Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

podróż marzeń

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 kolista

kolista
  • Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 25 września 2015 - 12:19

Dziewczyny, ile wcześniej zaczęłyście planowac swoją wymarzoną podróż poślubną? czy była udana? czy wszystko wypadło tak jak sobie zaplanowałyście? jestem ciekawa Waszych planów :)

#2 Jolka35

Jolka35
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 07 listopada 2015 - 18:23

Dziewczyny, ile wcześniej zaczęłyście planowac swoją wymarzoną podróż poślubną? czy była udana? czy wszystko wypadło tak jak sobie zaplanowałyście? jestem ciekawa Waszych planów :-)

Myślę ze najważniejszd żeby miedzy Wami wszystko było jak najlepiej wtedy gdzie byśie nie pojechali będzie super...ja byłam z moim mężem 2 dni po ślubie i 3 miesięcznym wtedy synkiem w naszym ulubionym wówczas regionie Polski i było super...istotne co dla kogo najważniejsze w tej podróży...

#3 beata_m

beata_m
  • Użytkownik
  • 84 postów

Napisano 12 grudnia 2015 - 19:22

My podróż poślubną odbyliśmy... przed ślubem w czerwcu, a ślub był w sierpniu :) Po ślubie był mały spontaniczny wypad nad polskie morze na kilka dni. 

#4 Sasanka

Sasanka
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 12 marca 2016 - 17:05

U nas niestety nie było opcji wyjazdu... Odbiliśmy sobie dopiero na następny rok, to była szalona podróż do Rumunii, bez planów, bez niczego, tylko z przewodnikiem w ręce :D

#5 P0LA

P0LA
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 31 marca 2016 - 15:27

fajnie i odważnie

#6 Aza1

Aza1
  • Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 08 maja 2016 - 19:16

Nam również nie udało się wyjechać bezpośredni po ślubie. Rok później wybraliśmy się w podróż życia do Albanii. Była to wycieczka objazdowa więc po drodze zwiedzaliśmy również min. Macedonię czy Bośnię i Hercegowinę. Fantastyczna wyprawa z wytwórnią. Wypoczywaliśmy we Vlorze nad morzem i Ochrydzie nad jeziorem. Dodatkowo zwiedzaliśmy Tiran, Skop, Sarajewo. Miło wspominam ten czas. Oprócz czasu wolnego, który spędzaliśmy we dwoje mieliśmy również fantastycznych kompanów podróży, którzy stali się naszymi przyjaciółmi.

#7 axarella

axarella
  • Użytkownik
  • 48 postów

Napisano 06 czerwca 2016 - 12:11

Fajnie :) ja byłam w kenii

#8 natalia987

natalia987
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 08 września 2016 - 07:50

Dominikana :)

#9 waniliowa

waniliowa
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 10 października 2016 - 14:11

Nie wiem czemu ale marzy mi się podróż poślubna na Santorini, to miejsce wydaje mi się tak magiczne i romantyczne (mam nadzieję, że nie mam wyolbrzymionych oczekiwań  ;-) ) Tylko spójrzcie tutaj: /link/ Oprócz zdjęć we wpisie można znaleźć kilka praktycznych informacji, jak się okazuje nie tylko jest pięknie ale można też pozwiedzać. Gdyby interesowały Was inne ciekawe destynacje to przejrzyjcie sobie całego bloga, na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. 

#10 malakaa

malakaa
  • Użytkownik
  • 5 postów
  • LokalizacjaZasiedmiogórogród
  • Wzrost:średnia
  • Włosy:miedziany brąz
  • Stan:mężatka
  • Partner:Darek
  • Nastrój:Brak
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 23 maja 2018 - 13:10

Mnie się zawsze marzyła podróż w ciepłe kraje, więc takie rzeczy trzeba planowac dużo dużo wcześniej, żeby zarezerwować hotele czy zlecić takie coś w biurze podróży :)

Bez względu na to ile popełnisz błędów, albo jak wolno idą postępy, i tak jesteś przed tymi, którzy nie próbują wcale! – Tom Robbins

:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: 

#11 Felka27

Felka27
  • Użytkownik
  • 251 postów

Napisano 02 marca 2021 - 15:23

Popularna dzisiaj galanteria Inowrocław jest idealna dla każdej z nas. Takie skórzane dodatki mają w sobie to coś.