Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Bielizna

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1272 odpowiedzi w tym temacie

#1021 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 13 grudnia 2010 - 11:30

mloda,całkiem sympatyczna ta koszulka,sexowna i kusząca. ;-)

#1022 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 13 grudnia 2010 - 12:10

mloda podoba mi się ta Twoja koszulka,wygląda na lekką i przewiewną w sam raz na upalne letnie wieczory ;-)
Dołączona grafika

#1023 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 13 grudnia 2010 - 16:18

taka nawet nawet :) ale ja bym wolała czarną :P bardziej sexi :P

#1024 Etinietiette

Etinietiette
  • Użytkownik
  • 332 postów

Napisano 13 grudnia 2010 - 16:21

młoda bardzo fajna ta Twoja koszulka :-) jest bardzo sexy, ale ja bym wolała

czarną

;-)

#1025 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 13 grudnia 2010 - 18:47

mloda fajna jest , na pewno ciepla <biglol></span> no ale wiadomo , ze to jest taka koszulka , która nie długo sie ma na sobie ;-)
jaka ona jest długa , bo na fotce trudno sie domyslec .

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#1026 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 13 grudnia 2010 - 20:21

młoda bardzo fajna ta Twoja koszulka :-) jest bardzo sexy, ale ja bym wolała

krowka17 napisał/a:
czarną

Dokładnie tak samo.
Nie jestem przekonana do białych czy kremowych.
Taki mój wymysł.
Ale czarna byłaby mniami :-P

#1027 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 14 grudnia 2010 - 09:34

młoda mhmm sexi <ookk></span> Baaardzo udany zakup, Twojemu połówkowi napewno się spodoba :) Poza tym dobór kolorków ładny :)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#1028 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 14 grudnia 2010 - 10:41

a mnie wlasnie kolor sie podoba :-) super koszulka :-)

Twojemu połówkowi napewno się spodoba

o tak, to masz jak w banku :-D
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#1029 Amelia21

Amelia21
  • Użytkownik
  • 62 postów

Napisano 14 grudnia 2010 - 11:11

Bardzo ładna. Czy czarna byłaby lepsza? Sama nie wiem... Ja osobiście najpierw wolę zobaczyć jak konkretnie wygląda określona bluzka w danym kolorze. Tak z głowy jakoś nie do końca moge sobie to wyobrazić... Tzn ge, ale póxniej moze okazac sie że jest inaczej;)

#1030 gajda

gajda
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 14 grudnia 2010 - 15:00

dajmira zamieściłaś naprawdę ładną bieliznę :)) i fakt, bardzo sexy :P aż nie wiedziałabym który wybrać!!\ :D co to za firma? to są z jednej marki kompleciki bielizny? :)
ale bielizny zaproponowanej przez WweronikaA bym raczej nie ubrała :) ale tylko kwestia gustu :)

#1031 atseria84

atseria84
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 14 grudnia 2010 - 15:11

Atseria84 do tej specjalnej okazji jeszcze parę tygodni, ale muszę być przygotowana odpowiednio :) Jak się okazało wyjeżdżamy na kilka dni, więc oprócz tego, że chciałam coś z pończochami to teraz chcę czegoś więcej :) W końcu na każdy wieczór muszę mieć coś innego :)
Bardzo mi się podoba ta pierwsza koszulka od WweronikaA. Coś pięknego :)
Ale muszę mieć jeszcze coś :) razy 3 :D

No to dziewczyny wrzucają tu sporo fajnych ciuszków :) Skoro koszulkę już wybrałaś, to może teraz jakiś komplecik z pończochami jak chciałaś, może coś delikatnego, romantycznego i coś baaaardzo seksownego :) Zebrałabyś 4 propozycje :) Widziałam ostatnio w necie fajne ciuszki, podeślę fotki:)

#1032 bursztyneczek

bursztyneczek
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 15 grudnia 2010 - 09:37

b-berta a szukałaś już czegoś? masz sprecyzowane swoje oczekiwania? i ile masz czasu - musisz kupić już czy przez Internet chcesz coś zamówić??

#1033 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 15 grudnia 2010 - 09:39

mloda mam bardzo podobna, tylko ze czarna ;-) i bardzo jej nie lubie i lezy nieuzywana ;-) zle sie czuje w czyms takim i nie zauwazylam, aby jakos specjalnie dzialala na faceta :-P lubi co innego :mrgreen:

#1034 b-berta

b-berta
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 15 grudnia 2010 - 11:34

b-berta a szukałaś już czegoś? masz sprecyzowane swoje oczekiwania? i ile masz czasu - musisz kupić już czy przez Internet chcesz coś zamówić??

Na szczęście mam jeszcze trochę czasu:) Nie muszę kupować już teraz, mogę i przez Internet zamówić, ale niestety nie mam figury modelek z fotek, jakie wrzucają tu dziewczyny, więc wolałabym mierzyć:)
A chciałabym na pewno koszulkę - już sobie upatrzyłam, do tego komplecik z pończochami:) To na pewno a resztę pomysłów atseria84 mi tu ciągle podrzuca:) za co jej bardzo dziękuję:)

#1035 atseria84

atseria84
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 17 grudnia 2010 - 13:18

B-berta już wiem gdzie widziałam te kompleciki, w sklepie /reklama/:) Wszystkie w czerni ale różne fasony i zdobienia. Chciałam dodać zdjęcia ale nie mogę, jak chcesz to sama sobie popatrz, a linki mogę podesłać Ci najwyżej na prv, albo będę próbować jeszcze dodać zdjęcia:)

#1036 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 17 grudnia 2010 - 15:02

mloda całkiem, całkiem, ta propozycja akurat przykuwa oko, fajny delikatny kolorek, taka kobieca i prosta
Dołączona grafika

#1037 bursztyneczek

bursztyneczek
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 20 grudnia 2010 - 13:24

A mi niedawo zaczęły podobać sie takie kolorki mniej więcej jak na zdjęciu poniżej ;)

Dołączona grafika

#1038 atseria84

atseria84
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 20 grudnia 2010 - 13:37

O właśnie! To też jest z /reklama/, z tego co kojarzę:) B-berta to Ci się nie podoba? :) Przecież to jest piękne :) chociaż wolę czarne, o których pisałam poprzednio :) Ale nie mogłam dodać zdjęcia :( bursztyneczek jak Ty je dodałaś?

#1039 Etinietiette

Etinietiette
  • Użytkownik
  • 332 postów

Napisano 20 grudnia 2010 - 14:12

bursztyneczek, bardzo ładna ta bielizna, ale jakoś nie pasuje mi ten czarny pasek dookoła szyi <bezradny></span>

#1040 b-berta

b-berta
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 20 grudnia 2010 - 14:29

Śliczna! nie wiedziałam, że /reklama/ma taką bieliznę :) to forum to skarb :) mam w takim razie upatrzoną już koszulkę, teraz delikatny komplecik :) zostało mi jeszcze 'coś' razy 2 :)