Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Tusze do rzęs!!!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
668 odpowiedzi w tym temacie

#361 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 27 listopada 2009 - 16:31

asia21_87, miałam kiedyś ten 2000 kalorii i byłam z niego b.zadowolona :) fajny efekt daje, ale właśnie mnie pogrubiał trochę rzęsy :P czyli to chyba zależy od oka :D

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#362 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 01 grudnia 2009 - 20:22

A ja dzisiaj zakupiłam sobie tusz Maybellina Lash Stiletto, wydłużający i podobno rozświetlający rzęsy ;) Cena to 28 zł, więc mój najdroższy w karierze póki co :P Przede wszystkim nie skleja rzęs, wydaje się, że jest ich znacznie więcej, no i są o wiele dłuższe :) Może nie są rozświetlone, ale akurat na tym mi nie zależało. Z tego co się orientuje to jakaś starsza nowsza nowość. Polecam wszystkim, na pewno lepszy od tuszu a avonu, teraz widzę różnicę dopiero :P

Załączone miniatury

• maybelline_lash_stiletto.jpg

#363 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 01 grudnia 2009 - 20:31

Elodi też miałam zamiar go kupić ale zrezygnowałam jak zobaczyłam że ma zwykłą szczoteczke-myślałam że bedzie gumowa
a do takich się już przyzwyczaiłam i nie kupuje tuszów ze zwykłymi

#364 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 01 grudnia 2009 - 20:34

też miałam zamiar go kupić ale zrezygnowałam jak zobaczyłam że ma zwykłą szczoteczke-myślałam że bedzie gumowa
a do takich się już przyzwyczaiłam i nie kupuje tuszów ze zwykłymi

powiem Ci szczerze, że na dobrą sprawę to wszystkie te tusze mają jedną i tę samą szczoteczkę, dlatego nie rozumiem, co powoduje, ze jeden jest taki cudny, a inny przeciętny <bezradny></span> Ale firma nie jest zła, szczoteczka nie jest na tyle standarowa, bo ma ładny oddzielony grzebyk, na którym nie zachowuje się tyle tuszu, który potem skleja rzęsy ;) Kolor intensywny. Wzięłam na czarno, ale jestem zadowolona, bardzo :)

#365 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 01 grudnia 2009 - 21:12

Elodi, mam go i szczerze mówiąc średnio jestem zadowolona. faktycznie wydłuża, choć bez rewelacji ale jak dla mnie nie bardzo pogrubia :/
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#366 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 01 grudnia 2009 - 21:14

mam ten tusz obecnie :) i jestem z niego zadowolona :)
może nie ma efektu super wydłużonych rzęs, ale to pewnie wina tego, że moje naturalne są króciutkie :D a jak wiadomo cudów nie ma :mrgreen:
ładnie podkreśla każdą rzęsę i ma intensywny czarny kolor :) mogę go polecić, bo jest tani jak na swoje 'osiągnięcia' :P

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#367 aniulka

aniulka
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 02 grudnia 2009 - 12:19

Lubie rimmel'a wiec poraz kolejny kupilam ,,Glam'eyes'':) ma fajna szczoteczke i ładnie rozdziela rzęsy ;-)

#368 papaja

papaja
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 02 grudnia 2009 - 13:43

a ja polecam Maybelline Lash Stylist- jest rewelacyjny <dziekujee></span>

#369 kasiatoja

kasiatoja
  • Użytkownik
  • 1 244 postów

Napisano 02 grudnia 2009 - 14:16

Elodi, też chciałam sobie taki kupić ale tak jakmloda, nie lubię zwykłych szczoteczek...na gumowych tusz się równomiernie rozkłada
Dołączona grafika

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."

