Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wypadanie włosów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
406 odpowiedzi w tym temacie

#61 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 06 czerwca 2008 - 15:05

Donn to daj znac za jakis czas czy dzialaja,a drogie sa?

daj znac jakie efekty będą

Dopiero 2 tabletki wziełam :-) na opakowaniu pisze, że efekty za 2-3 miesiące będzie widać. Opakowanie ma 30 tabletek na miesiąc wystarczy. Kosztują 20zł.
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#62 mimi2-26

mimi2-26
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 25 czerwca 2008 - 12:02

ja biorę Maxi Krzem i włosy wzmocniły mi się po 3 tygodniach nie wypadają i ładnie wyglądają ,zwłaszcza że je rozjaśniam polecam kosztuje tak w miarę 12 zł

#63 brooke

brooke
  • Użytkownik
  • 78 postów

Napisano 27 czerwca 2008 - 11:46

Mi strasznie wypadają włosy i a aptece sobie zakupiłam tabletki SKRZYP max, biorę od tygodnia, ale efekty podobno dopiero po jakimś miesiącu będą więc zobaczymy...
"E.E. Cummings once wrote; 'To be nobody-but-yourself - in a world which is doing its best, night and day, to make you everybody else - means to fight the hardest battle which any human being can fight; and never stop fighting.'"

#64 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 27 czerwca 2008 - 12:49

mnie tak bardzo lecą włosy że jakieś tam zwykłe skrzypy niedomagają :cry: straciłam już połowę kiedyś miałam tak że nie szło zrobić żadnej fryzury a teraz to mam problem co zrobić by nie było widać skóry jak zaczesze je do góry :) jakiś czas temu brałam B6 w zastrzykach i do tego taki specjalistyczna maseczkę z wosku :) fajnie dział po jakimś czasie widać już krótkie wyrastające włoski ale nie można jej brać cały czas bo się skóra przyzwyczaja i jest dość droga :-/

#65 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 27 czerwca 2008 - 12:55

ja już zjadłam ponad 20 tabletek Capivit piekne włosy...opakowanie mi się kończy ale coś niecoś już widać przy poprawie...np. to, że mi się nie rozdwajają końcówki, przyciełam je też trochu, (jakieś 6 tygodni temu) więc może dlatego...

#66 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 27 czerwca 2008 - 13:35

np. to, że mi się nie rozdwajają końcówki,

o to cos dla mnie bo moje ostatnio okropnie sie rozdwajaja <bezradny></span> chyba sobie zakupie jak bede w Polsce bo szampony i odzywki juz mi nie pomagaja,a nie chce co troche podcinac wlosow :-?
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#67 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 15 lipca 2008 - 16:45

jestem już po 40 tabletkach Capivit piekne włosy...

efekt :?:

w skali od 1 do 10 punktów daje 8 8-)

tak jak pisze na opakowaniu...efekty widać po 2-3 miesiącach...ja widzę już teraz...mniej włosów mi wypada i nie mam rozdwojonych końcówek :-) (co pisałam wcześniej)

#68 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 11:23

Chyba zainwestuję w ten Capivit, co prawda włosy mi jakoś drastycznie nie wypadają ani nic, nawet moja fryzjerka mi powiedziała, że są strasznie zdrowe jak na to co z nimi tworzę:P... farbuję często i myślę, że lepiej zadbać o włoski zażywając np ten Capivit? jak myślicie? <bezradny></span>
Dołączona grafika

#69 katty727

katty727
  • Użytkownik
  • 308 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 11:43

a mnie na wypadanie włosów pani dermatolog przepisała ALPICORT

preparat dobry ale trzeba za niego zapłcić ok. 50 zł.

Załączone miniatury

• alpicort_pack.jpg

#70 duśka

duśka
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 24 lipca 2008 - 10:04

kosmetyczka poradziła mi ,żebym stosowała produkty zawierające krzem ,odpowiada on za tworzenie tkanki łącznej ,jak na razie znalazłam produkt maxi krzem który w składzie oprócz mikroelementów i witamin posiada ekstrakt z pędów bambusa zawierający ponad 70%krzemionki .Jak do tej pory wzięłam dopiero 5 kapsułek więc o efektach trudno jeszcze mówić :)

#71 blondynka

blondynka
  • Użytkownik
  • 129 postów

Napisano 26 lipca 2008 - 18:33

polecam tylko i wyłącznie maseczkę Wax (w zależności od potrzeb i rodzaju włosów) ;-)

#72 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 30 lipca 2008 - 10:19

nie kurna leki i maseczki i tableteczki tylko owoce warzywa i jesc ile wlezie^^

[ Dodano: 2008-07-30, 11:19 ]
mi bardzo wlosy wypadaja..bo nie jem nic ;/

#73 sissi

sissi
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 30 lipca 2008 - 11:55

włośów może wypaść do ok 100-150 dziennie a z uwagi na to że nie da rady tego policzyć to ja odpuszczam...Maseczki raz na jakiś czas trzeba stosować ale bez przesady. Ja mam farbowane na blond włosy (a wiadomo że to bardzo niszczy) i tylko wzmacniacze i jest w miarę ok :D

Ale polecam Panten Pro-V
"Nikt nie może uciec od samego siebie,gdziekolwiek by uciekł"
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#74 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 30 lipca 2008 - 14:51

ostatnio stosuję dermena szampon i dermena żel powiem tak cudów to nie robi ale ogólnie włosy potem się aż taka bardzo nie sypią.... czekam może po miesiącu stosowania całkowicie przestaną na razie zauważyłam tylko zmienjszenie ilości.... jedynym moim zastrzeżeniem jest kłopot z stosowaniem bo trzeba jednego dnia umyć głowę drugiego nasmarować i najlepiej cały dzień z tym chodzić nim się zmyje znowu tym specjalnym szamponem, a odżywka na włosach wysycha i wygada jak łupież a gdzie z dużo sie nałożyło to wygląda jakbym miał włosy na żelu do stylizacji (jak tłuste) wiec ja stosuję tak ze wieczorem smaruję a rano zaraz po obudzeniu zmywam mam o tyle komforty że nikt mnie w nocy nie widzi ...

co do wosku Wax to jak najbardziej polecam po miesiącu można zauważyć małe włoski odrastające w miejscach gdzie stare wypadły :-)

#75 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 30 lipca 2008 - 16:22

nie wszystkie owoce i warzywa wpłyną na wypadanie włosów..
suplementy diety w postaci tabletek też w tym procesie odgrywają znaczącą rolę...w owocach występuje przede wszystkim wit. C a to za mało, żeby włos nie wypadał...
w preparatach witaminowych przeznaczonych do pielęgnacji włosów od środka jest zestaw nie tylko witamin ale i mikro i makroelementów...

#76 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 30 lipca 2008 - 18:53

czasem tak włosy wypadają że warzywa nic nie daj, ilość składników odżywczych z warzyw i owoców jest mała musiała byś zjadać je tonami.... czasem wystarczą witaminy np. skrzyp czasem trzeba stosować drogie specyfiki no i nie zawsze pomagają ....

mi bardzo włosy wypadają..bo nie jem nic ;/

nie jedzenie nic .... czyli jedzenie bardzo mało ogólnie pożywienia w twoim wieku może skończyć sie nie tylko wypadaniem włosów ale i zębów, łamliwością kości, problemami z jajeczkowaniem a o twojej starości to już nie chcę myśleć więc dobrze ci radzę zabierz sie wreszcie za jedzenie ....

#77 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 31 lipca 2008 - 09:03

masz racje ;/ ehhh tylko ze ja nie moge jesc bo mnie sie odrazu niedobrze robiii <sciana></span>

#78 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 31 lipca 2008 - 15:30

krowka17, to radzę wizytę u lekarza i citropepsimal (czy jakoś tak) przed posiłkiem (na pobudzenie apetytu) bo zniszczysz sobie całe ciało nie tylko włosy :-)

#79 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 03 sierpnia 2008 - 00:24

kochane...jem...zaczynam jesc wkncu duzo :) nie moge sie poddawac bo wygladam juz koszmarnie;/

#80 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 01 września 2008 - 14:14

Ja dzis kupilam cos takiego... zobaczymy czy poskutkuje... Bo ostatnio garsciami moge wlosy sciagac z glowy ehhh

Załączone miniatury

• zel.JPG