Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Walentynki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
770 odpowiedzi w tym temacie

#101 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 25 stycznia 2008 - 08:19

adzia, idz z nim do jacuzzi, nie zapomni do konca zycia.

forbidden, super pomysł! <zakochany></span> Ja bym chciała być tak miło zaskoczona.

#102 adzia

adzia
  • Użytkownik
  • 45 postów

Napisano 25 stycznia 2008 - 10:14

Dobre :))) Poszukam gdzieś w okolicy, dzięki :)

#103 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 25 stycznia 2008 - 12:47

adzia, uwazaj, zeby w tym jacuzzi chlopak na Ciebie zbyt duzej chetki nie nabral :)
Łapie chwile ulotne jak ulotka...

Dołączona grafika

#104 adzia

adzia
  • Użytkownik
  • 45 postów

Napisano 25 stycznia 2008 - 12:55

no wlasnie... znajac jego to tak moze byc, dlatego sie obawiam o to jacuzzi :/ bo on niby rozumie ze ja jeszcze nie chce rozpoczynac wspolzycia, ale przy kazdej okazji jakimis podtekstami namawia... :(

#105 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 25 stycznia 2008 - 13:23

adzia, wiadome jest, ze ju sie moze to jacuzzi troche jednoznacznie skojarzyc i go podniecic.

Dołączona grafika

#106 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 25 stycznia 2008 - 23:42

eee tam, takie gadanie, jak pójdą do kina i ją przytuli to też może się podniecić i ochoty na seks nabrać :!:

adzia, jacuzzi fajna sprawa :-)

tak myślę co by Ci tu podpowiedzieć jeszcze....ja kiedyś przygotowałam dla chłopaka fikuśną kolacyjkę - pamiętam, że były krakersy, koreczki, winko :) ale czy to niezbyt banalne? <co></span>

pomyślę jeszcze i jutro tu wrócę z jakąś podpowiedzią ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#107 _eta

_eta
  • Użytkownik
  • 275 postów

Napisano 26 stycznia 2008 - 00:06

my planujemy zakopane.. pyzatym mamy 5 lat 15 lutego... wiec jak to sie mówi 2W1 :)
ja chce mu kupić pierścionek+grawerka
bądź bransoletek :)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#108 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 26 stycznia 2008 - 14:56

U nas jakas romantyczna kolacja :) Postanowilam mu jakies fajne perfumy kupic a do tego cos z komputerem zwiazane, bo to jego pasja- chociaz nie wiem jeszcze co.

Dołączona grafika

#109 impresja

impresja
  • Użytkownik
  • 519 postów

Napisano 26 stycznia 2008 - 15:18

No a ja nie wiem co będziemy robić, jeszcze jest troche czasu. Pewnie w domku je spędzimy lub na jakimś spacerku :-) chociaż ja bym sobie chętnie gdzieś z Ptysiem wyjechała... no ale coż. Trzeba oszczędzać :-x

#110 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 26 stycznia 2008 - 16:24

Ja z M. jade do kina na " Rozmowy Nocą " :D
Dołączona grafika

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

#111 psychophazuś:*

psychophazuś:*
  • Użytkownik
  • 335 postów

Napisano 26 stycznia 2008 - 17:14

no kolacja kolacja ... ale nia mam pomyslu co zrbic na ta kolacje :/ A juz go zaprosilam do siebie :]
"W tej chwili, jest 6, 470, 818, 671 ludzi na świecie. Sześć miliardów ludzi na świecie. Sześć miliardów dusz. A czasami... ...wszystkiego czego potrzebujesz jest jedna."

#112 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 26 stycznia 2008 - 18:27

Ja to nie wiem jeszcze jak spedzimy z Misiem <love></span> Walentynki. Pewnie pojade do niego i cos spontanicznie sie wymysli ;-) Moze jakas kolacja..... spacer obowiazkowo w "nasze miejsca " <serducho></span> Cos mu kupie , jakis drobiazg :-) Wiem jedno - gdzie kolwiek pojdziemy, cokolwiek robic bedziemy, to beda to super walentynki - bo spedzone razem <loove></span> <bzyklov></span> <serducho></span>

#113 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 12 lutego 2008 - 22:14

Hehe, a my teraz będziemy chyba mieli pierwsze wspólne walentynki :mrgreen:
To znaczy tak w ogóle, to czwarte, ale pierwsze świętowane ;-) Chciałam Piotrkowi zrobić kolację, ale on akurat pracuje na drugą zmianę, więc mu zrobię śniadanie i coś słodkiego :D

Myślałam wcześniej, żeby kupić jakąś fajną bieliznę, ale nie ma to sensu, bo po pierwsze mam okres, a po drugie nie mamy wolnej chaty :P

#114 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 12 lutego 2008 - 22:16

też myślałam o kolacji ale wogóle nie mam pomysłu na coś wyjątkowego <bezradny></span>
ale coś czuje że tegoroczne walentynki to będzie jeden wielki niewypał :-(
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#115 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 12 lutego 2008 - 22:19

ale coś czuje że tegoroczne walentynki to będzie jeden wielki niewypał :-(

Tym to się nie martwię, bo nie jest to dla mnie jakoś szczególnie ważny dzień, więc jakby nawet nic nie było, to nie będzie mi przykro ;-)

#116 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 12 lutego 2008 - 22:21

Tym to się nie martwię, bo nie jest to dla mnie jakoś szczególnie ważny dzień, więc jakby nawet nic nie było, to nie będzie mi przykro

może to i dobre myślenie. dzień zakochanych może być przez cały rok. normalnie aż mi się humor poprawił ;*
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#117 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 12 lutego 2008 - 22:25

normalnie aż mi się humor poprawił ;*

I super, tak trzymać <ookk></span> :*

#118 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 12 lutego 2008 - 23:29

Nymphadora, i my bedziemy "RAZEM" na walentyki od juz nei pamietam jakiego czasu??????Zawsze od 8 lat tak sie skladalo ze ja byla tu a on w PL w lutym! :-?

#119 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 12 lutego 2008 - 23:52

U nas pewnie skończy się tylko na winku ;) no i jakąś przyjemność fizyczną Piotrkowi zrobię :oops: bo ostatnio coś go zaniedbałam,w ogóle nie mam na nic ochoty... a ja jestem nietykalna, bo jestem w trakcie leczenia :/

Ale i tak będzie miło i przyjemnie ;) oprócz początku dnia kiedy to jedziemy z Luną nasza na sterylkę :/ więc nerwowo będzie pewnie

A z Piotrkiem jak już on będzie po sesji to pójdziemy sobie gdzieś do knajpki na takie nasze wyjście - nie lubimy za bardzo chodzić w walentynki nigdzie bo wtedy pełno ludzi i to takich świergających tylko i cmokających ;D

#120 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 13 lutego 2008 - 07:14

Czekoladko ja mam zamiar kupić szampana ubrać sexi czerwoną bieliznę i zatańczyć przed moim facetem ...czy to oznacza że jestem gówniarą ? :-?
Oprucz tego kobietki kupilam mu taki fajny album na zdjęcia na okladce jest rozwinięta róza i napisane jest "dla mnie istniejesz tylko ty" są tam rubryczki typu "nasze pierwsze spotkanie""nasza muzyka" "nasze daty" "nasz cytat o miłości" i miejsca na fotki :-) chyba będzie lepsze od kartki walentynkowej ;-)
Dołączona grafika