Gdzie się wybieracie na tegoroczne wakacje? Macie już zaplanowane wyjazdy? Wybieracie coś w naszym kraju czy za granicą?
wakacje 2019
Napisano 26 marca 2019 - 10:20
Napisano 23 kwietnia 2019 - 20:59
Pół na pół, tydzień w Polsce, bo nie wyobrażam sobie nie odwiedzić półwyspu helskiego. Tydzień we Włoszech. Majówka również nad polskim morzem, pewnie w Kołobrzegu.
I od razu zdementuje opinie o wysokich cenach, takich jak w Hiszpanii, Grecji czy innych krajach gdzie pogoda jest gwarantowana. Wystarczy porównać ceny w restauracjach. W Polsce, aktualnie korzystając z promocji, nawet na wspomnianym sunandsnow.pl można znaleźć nocleg za 150-190 zł za dobę w szczycie sezonu (np. majówka w Kołobrzegu właśnie) dla dwóch osób + małego dziecka w nowym apartamencie z w pełni wyposażonym aneksem kuchennym.
Napisano 26 kwietnia 2019 - 22:33
Właśnie tam zarezerwowałam majówkę, trochę takie last minute, ale za to -50%
a na wakacje w lipcu widziałam, że mają obecnie -15%
Napisano 13 maja 2019 - 13:58
Właśnie tam zarezerwowałam majówkę, trochę takie last minute, ale za to -50%
a na wakacje w lipcu widziałam, że mają obecnie -15%
Gdzie byłaś na majówce? Który apartament z sun&snow polecasz? Szukam czegoś na wypad ze znajomymi fajnie by było jakiś domek znaleźć w górach
Napisano 15 maja 2019 - 21:41
My byliśmy nad morzem akurat, w Świnoujściu, ale wcześniej w górach też korzystaliśmy z ich oferty, konkretnie to byliśmy w Ustroniu, świetna lokalizacja, bez wielkich tłumów, jak na przykład w Zakopanem.
Napisano 24 maja 2019 - 12:01
W tym roku wybieramy się na wyspę Sobieszewską
Jest tam sporo atrakcji i mam wypełniony już cały plan pobytu wycieczkami i atrakcjami. Oby tylko pogoda dopisała ![]()
Napisano 16 sierpnia 2019 - 12:56
Ja właśnie wróciłam z Grecji... opalona...było super...
Napisano 18 czerwca 2020 - 12:40
MY w tym roku wybraliśmy polski Mazury i Hotelik Szczęsne http://hotelik-szczesne.pl Co roku jeździliśmy za granicę, ale obecnie to za duże ryzyko. Na Mazurach odpoczniemy i w końcu pobędziemy całą rodziną
Napisano 29 maja 2023 - 12:43
A aktualnie - jakie macie plany na wyjazd? Jak chodzi o mnie to planuję właśnie sprawdzić sobie, gdzie dostępne są w dobrej cenie, atrakcyjne, ładnie urządzone pokoje gościnne ząbkowice śląskie ? Tak właśnie w taki rejon chcę się wybrać z mężem na weekend. Możecie przy okazji zasugerować przykładowo - co warto w tym rejonie zwiedzić/ zobaczyć![]()
Napisano 05 czerwca 2023 - 16:01
Jeszcze nie mam tak do końca sprecyzowanych planów wakacyjnych tylko zastanawiam się jaka skrzynia biegów w wynajętym aucie będzie lepsza, wydaje mi się że automat na wakacje lepiej się sprawdza
Napisano 02 listopada 2024 - 16:56