziecka w sali zabaw. Synek kończy 5 lat i myślałam o tym, żeby zamiast klasycznej imprezy w domu, zrobić coś bardziej aktywnego dla dzieci. Czy ktoś z Was organizował takie urodziny? Jak to wygląda w praktyce?

Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego. 

#2 kafffka

kafffka
  • Użytkownik
  • 290 postów

Napisano 12 lutego 2025 - 13:41

Robiłam urodziny córki w sali zabaw i to była świetna decyzja! Dzieci miały mnóstwo frajdy, a ja nie musiałam sprzątać całego mieszkania po imprezie. Plusem jest to, że dzieciaki się wyszaleją, a nie siedzą przy stole i nudzą się po 15 minutach. Warto tylko sprawdzić, jak wygląda organizacja w danym miejscu – niektóre sale oferują animacje, tort i dekoracje, a w innych trzeba wszystko ogarnąć samemu. Ceny są różne, ale jak policzyć koszty organizacji imprezy w domu (jedzenie, dekoracje, sprzątanie), to nie wychodzi dużo drożej. Moim zdaniem, jeśli dziecko lubi ruch i zabawę w grupie, to warto spróbować. Tutaj znalazłam fajny artykuł o tym, jak przygotować dziecko do wizyty w sali zabaw, może Ci się przyda: https://ki24.info/pl...a-rodzicow.html