#370 papaja

papaja
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 03 grudnia 2009 - 13:58

kasiatoja w takim razie polecam Ci albo ten Maybelline o którym pisałam post wcześniej albo Astor Volumetrix- oba mają gumową prosta szczoteczkę i są rewelacyjne, wydłużają, nie osypują się, są wydajne i nie robią sie grudki przy nakładaniu. a! dobry jest jeszcze MaxFactor Masterpiece Max- ale drogi i czasem mi żal hajsu :)

#371 angela21

angela21
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 04 grudnia 2009 - 18:02

dla mnie pierwsze miejsce to MaxFactor i sexi curves:)

Załączone miniatury

• chylinska_3813.jpg

#372 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 05 grudnia 2009 - 10:06

angela21, po co wstawiłaś to zdjęcie i komentarz do niego?
przypominam to temat tylko i wyłącznie o TUSZACH DO RZĘS
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#373 Maud

Maud
  • Użytkownik
  • 234 postów

Napisano 05 grudnia 2009 - 19:19

To doradźcie mi coś takiego troszkę lżejszego, by rzęsy się nie sklejały i nie były tak mega grube. Jest jeszcze jedno ale... by nie uczulał. :)
Kobiece stroje nie były sprawą przesadnie zajmującą myśli Cutwella. Właściwie kiedy myślał o kobietach, pojawiające się w umyśle obrazy rzadko zawierały w ogóle jakieś stroje.

#374 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 06 grudnia 2009 - 22:55

używała któraś z Was może takiego tuszu z Rimmela?
Dołączona grafika
bo bardzo jestem ciekawa Waszych opinii :)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#375 meren_re

meren_re
  • Użytkownik
  • 51 postów

Napisano 07 grudnia 2009 - 08:24

Elodi, też chciałam sobie taki kupić ale tak jakmloda, nie lubię zwykłych szczoteczek...na gumowych tusz się równomiernie rozkłada

A ja z kolei nie mogę się przekonać do tych gumowych, chyba jestem tradycjonalistką ;)

#376 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 07 grudnia 2009 - 09:12

używała któraś z Was może takiego tuszu z Rimmela?

chyba dziewczyny o nim pisały , ja dwa razy uzyłam jak byłam u kolezanki i postanoiwłam ze kiedys sobie kupie bo nie sklejał mi rzęs i był super czarny <hmm></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#377 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 07 grudnia 2009 - 09:38

chyba dziewczyny o nim pisały

tak, tak wiem, że było wcześniej o nim pisane ale bardzo niewiele dlatego miałam nadzieję, że od tamtego czasu ktoś jeszcze go używał :P

nie sklejał mi rzęs

ooo to bardzo fajnie z jego strony ;) nie cierpię jak tusze sklejają rzęsy i po nałożeniu 2 warstw wygląda się jakby na oku były 3 rzęsy :-?

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#378 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 07 grudnia 2009 - 11:04

Mialam kiedys tusz rimmela ,ale troche inne opakowanie.Tez bardzo mi odpowiadal,ale zdaje sie,ze dosyc szybko zasychal.
Zyc szczesliwie ,kochac mocno i...umierac mlodo
Dołączona grafika

#379 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 07 grudnia 2009 - 11:13

Mialam kiedys tusz rimmela ,ale troche inne opakowanie.Tez bardzo mi odpowiadal,ale zdaje sie,ze dosyc szybko zasychal.

ja miłam taki w czerwono czarnym opkaowaniu i tamten faktycznie szybko zasychał i mnie jescze skleiał rzęsy i zostawiał grudki.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#380 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 07 grudnia 2009 - 12:09

ja miłam taki w czerwono czarnym opkaowaniu i tamten faktycznie szybko zasychał i mnie jescze skleiał rzęsy i zostawiał grudki.

Szczerze mówiac nie pamietam juz koloru opakowania,bo troszke juz tych tuszy mialam,ale rzes nie sklejal.Dopiero jak odrobine zaschnal to wiadomo,ze sklejal.To jednak bylo dawno,wiec pewnie znowu sa nowe edycje i ciagla cos ulepszaja
Zyc szczesliwie ,kochac mocno i...umierac mlodo
Dołączona grafika