Zakupy dla maluszka :)))
Napisano 20 lutego 2009 - 15:05
Napisano 20 lutego 2009 - 21:34
co do robionych łozeczek to mój brat dla swojego synka zrobił kołyske i jeszcze wyciął na boczku zyrafe i jest sliczna .
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 03 marca 2009 - 09:42
ja nie wiedzialam ze to mozna przerobic na lozko
super normalnie bajerek
Napisano 03 marca 2009 - 14:16
po 1 - wcale za wcześnie nie robisz zakupów. lepiej rozłożyć wszystko w czasie, a nie potem na koniec biegać za całą wyprawką.
po 2 - stawiam na łóżeczko z misiem
po 3 - cena jest trochę wyższa niż w Polsce(ja za swoje z materacykiem płaciłam 400 zł), ale u nas nie ma dużego wyboru, a poza tym masz 2 w 1. więc moim zdaniem warto.
calkowicie sie z tym zgadzam
widze po szwagierce ze madra rzecza jest sobie zakupy rozlozyc w czasie.. gdyz pozniej juz tez ciezko z wielkim brzuchem biegac po sklepach.. zastanaiwac sie a moze to a moze tamto... ona miala wszystko doslownie wszystko kupiione przed urodzeniem malej... wiem ze z dodatkowych rzecyz po porodzie kupila laktator i butelke antykolkowa i to wszystko
duzym atutem jest to ze mozna to lozeczko przerobic na lozko... wiec cena msyle ze nie jest wygorowana...
Napisano 01 kwietnia 2009 - 20:44
Napisano 01 kwietnia 2009 - 23:24
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 02 kwietnia 2009 - 07:48
Mam taka pościel jak Twój rożek
Napisano 02 kwietnia 2009 - 07:54
Najbardziej podoba mi się ta pościel z bocianami
Rożki są świetne i bardzo przydatne.
Napisano 02 kwietnia 2009 - 08:09
nie znamy plci dzidzi i nie chcemy ryzykowackolorki widze neutralne, a nie typowo niebieskie albo rozowe
musi byc slicznaMam taka pościel jak Twój rożek
fajnie,ze sie podobajaśliczne
tak wlasnie slyszalam i mysle,ze na poczatku bardzo nam sie rozek przyda,moj Lukasz bardzo sie boi brac takie kruszynki na rece wiec taki rozek na poczatku ulatwi mu zadanieRożki są świetne i bardzo przydatne.