Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

zdrada czy nie?? pomocy!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
105 odpowiedzi w tym temacie

#21 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 13 października 2007 - 21:21

Zgadzam się z Viagrą.

a ja nadal nie wiem. tym bardziej po takich jego tekstach, że to

zabawa, fikcja, nic waznego

- skoro dla niego to fikcja i zabawa, tzn że nie uważa tego za nic złego i nie będzie się wzbraniał przed kolejnym razem. No i po tym co piszesz, to widać, że facet nie był zbyt skruszony, że zranił osobę którą rzekomo kocha... :roll:
Takie podejście do sprawy jeszcze bardziej by mnie tylko rozsierdziło...

chyba jestem tlyko glupia zakochana kobieta

oby Twoja miłość Cię tylko nie zaślepiła.

#22 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 13 października 2007 - 21:41

No właśnie a gdzie jakaś skrucha ?? Jeszcze może bym się zastanawiała jakby mi facet powiedział, że źle zrobił i to było jakieś chwilowe zaćmie mózgu to może ale raczej nie.....Facet jak zobaczy, że mu wolno to zgłupieje do reszty :-?
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#23 Kasiarzyna_31

Kasiarzyna_31
  • Użytkownik
  • 130 postów

Napisano 14 października 2007 - 08:21

Dla mnie jest to ewidentna zdrada, nie potrafiłabym chyba wybaczyć... i nie ma tu dla mnie -przebacz! Zdarda jest jak narkotyk- raz popełniona kusi, aby ponownie zaryzykować i poczuć dreszczyk emocji (zakazanego owocu)-nawet wirtualna. Niepotrafiłabym żyć z myślą i wiedzą, ze mój "ukochany" zdradził mnie pschicznie.
Agulllka - a czy Ty potrafisz żyć z tą swiadomością? czy taka wiedza o zdradzie nie wypali Ciebie emocjonalnie? Czy bedziesz potrafiła przejść z tym do porządku dziennego i probować stworzyć z nim rodzine? Wiem,że kochająca kobieta potrafi wiele znieść- ale czy warto? Chcesz mieć przy sobie człowieka, któremu nie zaufasz do końca?
Ale mimo wszysto życzę powodzenia i wytrwałości w swoich zasadach.

#24 Pasjonatka

Pasjonatka
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 14 października 2007 - 20:15

Bardzo mi przykro, ze Cie to spotkało. Ja rowniez doznalam takiej niewiernosci. Słownej, wirtualnej. Niby to nie to samo co prawdziwy dotyk, blysk w oku, smak ust a mimo wszystko boli bardzo.
Ciagle nie moge zrozumieć czemu ludzie tak siebie ranią, czemu sa te wszystkie zdrady, male wieksze, oszustwa. Jezeli padlo słowo "kocham", jezeli cos sobie obiecujemy to dlaczego potem wynikajka tak bolesne sytuacje. Czuje w sobie ogromny niewypowiedziany bol, wielka niekonczaca sie walke o calkowite przebaczenie, ktore nijak nie moze nadejsc. Pragnienie akceptacji tego co sie stanie.
Jestem z kims za kogo oddalabym zycie, kogo pragne i kocham calym sercem...a tu taki cios.

#25 Agulllka

Agulllka
  • Użytkownik
  • 198 postów

Napisano 15 października 2007 - 08:41

Wiem, to nie latwe.. Ciagle wracaja do mnei slowa napisane przez niego lub przez nia. I moze prawdziwej skruchy nie bylo, ale mysle ze zrozumial ze dla mnie cos takieog jest nie do zaakceptowania, objecal ze to sie nie powturzy, wiec dlaczego nie mialabym zaryzykowac skoro kocham tego czlowieka nad zycie? moge najwyzej znow cierpiec, moze bardziej, ale wtedy bede pewna ze to koniec(jesli cos takiego sie powtorzy), ale jak tego nie zrobi znow? potem bym sie zastanawial: trzeba bylo mu dac szanse, moze warto by bylo sprobowac.. wiem ze odbudowanie zaufania nie bedzie latwe, ale ja jego zaufnie tez nadwyrezylam czytajac to bez jego wiedzy. bede dlugo pamietala, bala sie, ale moze ta sytuacja tylko nas czegos nauczy? boje sie myslec ze zrobilby to jeszcze raz, ale wiem ze dam mu szanse, bo go kocham..

#26 oOmikuniaOo

oOmikuniaOo
  • Użytkownik
  • 430 postów

Napisano 16 października 2007 - 11:33

Zgadzam się z kociakiem.. przecież on tylko mówił, ale skąd wiesz że to się nie powtórzy, czy cie no okłamuje.. ufasz mu?? odpowiedz sobie na to pytanie..?? bo jeśli nie... to wydaje mi się że nie powinnaś z nim być, chyba że naprawde go kochasz i chcesz dac mu szanse... ale to tylko wyłącznie twoja decyzja..

trzeba bylo mu dac szanse, moze warto by bylo sprobowac..

no i tu chyba się z Toba zgodze... napewno by cie to dreczyło.. ale musisz byc pewna że on cie znów nie skrzywdzi..
Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...

#27 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 17 października 2007 - 10:45

objecal ze to sie nie powturzy

a mnie zastanawia jedno: skąd będziesz miała pewność, że to już się nie powtórzy? skoro już nie zamierzasz przeszukiwać i podczytywać jego smsów... trudna sprawa.

