ale jakbym miała dziecko i byłoby mnie stac to pewnie bym kupiła
Zakupy dla maluszka :)))
Napisano 21 kwietnia 2009 - 20:30
ale jakbym miała dziecko i byłoby mnie stac to pewnie bym kupiła
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 21 kwietnia 2009 - 20:36
ktory ktoryOlciiia, oj widze,ze na twojej liscie wozkow znalazl sie tez ten nasz wymarzony
![]()
Napisano 22 kwietnia 2009 - 06:16
ale jak bym miala dzis kupowac to wzielabym ten czarny tzn wybralabym jakis inny kolorek ale wlasnie ten
chociaz w sumie to naprawde ten fason mi bardzo odpowiada i kazdy jest extra
Napisano 22 kwietnia 2009 - 07:35
Jak znalazlam ten to juz wszystkie inne odpadaja i nic nam sie nie podoba,poza tym wozek jest w przystepnej cenie,jest wielofunkcyjny,jak sie go zlozy to zajmuje niewiele miejsca,no i jest leciutki.No i sliczny jest
Teraz tylko wybrac kolor
Napisano 22 kwietnia 2009 - 07:48
ale ogladalam wczoraj wlasnie ta aukcje i rozowy dla dziewczynki jest po prostu boski
podobal mi sie tez taki lekko pistacjowy czy seledynowy nie wiem ale tez sliczny
t
ylko trzeba sie zastanowic zeby wybrac optymalny pod kazdym wzgledem rowniez zeby sie nie za szybko ubrudzil
chociaz z drugiej strony jest tam napisane ze bardzo latwo mozna wyczyscic te elementy materialowe
no to mamy takie same gusta
ale naprawde trzeba przyznac ze jest porzadny i sliczny za razem
a kupujesz na allegro czy tam u was na miejscu?
Napisano 22 kwietnia 2009 - 10:36
u nas nie ma tej firmy (niestety) i wogule zeby tu kupic wielofunkcyjny porzadny wozek to trzeba troche zaplacic
racja,jest przeslodki tylko,ze Lukasz twierdzi ze nie bedzie z takim rozowym wozkiem na spacery chodzilrozowy dla dziewczynki jest po prostu boski
No,ale jak tylko sie zdecydujemy to sie pochwale :->
Napisano 22 kwietnia 2009 - 14:39
u nas tez nie ale czasami jednak tam kupujemy a odbior w PLOlciiia na allegro :->
u nas nie ma tej firmy (niestety)
chodzilo mi bardziej o sklep internetowy
w sumie to mu sie nie dziwieLukasz twierdzi ze nie bedzie z takim rozowym wozkiem na spacery chodzil
Napisano 27 kwietnia 2009 - 09:39
Napisano 27 kwietnia 2009 - 12:20
Ja na razie nic nie kupuje jeśli chodzi o zabawki ...bo boję się zapeszyć a poza tym głowę mam pełną myśli na temat tzw wyprawki czyli tego co absolutnie niezbędne dla dziecka i dla mnie tuz po porodzie:)
Fajne są te przygotowania i kolekcjonowanie wszystkiego i zastanawianie się czy wszystko jest
Ja właściwie wszystko kupiłam przez net. Zaczęłam, jak byłam w 6 m-cu. Musiałam głównie odpoczywać i nie miała sił chodzić po sklepach
Napisano 28 kwietnia 2009 - 10:48
Napisano 28 kwietnia 2009 - 12:01
Napisano 29 kwietnia 2009 - 14:24
i kolorki super
Napisano 29 kwietnia 2009 - 15:04
a spioszki tez fajne najbardziej podobaja mi sie te wszystkie kolorowe