Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Walentynki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
770 odpowiedzi w tym temacie

#321 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 09 stycznia 2009 - 15:04

Nie zwracamy uwagi na prezenty

czy on nie zwraca?

<ookk>

#322 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 09 stycznia 2009 - 15:08

Roxi, nie zwracaMY bo ani ja jemu ani on mi nie kupujemy mikolaja zrobilismy sobie tylko i tyle zadnych urodzin itd.

#323 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 09 stycznia 2009 - 18:01

zadnych urodzin

:shock: :shock: jak to urodzin nie? ja rozumiem walentynki, bo my też nie bardzo obchodzimy, ale urodziny?!
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#324 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 09 stycznia 2009 - 18:20

no właśnie jemu może to pasuje, ale każda dziewczyna lubi prezenty, KAŻDA

<ookk>

#325 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 10 stycznia 2009 - 23:35

Nie przywiazujemy wiekszej uwagi do tego swieta ;-) Nie wiem czemu.... Jakos tak wychodzi <bezradny></span> Nie spedzilismy zadnych wspolnych Walentynek... A moglo byc juz ich <hmm></span> 4... a to praca, osobno, albo nie chcial przyjechac... w tym roku beda 5 i tez nic, bo mam zajecia na uczelni :-P

#326 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 18 stycznia 2009 - 19:15

co roku byly kartki,prezenty jakies o podtekscie sexualnym zazwyczaj,kolacja przy swiecach i winku i namietny <sex></span>
w tym roku zobaczymy,ale raczej bedzie bez szalenstw bo oszczedzamy na dom
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#327 mishi

mishi
  • Użytkownik
  • 378 postów

Napisano 18 stycznia 2009 - 19:21

Oj, a my typowych walentynek nie obchodzimy. Cóż.
Bóg stworzył człowieka. Stać mnie na coś lepszego, powiedział, i stworzył kobietę...

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#328 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 19 stycznia 2009 - 08:08

A ja nadal nie wiem co D.kupic na walentynki <bezradny></span>

#329 akam

akam
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 20 stycznia 2009 - 22:56

tez mam problem co kupic swojej dziewczynie, to beda nasze pierwsze walentynki i nie wiem za bardzo jak sprawic jej przyjemnosc.

#330 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 21 stycznia 2009 - 11:22

akam, możesz jej kupic jakąś bieliznę,coś z biżuterii.

#331 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 21 stycznia 2009 - 11:23

Oj, a my typowych walentynek nie obchodzimy

my też nie, myślę że pojedziemy na pizze do naszej ulubionej pizzeri i to wszystko
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#332 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 21 stycznia 2009 - 11:25

Mi się wydaję,że dziewczynie można więcej rzeczy kupic na Walentynki,niż chłopakowi ;-)

#333 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 21 stycznia 2009 - 11:27

Mi się wydaję,że dziewczynie można więcej rzeczy kupic na Walentynki,niż chłopakowi ;-)

róznie to bywa

akam to zależy ile czasu jesteście ze sobą, wydaje mi się że to też ma znaczenie
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#334 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 21 stycznia 2009 - 11:28

Ja nadal nie mam zielonego pojęcia co mojemu kupic <bezradny></span>

#335 akam

akam
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 21 stycznia 2009 - 11:57

asia21_87 jestesmy dopiero z soba 7 miesiecy czesto obdarowuje ja prezentami , bizuterie dostala na urodziny, bielizny nie che jej na razie kupowac bo nie znam za bardzo jej wymiarow i nie wiem czy by sie z niej ucieszyla, a jak by facet zrobil prezent wlasnorecznie, byly byscie zadowolone dostajac os takiego np kartke i serce :-> ?

#336 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 21 stycznia 2009 - 12:00

akam, pewnie.
Jak najbardziej,ja bym była zadowolona.
Zawsze to jakiś symbol miłości,że Ci zależy.

[ Dodano: 2009-01-21, 12:01 ]
akam, a co byś Ty chciał dostac na Walentynki ?
Bo ja nie wiem co mojemu kupic.

#337 akam

akam
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 21 stycznia 2009 - 12:12

szczeze to nie mam pojecia co facet chcial by dostac, dla mnie pierscionek odpada bo nie lubie ich nosic, zalezy od faceta co lubi robic ,jakie ma zainteresowania , ale mysle ze wieczorem jak bys wyszla w sexownej bieliznie napewno bys go zaskoczyla i powinien sie ucieszy, daj mu poprostu siebie.

#338 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 21 stycznia 2009 - 14:04

a jak by facet zrobil prezent wlasnorecznie, byly byscie zadowolone dostajac os takiego np kartke i serce :-> ?

bardzo bym się ucieszyła jakbym coś takiego dostała ..co do bielizny to nie bardzo pomysł bo kupisz jej coś nie tak z rozmiarem i klapa ......lepiej jak masz zdolności to zrób coś od siebie ..a jak nie masz zdolności to bardzo dużo prostych pomysłów jest w książkach z serii każde dziecko to potrafi ..tam np. robią ramkę dal babci z masy solnej a ty możesz wykorzystywać pomysł i zrobić cos dla ukochanej ....przejrzyj net i do dzieła ....

u mnie walentynki toi nigdy nie był jakis wielki dzień ..z powodu mojego eksa ...dostawałam czekoladki 9jak wymusiłam że coś chce dostać) na odczep z hasłem głupie amerykańskie święto ....:/ no w zeszłym roku walentynki z moim chłopakiem spędzałam w łóżku :oops: nie pamiętał co dostał ode mnie al ja od niego różyczkę ....w tym roku pomyłów brak wiec raczej będzie to samo z tym że postaram mu sie kupić ramkę zdjęcie bo chciał dostać ....

#339 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 21 stycznia 2009 - 14:08

Ja w tym roku raczej żadnych ramek nie będę dawać, chociażby dlatego, że jeszcze jedno zdjęcie mojej osoby, a będzie wyglądał jego pokój jak sanktuarium :P Poza tym chyba takich rzeczy za bardzo nie lubi. Umawialiśmy się niby, że prezentów nie będzie, bo pieniędzy nie ma, ale może coś drobnego, słodkiego się znajdzie ;) Cieszyłabym się, gdyby K. mi coś zagrał, albo jakąś piosenkę skomponował, ale on i romantyzm = 0 ...

#340 akam

akam
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 21 stycznia 2009 - 14:22

elodi moze niech napisze ci list milosny :-> ,

fajna babka

co do zdolnosci to nie jest problem, mam juz zrobione prezenty tylko bylem pewny jak zareaguje, ale coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze sie uciesz z prezentu :->