Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Walentynki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
770 odpowiedzi w tym temacie

#381 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 31 stycznia 2009 - 18:47

mi sie dzisiaj Tomek spytal czy robimy sobie prezenty a ja powiedzialam ze wole zeby mnie zaprosil na jakas kolacje dobra a nie tam jakies prezenty :mrgreen:

#382 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 31 stycznia 2009 - 19:39

Olciiia, nie obraź sie ale moim zdaniem lepiej było by z prezentami bo zawsze to cos zostanie a kolacja ..no cóż jak każdy inny dzień (np. z okazji rocznicy)...prezent wymaga też jakiegoś zangarzowania pomysłu a tak kolacja to bardzo proste rozwiazanie ....

nasze plany walentynkowe raczej sie zmienią... wiec na razie to nic pewnego ważne byśmy byli razem nie ważne czy w domu czy w mieszkaniu ... prezent (puzzle już zamówiłam we środę mają przyjść mam nadziej ze wszytko wypali ) wiem ze tomke dla mnie też juz coś ma ...

#383 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 31 stycznia 2009 - 21:39

A mi sie podoba Oli plan...fajna kolacja, czemu nie..?

Ja pomyślałam, że może raz zaszaleję - zaprosiłam mojego na weekend do Paryża!
Akurat Walentynki wypadają w sobotę... :mrgreen:
A on na to - nie...bo sknera jest i szkoda mu kasy....

Trudno...popatrzę, czy coś uda się załatwić na ostatnią chwilę i za moją pierwszą (po przerwie) wypłatę pojadę do Paryża, albo gdzieś tam...
Jak nie z mężem to z przyjaciółką...O!
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#384 mishi

mishi
  • Użytkownik
  • 378 postów

Napisano 31 stycznia 2009 - 21:59

zaprosiłam mojego na weekend do Paryża!
Akurat Walentynki wypadają w sobotę... !

Wiesz... Też planowałam sobie, tffuuu myślałam o tym, marzyłam.. może jeszcze kiedyś mi się uda spędzić walentynki w Paryżu.

A jak na razie planów brak. Nawet gdybym coś zaplanowała, to wątpię, żeby mój Ł. pamiętał że 14 lutego są walentynki.
Bóg stworzył człowieka. Stać mnie na coś lepszego, powiedział, i stworzył kobietę...

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#385 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 31 stycznia 2009 - 22:02

A mi sie podoba Oli plan...fajna kolacja, czemu nie..?

mi tez,my zazwyczaj wlasnie tak "czczilismy" ten dzien,
kolacyjka przy swiecach i jakis drobny prezencik
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#386 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 31 stycznia 2009 - 22:07

Ciężko będzie coś znaleźć z tego co widzę....
Może jakieś szaleństwo promowe..? Gdynia - Karlskrona np...
Cena znośna, tylko musiałabym znaleźć jeszcze kogoś chętnego, bo we dwójkę trochę to lipa skoro to balanga... ;-)
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#387 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 01 lutego 2009 - 00:36

musiałabym znaleźć jeszcze kogoś chętnego

JA JA JA weź mnie :mrgreen: :-P

Ja nie wiem co dam Misiakowi z okazji Walentynek. Nawet nie wiem czy on mi coś kupi. Pewnie jeśli będzie pamiętał to da mi jakiegoś kwiatka ;-)

Nie mogę sobie przypomnieć jak było w zeszłym roku <hmm></span>
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#388 star_princess

star_princess
  • Użytkownik
  • 287 postów

Napisano 01 lutego 2009 - 00:43

nasze plany legły w gruzach, ponieważ nasi rodzice zapragneli się spotkać akurat w Walentynki <bezradny></span>
"życie po to jest żeby z niego korzystać..."

#389 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 01 lutego 2009 - 00:45

star_princess, a co to ma do rzeczy?
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#390 star_princess

star_princess
  • Użytkownik
  • 287 postów

Napisano 01 lutego 2009 - 01:30

tuptunio, to że my musimy być z nimi na miejscu, więc nie ma opcji wyjścia nawet chociażby do kina
"życie po to jest żeby z niego korzystać..."

#391 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 01 lutego 2009 - 01:34

a ja nie wiem co moj D. planuje na walentynki. Bo ja akurat nie mam głowy do myślenia o tym :) ale wiem że on coś na pewno wykombinuje :)

#392 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 01 lutego 2009 - 11:29

a my spędzimy walentynki we trójkę :) korzystając z okazji, że to sobota i mężuś do południa będzie w domu, o ile pogoda pozwoli, wybierzemy się razem z Krzysiem na spacer, pierwszy we trójkę :) a popołudniu może jakiś deserek pyszny - tylko nie wiem czy wyskoczymy na godzinkę do knajpki, czy w domu coś przygotujemy. i tradycyjnie - kupię kartkę i napiszę coś od siebie :)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#393 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 01 lutego 2009 - 11:52

Olciiia, nie obraź sie ale moim zdaniem lepiej było by z prezentami bo zawsze to cos zostanie a kolacja ..no cóż jak każdy inny dzień (np. z okazji rocznicy)...prezent wymaga też jakiegoś zangarzowania pomysłu a tak kolacja to bardzo proste rozwiazanie ....