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#28 klaudia20

klaudia20
  • Użytkownik
  • 332 postów

Napisano 17 października 2007 - 10:54

jak moj w zeszłym roku pisał jakieś głupawe smsy z taką laską i pozmieniał swoje imię, wiek i wszystko o sobie, a ja to przeczytałam w jego telefonie, to myślałam, że mnie trafi...
kiedy mu powiedziałam, że o tym wie, to najpierw się wściekł, potem sobie poszedł się przejść, a w końcu przyszedł z różą i usiadł obok mnie i szczerze przeprosił.
no i jest ok.
sytuacja się nie powtorzyła.

#29 Agulllka

Agulllka
  • Użytkownik
  • 198 postów

Napisano 17 października 2007 - 11:00

Powiedzialam mu zeby lepiej wiecej z nia nie pisal. dla naszego dobra. Bo przeciez moze miec przyjaciolki, ale nie takie jak ona. Zgodzil sie, choc zapytal czy wtedy nie bede myslala ze on i tak pisze? zastanowilo mnie to pytanie. powinien po prostu powiedziec nie bede, zaufaj mi jeszcze.. a spytal czy nie bede mila watpliwosci. paranoja..trzeba byc twardym.haha a reszta sie ulozy. Zrobi cos? to wie ze ja znikam i mnie wiecej nie zobaczy.

#30 sylfiaaa

sylfiaaa
  • Użytkownik
  • 769 postów

Napisano 17 października 2007 - 16:30

Dla mnie to zdrada.......widocznie nie zaspokajasz jego potrzeb i woli uprawiac cyber sex :shock: to jest straszne........ ale napisałam prawde jak wg mnie to wygląda.
Pogadaj z nim....o tym czego mu brakuje ze chce uprawiac sex przez neta , prosto z mostu :)

#31 Agulllka

Agulllka
  • Użytkownik
  • 198 postów

Napisano 17 października 2007 - 16:53

wczesniej, przed tym jeszcze nie kochalam sie z nim... postanowilam to zmienic.. i bylo cudownie..ponaddto pewien paradoks, rozmawiam z ta dziewczyna, wydaje sie byc naprawde rozsadna kobieta..

#32 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 17 października 2007 - 16:55

rozmawiam z ta dziewczyna, wydaje sie byc naprawde rozsadna kobieta..

Szok...na taki krok to juz bym sie niezdecydowala :!: o nieee
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#33 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 17 października 2007 - 16:56

Ja też nie bo i po co?? Zapytać się jak im było ??
Co z tego, że jest rozsądna?? Co to dla Ciebie znaczy ??
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#34 Agulllka

Agulllka
  • Użytkownik
  • 198 postów

Napisano 17 października 2007 - 17:25

Rany, nie wiem.. jakos mi sie lepiej zrobilo jak ona mi powiedziala to samo co on. jak ona rowniez zapewnila ze nie bedzoe do niego wiecej pisac. co w tym takiego zlego? chce wiedziec dlczego akurat z nia to zrobil, to musze troche poznac. nie wiem co was tak zaskoczylo, dlaczego byscie tego nie zrobily? ja uwazam ze musialam z nia tez pogadac. i musze dalje bo nie rozumiem jeszcze do konca. poza tym wole zeby laska do mnei piosala niz do niego, on ju wie zenie ma prawa do niej pisac..

#35 klaudia20

klaudia20
  • Użytkownik
  • 332 postów

Napisano 17 października 2007 - 17:36

no a ja się dzis przekonałam, że mój ma coś na sumieniu, bo pisze z jakąś jedną esy...

oni się tego chyba nigdy nie oduczą...

#36 _eta

_eta
  • Użytkownik
  • 275 postów

Napisano 17 października 2007 - 18:15

Szok...na taki krok to juz bym sie niezdecydowala :!: o nieee

eeee... mi w taki sposób sie związek utrzymał... tylko że u nas nie było zdrady, żadnej...
Agulllka,
ty w sumie już znasz moje zdanie...
no jak dla mnie to jest zdrada.. bo on musiał sobie ja wyobrazić.. itp
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#37 sylfiaaa

sylfiaaa
  • Użytkownik
  • 769 postów

Napisano 17 października 2007 - 18:44

klaudia no co Ty :shock: przeciez dopiero co ślubowaliście sobie wiernośc itd a on smsmkuje z jakąś obca ohh to drań zrób z nim porządek :)Przyprowadź go do porządku hihi :mrgreen:

#38 Agulllka

Agulllka
  • Użytkownik
  • 198 postów

Napisano 17 października 2007 - 18:55

czasem mysle ze mezczyzni powinni sobie troche poczytac takie fora :D dobrze moglo by im to dac do myslenia i moze by czegos nauczylo :D

#39 klaudia20

klaudia20
  • Użytkownik
  • 332 postów

Napisano 17 października 2007 - 21:33

klaudia no co Ty :shock: przeciez dopiero co ślubowaliście sobie wiernośc itd a on smsmkuje z jakąś obca ohh to drań zrób z nim porządek :)Przyprowadź go do porządku hihi :mrgreen:

pisze esy z jakąś 16latką :evil:

nakryłam go...

znów naściemniał niestworzone rzeczy :evil: :evil: :evil:

#40 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 18 października 2007 - 08:18

pisze esy z jakąś 16latką :evil:

i znow ci bedzie sciemnial ze sie podszywa pod kogos innego ot tak dla zabawy... :-|
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.