bo sa najlepsze, ja byłam na takim, i byłam na takim w mieście to widać r,ożniece, w tym jak ludzie sie bawią i ogólnieslyszalam ze takie sa najlepsze
Wesele - koszty
Napisano 12 sierpnia 2008 - 12:06
no nie bylam to prawda....
ahhh ale bysmy razem poszalaly
oczywiscie zarty
asia21_87, pewnie wiara z wiosek jest bardziej wyluzowana a ci z miasta chca byc eleganccy i przyzwoici
a tu chodzi o to zeby jajca byly
P.S. ja tez z wioski
nie bede OT robila
Napisano 12 sierpnia 2008 - 16:04
I tak chcielibyśmy się zmieścić w 25 tyś. (łacznie z kosztami sukni itp itd) i wstępne podliczenia wyszły nam że się spokojnie zmieścimy tym bardziej że alkohol będziemy mieć znacznie taniej
z kamerzysty zrezygnuje bo nie chciałam nigdy mieć- gdyż te nagranie po 2-3 obejrzeniach a później trafia do szafki i sobie leży leży a nikt jej nie oglądnie
dlatego na rzecz kamerzysty chce sobie zafundować profesionalnego fotografa bo zdjęcia dobrego nic nie zastąpi
dodam jeszcze że planujemy zaprosić 120 osób a rzecz jasna znając życie żę wszyscy nie przyjda (wiec spodziewamy się około 100 potwierdzeń przybycia) - to tym bardziej się zmieścimy w budżecie:)
Napisano 12 sierpnia 2008 - 16:36
a wcale nieprawdagdyż te nagranie po 2-3 obejrzeniach a później trafia do szafki i sobie leży leży a nikt jej nie oglądnie
w przyszłym roku szwagierka bierze ślub. od osoby razem z poprawinami płacą 140 zł/osoby, w tym mają bardzo fajne menu, szampana i po litrze napoju na głowę. wydaje mi się, że to dosyć niezła cena. tzn. może nie jakoś super tanio, ale nie z tej najwyższej półki.
Napisano 12 sierpnia 2008 - 19:52
to podobnie ja u nasw tym mają bardzo fajne menu, szampana i po litrze napoju na głowę. wydaje mi się, że to dosyć niezła cena. tzn. może nie jakoś super tanio, ale nie z tej najwyższej półki.
Napisano 12 sierpnia 2008 - 20:30
depre napisał/a:
gdyż te nagranie po 2-3 obejrzeniach a później trafia do szafki i sobie leży leży a nikt jej nie oglądnie
a wcale nieprawda
chyba kwestia człowieka bo moje nagranie ze studniówki zostało obejrzone przeze mnie jeden raz i do tej pory zaśmieca mi szufladke
Napisano 12 sierpnia 2008 - 20:57
Napisano 13 sierpnia 2008 - 11:38
między nagraniem ze studniówki, a nagraniem z wesela jest dość duża różnica, no bynajmniej dla mnienagranie ze studniówki
ale masz rację, to pewnie kwestia człowieka i osobowości.
Napisano 13 sierpnia 2008 - 11:43
Napisano 04 grudnia 2008 - 20:38
[ Komentarz dodany przez: Donn: 2008-12-04, 20:49 ]
temat scaliłam z wesele - koszty
Napisano 04 grudnia 2008 - 20:59
ja na siebie mam nadzieje że zmieszcze się w 2500 -2700 zł(suknia + buty+dodatki+bielizna+ fryzura+makijaż+ maniciure+2-3 razy na solarium aby się nie przypalić na żółto a mieć lekką opalenizne)
ale jak to wyjdzie- kto wie
Napisano 04 grudnia 2008 - 21:59
Napisano 04 grudnia 2008 - 22:50
depre napisał/a:
calineczka, a kupujesz nową
nowa i pytałam o ceny i za tyle już dostane fajną
tak pytam z ciekawości- ja kuppuje od znajomej (cena nowej to okolo 4000 zł) a że wszystkie koleżanki które znam mają problemy teraz z odsprzedaniem tych sukien które kupiły tak też nie będe się zbytnio wysilać - a tamta mi sie podoba bo i tak taką planowałam sobie nową kupić
Napisano 05 grudnia 2008 - 14:29
a koszty wesela.... mamy 130 zl/osobe... w menu mamy 5 dan goracych, 3 salatki, cos tam jeszcze ale nie wiem dokladnie
a za poprawiny placimy 1 tys zl... niewazne ile osob... mamy dwa cieple dania i wszystko to co zostalo z pierwszego dnia :->
za nocleg placimy 40 zl :->
Napisano 05 grudnia 2008 - 21:55
i bardzo dobrze, bo rodzice W najchetniej by zaprosili caaaala rodzine, cala wies i niewiadomo co jeszcze.... a tak to nie bedzie problemu
Napisano 05 grudnia 2008 - 23:54
o to nie wiele bo Tomka brat ma sale gdzie placi za nocleg 100zlza nocleg placimy 40 zl :->
ja sie tam ciesze i juz sie nie moge doczekac ich wesela