poszukiwany niedrogi telefon z androidem i koniecznie opcją płatności nfc, co polecacie?
nowy telefon
Napisano 14 kwietnia 2020 - 21:50
Napisano 25 kwietnia 2020 - 15:46
Alcatel 1S2020 sobie zobacz, kosztuje koło 5 stówek. Sama uzywam i jestem z niego zadowolona. Wszystko śmiga, ma najnwszego androida i całkiem niezły aparat, tryb selfie spoko ![]()
Napisano 30 kwietnia 2020 - 18:27
A jak długo trzyma w nim bateria przy takim zwykłym codziennym użytkowaniu?
Napisano 03 sierpnia 2020 - 06:40
Nie wiem ile chcecie przeznaczyć kasy na telefon ale na stronie jest porównanie najlepszych telefonow w cenie do 1500 zl:
https://coupondojo.c...psze-propozycje
A jesli chcecie mieć dobry sprzęcik to warto jest właśnie tyle pooświęcic na telefon. Sama obecnie jestem posiadaczką Xiaomi redmi note 8 pro oraz jestem zadowolona. Jak na razie widzę tutaj same zalety
wytrzymała bateria
duży ekran
dobre zdjęcia
jak również sam telefon jest bardzo wygodny
XIAOMI powoli dogania gigantów, takich jak Samsung.
Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego.
Napisano 29 sierpnia 2020 - 16:50
A jak długo trzyma w nim bateria przy takim zwykłym codziennym użytkowaniu?
myślę, że tak średnio to raz na dzień ładuję, czasami rzadziej, ale ja dużo filmów oglądam
i ciągle jakiś youtube leci
Napisano 27 lutego 2021 - 15:16
Chcę kupić nowy telefon, alcatel wpadł mi w oko, tyllko model 3X2020, warto? Opinie ma niezłe, parametry też i ma przystępną cenę
Napisano 28 sierpnia 2026 - 14:02
Rozważając zmianę operatora, można się zastanawiać, które z ofert na rynku są najlepsze. Optymalny wybór często zależy od tego, jak wiele miesięcznie wydajemy na usługę. Przydatny może okazać się ranking abonamentów telefonicznych komórkowych, gdzie sprawdzisz, jak różne plany wypadają cenowo i co oferują. Dzięki temu łatwiej podjąć decyzję!