Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Bielizna

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1272 odpowiedzi w tym temacie

#981 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 20:52

żadna mi się nie podoba, takie plecionki bez gustu :-/

a jaka bielizna wg. Ciebie ma gust ? zwykła koszulka z koronką ? którą można założyć na co dzień do spania ? albo komplet z biustonoszem co się na codziennie nosi ? chętnie poznam Twój super ekstra gust :-)

ostatnia by jeszcze mogła być-na jakiś wystrzałowy wieczór we dwoje

a jaka bielizna jest do nałożenia przy kimś więcej niż 'we dwoje' bo tak napisałaś jak byś nakładała 'we troje' <bezradny></span>

pozostałe są dla mnie raczej śmieszne :-P

jeżeli Ty byś się czuła w tym śmiesznie to tylko współczuć

hm..ale o gustach się nie rozmawia ..ale tez jest dobrze poznać opinie innych , świat był by nudny jak każda dziewczyna nakładała to samo co Ty
Dołączona grafika

#982 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 21:20

żadna mi się nie podoba

mnie również jakoś szczególnie nie powaliły :lol: faktycznie ta ostatnia najlepsza, pozostałe zbyt skąpe, równie dobrze by można odrazu nago wylecieć <hoho2></span> czarne koronki są seksi, ale czarne sznurki :lol:

świat był by nudny jak każda dziewczyna nakładała to samo co Ty

:roll:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#983 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 21:51

ta z tych sznurków to mysle , ze uwypukliła by wszytko to gdzie jest wievej ciałka.
pierwsze trzy odpadaja . dwie ostatnie propozycje w sumie mogły by byc , tylko z tego przedostatniego długo by trwało wychodzenie ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#984 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 22:06

ta z tych sznurków to mysle , ze uwypukliła by wszytko to gdzie jest wievej ciałka.

o tym nie pomyślałam hm ale to fakt zależy kto jaką ma figurę <bezradny></span>

tylko z tego przedostatniego długo by trwało wychodzenie ;-)

ma dziurkę więc nie ma takiej potrzeby ;-)
Dołączona grafika

#985 atseria84

atseria84
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 29 listopada 2010 - 12:50

B-berta no to skoro rocznica specjalna, to i bielizna musi być rzeczywiście wyjątkowa;) A nie podoba Ci się nic z tego, co tu dziewczyny wrzuciły? Nie mówię tylko o tych wrzuconych przez dobrą, ale ogólnie. Wcześniej w tym wątku jest dużo fotek. Niektóre są bardzo ciekawe, choć można znaleźć oczywiście ładniejsze.

#986 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 29 listopada 2010 - 13:34

Dobra,żadna z tych propozycji nie podoba mi się <bezradny></span> .Ta bielizna kojarzy mi sie z agencją towarzyską.Nie ma w sobie nic z subtelności i wyrafinowanego erotyzmu.

#987 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 30 listopada 2010 - 14:59

dobra, mi tylko 4 się podoba - reszta za bardzo wszystko odsłania. Wg mnie, żeby było seksownie nie trzeba być aż tak rozebranym.

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#988 b-berta

b-berta
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 02 grudnia 2010 - 12:59

Wszystkie te komplety są ładne, mają coś w sobie. Jedne są delikatniejsze, inne wyzywające i odważne jak np te od Dobrej, ale ja muszę się też w tym sama „widzieć”. Chciałabym coś w czerni, najlepiej z pończochami, wg mnie są bardzo seksowne. :)

#989 gajda

gajda
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 14:30

hehe, widzę tu sporo kontrowersji. powiem tak - ja bym ubrała tą trzecią, widzę ładne, niezwykle seksowne pończochy, mnie się podoba ;) tylko wiecie, to też kwestia gustu, to jest trochę wyuzdane... mój mężczyzna lubi taką bieliznę, ja bym się na nr 3 zdecydowała. ale to też nie zawsze, zależy jaki nastrój chcemy zaaranżować. nie widzę w tym nic złego. a dziewczyny faktycznie powstawiały dużo ładnej, klasycznej, eleganckiej bielizny :) można coś wybrać dla siebie. ja noszę zazwyczaj tradycyjny krój, tylko od czasu do czasu - np. dziś pewnie coś wymyślę ;) mikołajki :P a co z klasyki lubicie? ja szarości!!! :D:D

#990 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 14:42

jeśli o mnie chodzi to nie zdecydowałabym sie na tego typu wdzianko, po prostu to nie moj styl i tyle <bezradny></span> Każdy ma swój gust . Osobiście noszę bieliznę bardziej klasyczną, pelniejszą tu i ówdzie :-) Z klasyki to czarne koronki, moj facet nie lubi ( o dziwo!) czerwieni
Dołączona grafika

#991 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 15:13

Ja bym tego nawet bielizna nie nazwala, dla mnie bielizna to cos co jest sexy, ale moge rowniez w tym spac, a w takich wpijajacych sie sznurkach raczej bym sie nie wyspala, dla mnie to bardziej przebranie <bezradny></span> Tak jak viola, wolalabym jednak cos bardziej subtelnego, a ta 'ulatwiajaca' dziura to juz w ogole :roll:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#992 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 16:48

A może coś takiego?

Załączone miniatury

• ico_aa.jpg
  • ico_a.jpg
  • 936.jpg
  • 576_1.jpg

Dołączona grafika

#993 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 16:58

Drugi i ostatni zestawik super <ookk></span>
Bardzo podoba mi sie taka bielizna, bardzo wygodna musi byc ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#994 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 17:03

no własnie kashira i to mozna nazwac bielizną! Nie trzeba nie wiadomo ile odkrywac ,zeby czuc się sexy. Ten drugi tez mi sie podoba i wlasnie zastanawiam sie, czy by go sobie nie sprawić pod choinkę, tzn. chłopa musze napuścić, ot będzie mial problem prezentu z głowy :mrgreen:
Dołączona grafika

#995 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 17:23

O ,i to jest sexy bielizna.Ta czarna z pasem do pończoch,piekna.Wyrafinowana,elegancka i gustowna.

#996 Etinietiette

Etinietiette
  • Użytkownik
  • 332 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 17:27

dobra ta bielizna wcale mi się nie podoba <bezradny></span> wstydziłabym się nawet w niej wyjść przed M. :-P ale każde ma swoje gusty i guściki ;-)

dajmira kompleciki bardzo ładne :mrgreen: zakrywają to co powinny zakrywać :lol:

#997 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 07 grudnia 2010 - 10:32

dajmira, trzeci i ostatni zestwik <ookk></span>
W trzecim podoba mi się kolor i pończochy, a w czwartym ta sexi koszulka z czerwonymi wstawkami :mrgreen: na dodatek wygląda na mega wygodną <ookk></span>

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#998 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 07 grudnia 2010 - 10:38

1 i 2 taki klasyk, ale bardzo mi się podoba. Z kolei ostatnia bardzo seksi <ookk></span>
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#999 atseria84

atseria84
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 07 grudnia 2010 - 12:57

B-berta i co? Wybrałaś coś dla siebie? Czy to nadal nie to? :D No i kiedy ta specjalna okazja, żebyś zdążyła kupić fajna bieliznę :)

#1000 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 09 grudnia 2010 - 16:02

nie wiem co wybrać dziewczyny.
Pomóżcie :!: 8-)