Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Walentynki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
770 odpowiedzi w tym temacie

#441 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 10 lutego 2009 - 16:14

Ja kupilabym swojemu chlopakowi jakis srebrny łańcuszek, albo widzialam takie filiżanki w ksztalcie serca... moze byc tez podusia :-P

iv09i09kftvt0mdm.png

#442 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 10 lutego 2009 - 16:15

dziś przyszedł mój prezent na walentynki ..puzzle z naszym zdjęciem ...wyszły lepiej niż się spodziewałam ...są śliczne tylko pudełko mi sie nie podoba ...muszę pomyśleć i je zmienić na inne :-) małym kosztem mam fajny prezent.... ciekawie co tomek na to powie :-)

#443 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 10 lutego 2009 - 16:19

ja jesli juz cos bede kupowala to beda to czekoladki - z korzyscia dla obojga :mrgreen:
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#444 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 10 lutego 2009 - 16:22

ja jesli juz cos bede kupowala to beda to czekoladki - z korzyscia dla obojga :mrgreen:

Dobrze myślisz :mrgreen:

#445 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 10 lutego 2009 - 16:27

angik1683, mój eks kupił mi kiedyś czekoldki w białej czekoladzie z kokosem w środku ...paskudne... gdy wiedział że nie jem białej czekolady ani kokosu w bombonierkach ..,. miała cała dla siebie

#446 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 10 lutego 2009 - 16:46

fajna babka, łooo, to fajny prezent :-/ dobrze, że ja jem czekoladki pod każdą postacią :-P chociaż wiem, że na pewno takich czekoladek nie dostanę, kupic chyba też nie kupię... <bezradny></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#447 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 10 lutego 2009 - 17:02

A ja mojemu D. kupilam smiechowe boksereczki :mrgreen: bo lubie go w bokserkach. A w tych ode mnie to bedzie wyglądał "po bożemu" <umieraam></span>

D. przyjezdza do mnie na walentynki ale nie bedziemy mieli za bardzo spokoju bo wspoollokatorka zaprosila na weekend do siebie dwie kolezanki :evil: ehh. a mialo byc milo :cry:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#448 September

September
  • Użytkownik
  • 180 postów

Napisano 10 lutego 2009 - 17:11

dziś przyszedł mój prezent na walentynki ..puzzle z naszym zdjęciem ...wyszły lepiej niż się spodziewałam ...są śliczne tylko pudełko mi sie nie podoba ...muszę pomyśleć i je zmienić na inne :-) małym kosztem mam fajny prezent.... ciekawie co tomek na to powie :-)

Bradzo fajny pomysł. A gdzie można coś takiego skombinować ?

#449 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 10 lutego 2009 - 17:28

September, ja kupiłam na allegro są różne wielkości ceny i jakości wykonania (należy dokładnie czytać jaki papier)...jedni oferują tylko same puzzle przysyłasz zdjęcie a oni ci tylko je zrzucają inni jakieś poprawki tak jak będziesz chcieć ..np tło ładne za wali albo korektę kolorów .... jedni nawet oferują czekoladki ze zdjęciem fajne to np. na drobny upominek ... ja za swoje dałam 29,99 plus przesyłka ... jak ktoś chce to na pw prześlę namiary na osobę ..choć na walentynki juz nie zdąży wam zrobić to jednak na inna okazje może sie przydać :-) :-) w fotojokerze też cos takiego daja ale odradzała bym ze względu na czas oczekiwania i jakość (zero poprawek z ich strony)

#450 September

September
  • Użytkownik
  • 180 postów

Napisano 10 lutego 2009 - 21:38

Zdaje sobie sprawę z tego,że już nie zdarzę z tym,mam juz prezent dla ukochanego,ale mam pomysl tak na przyszlość ;-).

#451 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 10 lutego 2009 - 21:56

no a ja jak na razie kupiłam kartkę no i nie wiem co dalej:P moze mu zrobię jeszcze coś od siebie:)
a tak poza tym chyba wybierzemy się do kina:P albo na jakąś kolację:)
Dołączona grafika

#452 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 10 lutego 2009 - 21:58

Czas mam do soboty, w piątek będę mieć wolne to zrobię w końcu jakąś kartkę, bo na nic innego mnie nie stać...

#453 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 10 lutego 2009 - 23:24

A miedzy mna i moim J byl malutki kryzysik, no i podczas pierwszego spotkania po klotni, kiedy bylam pewna ze to juz koniec, a prezent kupilam wczesniej, dalam mu go, zeby czasami mnie milo wspomnial ;) Ale skonczylo sie na tym, ze sie pogodzilismy, no ale prezent juz mu dalam... jest to jajko, w puszcze ktore sie podlewa woda, i cos sie ma z niego wykluc, tylko nie mam pojecia co to bedzie, w kazdym razie bylo przy niespodziankach na walentynki ;) kolezanka twierdzi ze jak 2 lata kupia cos podobnego chlopakowi, to wyrosla z jajka roslinka z duzym listkiem na srodku w ksztalcie serducha ;D

#454 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 11 lutego 2009 - 09:15

W tym roku wypadaja w sobote
Już widze jaki będzie tłok na miescie <olaboga></span> <olaboga></span> <olaboga></span>
Nigdzie nie idziemy szkoda nerwow
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#455 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 11 lutego 2009 - 12:59

Ja w końcu kupiłam prezent dla Ł. :mrgreen:
Zarzekałam się, że nie kupię, a leży na stole - czekoladki Milka w kształcie serca :-P Oprócz tego kupiłam jeszcze czerwone bokserki w dinozaury i duuużą kartkę (format chyba a2, w każdym razie jest wielka) :-) Jestem z tego nawet zadowolona, myślałam, że będzie gorzej, ale pojechałam i od razu coś wybrałam ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#456 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 11 lutego 2009 - 13:19

ja mysle ze jak sie ma mały budzet to wystarczy kupic jakąs karte ładna i napisac cos od siebie a nie jakis oklepany wierszyk. i tez nie kilka słow ale cos płynacego z serca , albo ramke ze wspólną fotką. Mnie sie tak wydaje ze walentynki jesli juz obchodzic to dawac jakis drobiazg a nie kosztowny prezent . takie jest moje zdanie.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#457 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 11 lutego 2009 - 13:35

ja mysle ze jak sie ma mały budzet to wystarczy kupic jakąs karte ładna i napisac cos od siebie a nie jakis oklepany wierszyk. i tez nie kilka słow ale cos płynacego z serca , albo ramke ze wspólną fotką. Mnie sie tak wydaje ze walentynki jesli juz obchodzic to dawac jakis drobiazg a nie kosztowny prezent . takie jest moje zdanie.

dokladnie takie samo mam zdanie.

#458 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 11 lutego 2009 - 13:39

Mój prezent nie był zbyt kosztowny... wg. mnie to jest drobiazg bo nic konkretnego nie kupiłam.
A co do wierszy to ja napisałam sama, od siebie (piszę czasem wiersze)...
Mam zamiar wypisac go w środku kartki i obok przykleic nasze zdjęcie wycięte w serduszko ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#459 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 11 lutego 2009 - 14:19

Nie mam jakiegos parcia na walentynki, dzien jak co dzien wg mnie. Zazwyczaj bylam z facetami, którzy nie obchodzili tego dnia .
Tylko z jednym ten dzien obchodzilam. Tj kupilismy sobie prezent + co dla niego normą było kupił mi tez słodycze i kwiaty.

W tym roku walentynki spędze w domu z moim randkowiczem. Kolacja, wino , mile spędzony wieczór na kanapie , w objęciach i to mi pasuje.
Umówilismy sie, ze nic sobie nie kupujemy , ale znajac J. to nie dotrzyma słowa, wiec jutro wybieram się na zakupy i kupię mu cos . Co? Nie wiem, nienawidze robic komus prezenty, bo nigdy nie wiem co kupic ;/

#460 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 11 lutego 2009 - 14:22

Mi coraz bardziej podoba sie moj pomysl. Ale puki co nic nie moge zdradzic. Opowiem po Walentynkach :mrgreen: