jestem ciekawa która apteka jest aktualnie najtańsza, głównie chodzi mi o apteki stacjonarne
tania apteka
Napisano 13 listopada 2023 - 19:26
Napisano 15 listopada 2023 - 08:37
Wydaje mi się, że doz. Chyba jako jedyna apteka nie podnieśli w ostatnim czasie cen
Napisano 24 maja 2024 - 18:35
też kupuję w DOZie, zdecydowanie mają najtańsze leki i suplementy, a porównywalam kilka róznych aptek, jak masz w okolicy to sprawdź
Napisano 26 maja 2024 - 22:44
U nas też nadal mają dobre ceny w dozie. Trzymają poziom ![]()
Napisano 06 czerwca 2024 - 11:25
Jeśli chodzi o aptekę to apteki sieci DOZ mają naprawdę atrakcyjne ceny w porównaniu do innych miejsc. Wszystko drożeje wszędzie ale chociaż leki i suplementy można kupić w DOZie w tej samej cenie.
Napisano 07 czerwca 2024 - 21:31
No własnie o tym mówię, wszędzie inflacja szaleje, ceny rosną, a w dozie wciąż bez zmian. Chodzę tam regularnie
Napisano 26 lipca 2024 - 07:22
Wiele osób codziennie musi przyjmować leki i rzeczywiście sporo one kosztują. Wizyty do specjalistów też mogą być kosztowne, ale wiem, że receptę na leki można uzyskać online przez Radamed. Taka opcja pozwala na szybkie uzyskanie leku. Więcej szczegółów na temat ich oferty znajdziesz na https://radamed.pl/ To dla mnie najlepsza opcja.
Napisano 25 kwietnia 2025 - 17:34
Dzięki za podzielenie się informacją – rzeczywiście możliwość uzyskania recepty online to duże ułatwienie, zwłaszcza gdy trzeba regularnie przyjmować leki. Jeśli działa to sprawnie i bez zbędnych formalności, to może być naprawdę wygodna opcja dla wielu osób. Ja póki co szukam aparatu słuchowego dla taty jak tutaj https://akademiaslyszenia.pl/ Może ktoś miał styczność ?
Napisano 24 stycznia 2026 - 14:22