Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Fotografia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1018 odpowiedzi w tym temacie

#201 Kaja 27

Kaja 27
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 20 sierpnia 2009 - 21:03

Hehe ja również się "bawię" w fotografię, ale typowo amatorsko. Uczyłyście się w ogóle od kogoś robienia zdjęć, czy ktoś Was zaraził pasją, czy tak same z siebie odkryłyście, że to lubicie? Z moich bliskich znajomych właściwie nikt się nie fascynuje tym za bardzo,w rodzinie też nie, a we mnie trafiło:)

#202 ravennim

ravennim
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 21 sierpnia 2009 - 09:21

Ja bardzo lubię robić zdjęcia nawet zastanawiam się czy poważniej nie podejść do sprawy, w sensie pójść do jakieś szkoły na kurs, żeby podszkolić warsztat. Orientowałam się wstępnie w temacie i powiem, że w Warszawie jest sporo szkół, które oferują takie kursy z czego się cieszę :)

#203 Kaja 27

Kaja 27
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 22 sierpnia 2009 - 14:02

No mi też swego czasu chodziła po głowie jakaś szkoła, czy choćby kurs, ale nie wiem czy nie za stara jestem na takie cuda:)

#204 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 22 sierpnia 2009 - 14:13

Kaja 27, a to jest na to granica wiekowa? W sumie to żadne cuda, kurs to tylko kurs i chodzą na niego osoby w każdym wieku:)
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#205 Kaja 27

Kaja 27
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 23 sierpnia 2009 - 18:16

No pewnie masz rację Zielonooka, to chyba moje stereotypowe myślenie:) Tylko jakoś nie chciałabym znaleźć się w grupie nastolatków. Wiem, że moje zdolności nie są jakieś wielkie i nawet nie wiem czy mnie gdzieś przyjmą.. Ale może dojrzeje to we mnie trochę i się zbiorę na odwagę...

#206 ravennim

ravennim
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 25 sierpnia 2009 - 12:21

Jasne, że nie ma granicy wiekowej...to jest twoje hobby to co lubisz/kochasz robić i nikt nie ma prawa Cię dyskryminować, bo jesteś młodsza, starsza, ładniejsza czy brzydsza :mrgreen:

Ale idąc za ciosem wzięłam zadzwoniłam sobie na wszelki wypadek do jednej z tych szkół (konkretnie ...) i zapytałam, czy coś takiego jak granica wieku istnieje i się dowiedziałam, że nie. Pani powiedziała mi, że grupy jeżeli chodzi o wiek są mieszane, co mnie pocieszyło. Teraz muszę zebrać się i się zdecydować na coś.

#207 Kaja 27

Kaja 27
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 18:14

ravennim niesamowicie mnie podbudowałaś! A znasz tę szkołę? Przyjmują tam takich amatorów?? Bo powiem szczerze, że nie znam żadnych szkół. Może kończyłyście jakieś kursy, coś możecie polecić? No i wiem że macie rację z tym wiekiem, teraz mi się to wydaje głupie, ale czasem tak myślę- kompleks starości:)

#208 ravennim

ravennim
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 27 sierpnia 2009 - 14:20

Znać to moja znajomość przed wykonaniem telefonu ograniczała się do tego, że wiedziałam gdzie się znajduje ..., bo mieszkam niedaleko. Ale po telefonie jestem bogatsza o wiedzę na jej temat. Amatorów przyjmują, bo pytałam o moje szanse dostania się/zapisania się, a jak chyba już mówiłam moje umiejętności pozostawiają wiele do życzenia :)

#209 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 27 sierpnia 2009 - 15:03

przeciez po to sa szkoly, zeby uczyc, wiec to normalne, ze kazdego przyjmuja ;-)
ja bylam na jednym kursie, ktory dal mi podstawy, a teraz szukam dalej sama:D
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#210 Kaja 27

Kaja 27
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 27 sierpnia 2009 - 19:46

:) Ja nie cierpię po prostu dzwonić i chodzić zdobywać informacje, więc jestem wdzięczna za telefon!:) Przynajmniej tyle mam chęci, że znalazłam stronę internetową tej uczelni i napisane jest, ze na kursy nie ma żadnych egzaminów i w ogóle!:) hurra :) Chyba naprawdę się zapiszę. Kurcze taki tchórz ze mnie , że nawet sobie nie wyobrażacie, więc dzięki za wsparcie!

