Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Henna rzęs.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
28 odpowiedzi w tym temacie

#21 margaretka

margaretka
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 21 września 2009 - 23:07

henna nie ma prawa się wykruszać, chyba że po prostu nie była zmyta ;-) Jedyny sposób na przedłużenie i pogrubienie rzęs żeby wyglądały nadal naturalnie jest niestety trwałe przedłużanie 1 do 1. Minususem jest fakt, że jest to dość kosztowne i czasochłonne (ok.3 godziny), ale za to efekt nieziemski, malować się w ogóle nie trzeba, trzyma się nawet do 2 miesięcy, no i jak się zatrzepocze rzęsami to aż wiatr się robi :mrgreen:
Madziu88 chyba po prostu kupiłaś złą hennę - tą do malowania ciała - ona z tego co mi się wydaje jest zielona

#22 Katelyyn13

Katelyyn13

Katelyyn13

• Użytkownik
  • 7 postów
  • LokalizacjaPoznań
  • Wzrost:165
  • Włosy:Czerń
  • Stan:jeszcze panna
  • Partner:Sławuś
  • Nastrój:Zakochana
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 29 kwietnia 2015 - 14:15

kiedyś robiłam raz jedyny henne i nigdy więcej już :P okropnie schodziła mi póżniej skóra z brwi i samo wyrywanie powodowało moje łzy. Sama delikatniej wyrywam i podmalowuje grafitowym cieniem he he Z trwalszych zabiegów na jakie mam ochote to pernamentne kreski na powiekach, bo ich nigdy nie umiem zrobić prostych. Miałyście dziewczyny taką usługę ? Ile kosztowało? Jaka skala bólu i okres podrażnienia skóry?

Naprawde są takie dniw których mamy wszystko

*>.<*

Ach, Matari Fotos  <tanczy7>

#23 Euforia

Euforia
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 27 maja 2015 - 12:09

Różnica po nałożeniu henny jest widoczna. Podobno po tygodniu zabieg trzeba powtarzać, ale u mnie efekt utrzymał się dłużej. Niestety, w moim przypadku zauważyłam, że wypadanie rzęs zwiększyło częstość wypadania - może nie lubią tego typu zabiegów.

#24 RóżaNiecko

RóżaNiecko
  • Użytkownik
  • 36 postów

Napisano 04 października 2015 - 09:11

ja regularnie robię sobie henne rzęs i brwi- u ksmetyczki plus regulacja brwi, płacę 20 zł i mam spokój i faktycznie nie trzeba na początku rzęs malować, bo wyglądają, jak umalowane.

sama nie wiem, czy bym potrafaiła rzęsy sobie zrobić- brwi owszem, rzęsy wątpie, bałabym się, że dostanie się do oka, czy coś.

#25 Brysia

Brysia
  • Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 01 lutego 2016 - 12:11

Ma któraś?Chciałam sobie takie cudo zrobić,ponoć rzęsy wyglądają jak pomalowane jedną warstwą tuszu.I czas bym oszczędziła i wreszcie miała porządny makijarz oczy ,bo mymi lewymi 'ręcami',nigdy tego dokładnie nie zrobie.Ale właśnie...czy to nie niszczy rzęs,nie podrażnia oczu?

samemu ciężko, poproś mamę siostrę albo koleżankę ;)  ja używam do brwi i rzęs czarnej henny refectocil? czy jakoś tak zamawiam na allegro ale starcza na długo i jest wygodna w użyciu

#26 Anndżi

Anndżi
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 25 lutego 2016 - 21:59

Ja jakoś daję radę zrobić sama nawet rzęsy, ale fakt  - trzeba mocno uważać :)

#27 katarzyna00

katarzyna00
  • Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 09 listopada 2017 - 12:04

Nigdy nie próbowałam henny :) ostatnio zdecydowałam się na lifting rzęs z laminowaniem natural lashes i efekty są niesamowite

#28 Babazwozu

Babazwozu
  • Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 17 listopada 2017 - 15:41

Nigdy nie próbowałam henny :-) ostatnio zdecydowałam się na lifting rzęs z laminowaniem natural lashes i efekty są niesamowite

Laminowanie nie jest szkodliwe? Hmm może też bym się skusiła, bo mam długie rzęsy tylko przez te białe końcówki tego nie widać
w ogóle!:P No a henny się jakoś boję:P

#29 sosimply.pl

sosimply.pl
  • Użytkownik
  • 88 postów

Napisano 20 listopada 2017 - 12:43

A jak wygląda laminowanie? Jakoś się boję eksperymentować jeżeli chodzi o rzęsy.