wiesz a dla mnie to bedzie naprawde wyjatkowy wieczor bo nie kazdego dnia chodze do eleganckich restauracji gdzie trzeba sie ubraac stosownie i wszystko jest takie magiczne...
-nie jak w zwyklej pizzerii
a nie chce dostac nastepnej pary kolczykow lub ksiazki... wole spedzic z nim taki piekny wieczor w wyjatkowym miejscu i zapamietac go do konca zycia

kartke tez zawsze kupuje lub sama robie i wypisuje
(mam zamiar dac mu ja na tej kolacji) ;-)

fajna ja kiedys tez sobie z Tomkiem robilam prezenty ale... jeszcze cale zycie przed nami raz mozna tak raz tak ;-)

#394 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 01 lutego 2009 - 17:05

Olciiia, no też ale powiem ci szczerze ze ja sie jakos do kolacyjek zraziłam ...u nas zawsze to było jakieś takie normalne ..bez jakieś super ciuchów czy wykwintnych portaw.,..mimo że zawsze sobie zakładamy ze będzie fajnie elegancko to kończy sie na pizzy ...bo najczęściej albo ceny nas przerastają albo sama nie wiem co to jest albo ...i tak jest tysiące tych albo ....nie mówie o kolczykach ale właśnie może cos zrobionego sobie na wzajem ...album ze wspólnymi zdjęciami ...wesz co zobaczymy jak wam to w praktyce wypali wtedy dopiero stwierdzisz czy był to dobry czy nie dobry pomysł

#395 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 01 lutego 2009 - 17:58

Olciiia, aja bym chciala kolacje... Przeczytalam Twoje posty P.. Niby takie zwykle, ale on mi nigdy kolacji nie zrobil <bezradny></span> A chcialabym. Choc dla P kolacja to zabranie mnie gdzies. Wczoraj stwierdzil ze bylismy na kolacji, w chinskiej restauracji :-P Musialam mu tlumaczyc ze nie tak sobie to wyobrazam. A on zdziwiony :mrgreen:

#396 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 01 lutego 2009 - 18:28

fajna babka, ja wiem ze bedzie superowo nastawiona jestem ze tak bedzie...
chce sie ubrac sexi i za razem elegancko i to stwarza tez juz pewien klimacik
mam plan na ten wieczor i bedzie bosko

nie mówie o kolczykach ale właśnie może cos zrobionego sobie na wzajem ...album ze wspólnymi zdjęciami

no tak to jest fajne ale ja poprzestaje na wyko0naniu przez siebie kartki i wypisaniu jej ladnie to jest duzy wklad i inwencja tworcza i samo w sobie jest to wyjatkowe, a teraz ja mialam tydzien temu urodz. tomek ma 17 lutego i ciagle sobie cos dajemy... za duzo tego...

Mirabelka__22, ja wiem o czym ty mowisz

Wczoraj stwierdzil ze bylismy na kolacji, w chinskiej restauracji Musialam mu tlumaczyc ze nie tak sobie to wyobrazam. A on zdziwiony

chodzi ci pewnie o to ze to wasze wyjscie nie bylo az takie wyjatkowe tak?
ze nie bylo klimatu i okazji? <hmm></span>

bo ja w sumie tez czasami wychodze gdzies zjesc na miescie z tomkiem ale to jest takie ze np po pracy spotykamy sie na miescie i decydujemy ze nie jemy dzis w domu
i wtedy to jest nioc takiego,
ale wlasnie np taki walentynkowy wieczor w restauracji ktora tez jest jakos przystrojona na ta okazje jest zupelnie inaczej niz tak na co dzien
i nie rozmawia sie o takich zwyklych sprawach :lol: :mrgreen:

#397 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 01 lutego 2009 - 23:11

A ja mam dylemat... Okazało się, że K. jednak coś szykuje na walentynki - nie wiem czy restauracja, czy jakiś zwykły skromny podarunek, ale bynajmniej biernie obok tego święta nie przejdzie. A ja wręcz przeciwnie - chciałam dać sobie tego roku spokój, bo zarówno ani on, ani ja pieniędzy nie mamy. Przynajmniej on ma wazniejsze wydatki, a ja mam 60zł miesięcznie, z czego ostatnio włożyłam w sukienkę i pieniądze się rozpłynęły. Poza tym on nie podchodził nigdy do walentynek z radością, co najwyżej ja się bardziej angażowałam, ale tego roku stwierdziłam, że te prezenty sensu nie mają - ważne kochać się cały rok i jeszcze dłużej ;) Ale w takim wypadku nie chce pozostać mu dłużna, chociaż coś małego wypada dać w takim układzie... A ja zdolności specjalnych nie mam, ewentualnie własną kartkę zrobię, albo coś. Macie pomysł na coś mało szalonego?

#398 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 01 lutego 2009 - 23:40

a taka ksiazeczke wlasnej roboty o historii waszego zwiazku? tekst, zdjecia, jakies bilety z kina?
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#399 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 01 lutego 2009 - 23:45

a taka ksiazeczke wlasnej roboty o historii waszego zwiazku? tekst, zdjecia, jakies bilety z kina?

wow fajny pomysł..
ja myślałam nad wspólnym albumem kiedyś.. żeby wywołać wszystkie zdjęcia jakie mamy, ale jakoś się za to nie zabrałam, może teraz na walentynki :)

#400 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 01 lutego 2009 - 23:50

Zielonooka, bardzo fajny pomysl <ookk></span>
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->