Walentynki
Napisano 31 stycznia 2009 - 18:47
Napisano 31 stycznia 2009 - 19:39
nasze plany walentynkowe raczej sie zmienią... wiec na razie to nic pewnego ważne byśmy byli razem nie ważne czy w domu czy w mieszkaniu ... prezent (puzzle już zamówiłam we środę mają przyjść mam nadziej ze wszytko wypali ) wiem ze tomke dla mnie też juz coś ma ...
Napisano 31 stycznia 2009 - 21:39
Ja pomyślałam, że może raz zaszaleję - zaprosiłam mojego na weekend do Paryża!
Akurat Walentynki wypadają w sobotę...
A on na to - nie...bo sknera jest i szkoda mu kasy....
Trudno...popatrzę, czy coś uda się załatwić na ostatnią chwilę i za moją pierwszą (po przerwie) wypłatę pojadę do Paryża, albo gdzieś tam...
Jak nie z mężem to z przyjaciółką...O!
Napisano 31 stycznia 2009 - 21:59
Wiesz... Też planowałam sobie, tffuuu myślałam o tym, marzyłam.. może jeszcze kiedyś mi się uda spędzić walentynki w Paryżu.zaprosiłam mojego na weekend do Paryża!
Akurat Walentynki wypadają w sobotę... !
A jak na razie planów brak. Nawet gdybym coś zaplanowała, to wątpię, żeby mój Ł. pamiętał że 14 lutego są walentynki.
Napisano 31 stycznia 2009 - 22:07
Może jakieś szaleństwo promowe..? Gdynia - Karlskrona np...
Cena znośna, tylko musiałabym znaleźć jeszcze kogoś chętnego, bo we dwójkę trochę to lipa skoro to balanga...
Napisano 01 lutego 2009 - 00:36
JA JA JA weź mniemusiałabym znaleźć jeszcze kogoś chętnego
Ja nie wiem co dam Misiakowi z okazji Walentynek. Nawet nie wiem czy on mi coś kupi. Pewnie jeśli będzie pamiętał to da mi jakiegoś kwiatka
Nie mogę sobie przypomnieć jak było w zeszłym roku
Napisano 01 lutego 2009 - 00:43
Napisano 01 lutego 2009 - 01:30
Napisano 01 lutego 2009 - 01:34
Napisano 01 lutego 2009 - 11:29
Napisano 01 lutego 2009 - 11:52
wiesz a dla mnie to bedzie naprawde wyjatkowy wieczor bo nie kazdego dnia chodze do eleganckich restauracji gdzie trzeba sie ubraac stosownie i wszystko jest takie magiczne...Olciiia, nie obraź sie ale moim zdaniem lepiej było by z prezentami bo zawsze to cos zostanie a kolacja ..no cóż jak każdy inny dzień (np. z okazji rocznicy)...prezent wymaga też jakiegoś zangarzowania pomysłu a tak kolacja to bardzo proste rozwiazanie ....
-nie jak w zwyklej pizzerii
a nie chce dostac nastepnej pary kolczykow lub ksiazki... wole spedzic z nim taki piekny wieczor w wyjatkowym miejscu i zapamietac go do konca zycia
kartke tez zawsze kupuje lub sama robie i wypisuje
(mam zamiar dac mu ja na tej kolacji)
fajna ja kiedys tez sobie z Tomkiem robilam prezenty ale... jeszcze cale zycie przed nami raz mozna tak raz tak
Napisano 01 lutego 2009 - 17:05
Napisano 01 lutego 2009 - 17:58
Napisano 01 lutego 2009 - 18:28
chce sie ubrac sexi i za razem elegancko i to stwarza tez juz pewien klimacik
mam plan na ten wieczor i bedzie bosko
no tak to jest fajne ale ja poprzestaje na wyko0naniu przez siebie kartki i wypisaniu jej ladnie to jest duzy wklad i inwencja tworcza i samo w sobie jest to wyjatkowe, a teraz ja mialam tydzien temu urodz. tomek ma 17 lutego i ciagle sobie cos dajemy... za duzo tego...nie mówie o kolczykach ale właśnie może cos zrobionego sobie na wzajem ...album ze wspólnymi zdjęciami
Mirabelka__22, ja wiem o czym ty mowisz
chodzi ci pewnie o to ze to wasze wyjscie nie bylo az takie wyjatkowe tak?Wczoraj stwierdzil ze bylismy na kolacji, w chinskiej restauracji Musialam mu tlumaczyc ze nie tak sobie to wyobrazam. A on zdziwiony
ze nie bylo klimatu i okazji?
bo ja w sumie tez czasami wychodze gdzies zjesc na miescie z tomkiem ale to jest takie ze np po pracy spotykamy sie na miescie i decydujemy ze nie jemy dzis w domu
i wtedy to jest nioc takiego,
ale wlasnie np taki walentynkowy wieczor w restauracji ktora tez jest jakos przystrojona na ta okazje jest zupelnie inaczej niz tak na co dzien
i nie rozmawia sie o takich zwyklych sprawach
Napisano 01 lutego 2009 - 23:11
Napisano 01 lutego 2009 - 23:40
Napisano 01 lutego 2009 - 23:45
wow fajny pomysł..a taka ksiazeczke wlasnej roboty o historii waszego zwiazku? tekst, zdjecia, jakies bilety z kina?
ja myślałam nad wspólnym albumem kiedyś.. żeby wywołać wszystkie zdjęcia jakie mamy, ale jakoś się za to nie zabrałam, może teraz na walentynki