[ Dodano: 2009-08-27, 20:48 ]
Aaa i Zielonooka co miałaś na myśli pisząc, że teraz poszukujesz sama? W sensie już na tyle umiesz ocenić co dobrze robisz a co źle? Czy inne źródła wiedzy po prostu?

#211 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 27 sierpnia 2009 - 20:40

Kaja 27, raczej testuje, pewne rzeczy widać, że są złe itp, mam dobrego kumpla fotografa, czasem mu coś przesyłam:)

#212 ravennim

ravennim
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 29 sierpnia 2009 - 20:30

@Kaja27 dasz radę i trzymam kciuki :) Ja akurat nie mam problemów z takimi rzeczami jak telefon, ale domyślam się co masz na myśli - u mnie w domu to moja młodsza siostra jest tą nieśmiałą w rodzinie :) Pewnie będziesz się czuć nieswojo na pierwszych zajęciach, bo nie będziesz nikogo znała, ale potem jak się wkręcisz to będzie luzik :) Ehh....kiedy będą w końcu te pierwsze zajęcia już się nie mogę doczekać :P

@zielonka a to zdjęcie w avatarze to twoja robota?

#213 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 29 sierpnia 2009 - 21:02

ravennim, nie:) ja nie lubię upubliczniać moich fotek na forach specjalnie:) ale może kiedyś kto wie:D

#214 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 30 sierpnia 2009 - 17:45

Zielonooka, pochwal cię co robisz, jestem ciekawa ;-)

no więc co do fotografii to zaczynam od 5września drugi rok ;-)

ostatnio olałam foto nieźle.. przez całe wakacje nic nie zrobiłam.. także czas się rozkręcić.

Właściwie to bardziej od samej fotografii kręci mnie obróbka tych zdjęć ;-)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#215 ravennim

ravennim
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 01 września 2009 - 14:00

@cerrata, ale gdzie jesteś na tym 2 roku? Na ...?

Jeżeli pisałaś wcześniej to sorki nie czytałam wszystkich postów :P

#216 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 04 września 2009 - 09:46

ja też uwielbiam robić zdjęcia niestety nie mam ani dobrej wiedzy ani dobrego sprzętu wiec nic ciekawego z tego nie wychodzi..
jeszcze trochę poczekam zanim kupie porządny aparat :(

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#217 Kaja 27

Kaja 27
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 05 września 2009 - 22:12

Ach widzisz Zielonooka, ja nie mam takiego zmysłu i zwyczajnie nie widzę jakie błędy robię, albo co zrobić żeby było lepiej; szczęściara z Ciebie, że masz pomocne oko fachowca:) No i czekamy na pokaz Twojej twórczości:)

ravennim jeszcze raz dzięki za słowa otuchy:)

halynka to masz podobnie jak ja, więc może też się na kurs zapiszesz ( może ze mną?:))? ja już jestem przekonana, że mi pomoże, a na pewno nie zaszkodzi..

#218 ravennim

ravennim
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 06 września 2009 - 11:54

Jeszcze a propos tego kursu gdzieś wyczytałam, że jak się zapisałam do... to będę miała zniżki na sprzęt itp., ale muszę się wywiedzieć dokładniej....hmmmm...ciekawe, czy to prawda!?

#219 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 07 września 2009 - 08:02

ale pytanie gdzie ten kurs?

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#220 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 11 września 2009 - 09:40

mieszkam b.daleko wiec raczej to nie możliwe żebym poszła na ten kurs. jak znajde czas to poszukam czegoś w okolicy

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych