u nas bardzo często klienci o to pytają, więc chyba dobreale o tym jantarze nie słyszałam
Wypadanie włosów
Napisano 30 września 2013 - 08:09
Napisano 30 września 2013 - 08:10
już od jakiegoś czasu ( może 2 tygodnie ) zauważam u siebie znaczne wypadanie włosów
inqaa, ja mam tak zawsze o tej porze roku. nie zauważyłaś wcześniej u siebie takich reakcji organizmu na sezon jesienno-zimowy ? ja nie używam niczego - przeczekuję i samo przechodzi.
Napisano 30 września 2013 - 08:18
Napisano 30 września 2013 - 08:37
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 30 września 2013 - 17:47
to nie czeszszczególnie przy rozczesywaniu po myciu
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 30 września 2013 - 18:40
o to właśnie chodzi, że ja nigdy tak nie miałamja mam tak zawsze o tej porze roku. nie zauważyłaś wcześniej u siebie takich reakcji organizmu na sezon jesienno-zimowy ?
Dlatego gdy zobaczyłam te garści włosów w ręku to po prostu zdębiałam.
Strasznie się martwię, że tego nie zatrzymam i włosy będą mi się coraz bardziej przerzedzać...
Chcę iść jutro do apteki po jakieś tabletki na wzmocnienie, ale czy to pomoże?
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 30 września 2013 - 19:44
trzeba to brac miesiacamiale czy to pomoże?
Napisano 30 września 2013 - 20:10
To i tak nic nie daje, bo przy rozdzielaniu też garść włosów zostaje w rękach... Więc chyba bez róznicy w tym momencie.rekami delikatnie porozdzielaj, a jak przeschna to rozczesz. bo tak szarpiesz i sie łamią .
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 02 października 2013 - 07:41
Pudełeczko zawiera 2 rodzaje tabletek na 2 fazy. Najpierw przez 30 dni trzeba brać fioletowe na regenerację włosów a potem drugie 30 na wzmocnienie. Mam nadzieję, że pomoże.
// Mission completed
Napisano 02 października 2013 - 16:09
najlepiej poczytac sklad i porownac z innymi , bo czasem polecaja cos na co akurat jest promocja w hurtowni etcPani w aptece podała mi ten lek na włosy
Napisano 02 października 2013 - 17:14
tylko, ze ja się w ogóle na tym nie znam więc nic mi nie da porównywanie z innyminajlepiej poczytac sklad i porownac z innymi
I tak na efekty będę musiała długo czekać, 2 miesiące same tabletki się bierze
// Mission completed
Napisano 03 października 2013 - 06:39
no suplementacja to najlepiej 3 miesiące- wtedy najlepsze efektyI tak na efekty będę musiała długo czekać, 2 miesiące same tabletki się bierze
a może poczytaj jakich minerałów czy pierwiastków może brakować i spróbuj dostarczać z jedzeniem
heh nie ma produktu który zdziała cuda po tygodniuI tak na efekty będę musiała długo czekać
może kup sobie szampon i maskę z biowaxu na wypadanie włosów? klientki u nas bardzo ją chwalą
Napisano 03 października 2013 - 14:07
a w jakiej cenie są te specyfiki?może kup sobie szampon i maskę z biowaxu na wypadanie włosów? klientki u nas bardzo ją chwalą
// Mission completed
Napisano 03 października 2013 - 15:28
dorzuciłabym do tego jakiś suplement diety.może kup sobie szampon i maskę z biowaxu na wypadanie włosów?
Napisano 03 października 2013 - 15:45
Ja dawałam chyba koło 40 zł. Ale baaardzo sobie chwaliłam. Duże opakowanie i na bardzo dużo wystarczamaskę z biowaxu
W sumie już sie troche zakręciłam, i nie wiem czy Biowax to to samo co Wax
Ja miałam taką:
Napisano 18 kwietnia 2014 - 06:56
Ja jakiś czas temu zaczełam stosować nowy suplement diety z serii CeCe Med Prevent Hair Loss ponieważ niestety ale zauważyłam, że w ostatnim czasie włosy zaczęły mi się o wiele bardziej sypać tak więc w końcu trzeba było to powstrzymać
Suplement ma bardzo bogaty skład tak więc czego się obawiać? Jak na razie jestem zadowolona - mimo, że używam od niedługiego czasu już widzę pewne efekty. Włosy nie sypią się tak jak wcześniej kiedy to musiałam czyścić szczotkę nawet kilka razy dziennie.
Myślę, że na totalny efekt trzeba będzie poczekać kilka miesięcy ale jestem dobrej myśli ![]()
Napisano 20 maja 2014 - 13:42
Najskuteczniejsze są specjalne ampułki na wypadanie włosów, które można kupić w salonie fryzjerskim.