Madziu88 chyba po prostu kupiłaś złą hennę - tą do malowania ciała - ona z tego co mi się wydaje jest zielona
Henna rzęs.
Napisano 21 września 2009 - 23:07
Madziu88 chyba po prostu kupiłaś złą hennę - tą do malowania ciała - ona z tego co mi się wydaje jest zielona
Napisano 29 kwietnia 2015 - 14:15
kiedyś robiłam raz jedyny henne i nigdy więcej już
okropnie schodziła mi póżniej skóra z brwi i samo wyrywanie powodowało moje łzy. Sama delikatniej wyrywam i podmalowuje grafitowym cieniem he he Z trwalszych zabiegów na jakie mam ochote to pernamentne kreski na powiekach, bo ich nigdy nie umiem zrobić prostych. Miałyście dziewczyny taką usługę ? Ile kosztowało? Jaka skala bólu i okres podrażnienia skóry?
Naprawde są takie dni, w których mamy wszystko
*>.<*
Ach, Matari Fotos ![]()
Napisano 27 maja 2015 - 12:09
Różnica po nałożeniu henny jest widoczna. Podobno po tygodniu zabieg trzeba powtarzać, ale u mnie efekt utrzymał się dłużej. Niestety, w moim przypadku zauważyłam, że wypadanie rzęs zwiększyło częstość wypadania - może nie lubią tego typu zabiegów.
Napisano 04 października 2015 - 09:11
ja regularnie robię sobie henne rzęs i brwi- u ksmetyczki plus regulacja brwi, płacę 20 zł i mam spokój i faktycznie nie trzeba na początku rzęs malować, bo wyglądają, jak umalowane.
sama nie wiem, czy bym potrafaiła rzęsy sobie zrobić- brwi owszem, rzęsy wątpie, bałabym się, że dostanie się do oka, czy coś.
Napisano 01 lutego 2016 - 12:11
Ma któraś?Chciałam sobie takie cudo zrobić,ponoć rzęsy wyglądają jak pomalowane jedną warstwą tuszu.I czas bym oszczędziła i wreszcie miała porządny makijarz oczy ,bo mymi lewymi 'ręcami',nigdy tego dokładnie nie zrobie.Ale właśnie...czy to nie niszczy rzęs,nie podrażnia oczu?
samemu ciężko, poproś mamę siostrę albo koleżankę
ja używam do brwi i rzęs czarnej henny refectocil? czy jakoś tak zamawiam na allegro ale starcza na długo i jest wygodna w użyciu
Napisano 25 lutego 2016 - 21:59
Ja jakoś daję radę zrobić sama nawet rzęsy, ale fakt - trzeba mocno uważać ![]()
Napisano 09 listopada 2017 - 12:04
Nigdy nie próbowałam henny
ostatnio zdecydowałam się na lifting rzęs z laminowaniem natural lashes i efekty są niesamowite
Napisano 17 listopada 2017 - 15:41
Nigdy nie próbowałam henny
ostatnio zdecydowałam się na lifting rzęs z laminowaniem natural lashes i efekty są niesamowite
Laminowanie nie jest szkodliwe? Hmm może też bym się skusiła, bo mam długie rzęsy tylko przez te białe końcówki tego nie widać
w ogóle!
No a henny się jakoś boję![]()
Napisano 20 listopada 2017 - 12:43
A jak wygląda laminowanie? Jakoś się boję eksperymentować jeżeli chodzi o rzęsy.