Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Jadalna bielizna !

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
25 odpowiedzi w tym temacie

#1 Pumaa

Pumaa
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 08 czerwiec 2010 - 14:30

Dziewczyny co myślicie o jadalnej bieliźnie? Tak od czasu do czasu zaskoczyć czymś takim swojego partnera, chyba coś fajnego nie? Używała któraś z Was już czegoś takiego bo ja zastanawiam się nad kupnem a znalazłam fajną oferte w sklepie internetowym! ;-)

#2 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8330 postów

Napisano 08 czerwiec 2010 - 14:37

Dziewczyny co myślicie o jadalnej bieliźnie?

Mnie się takie coś nie podoba.Nie wyobrażam sobie mojego M,który zjada mój biustonosz lub moje majteczki.Próbując przełknąć wydawałoby mi się to śmieszne,albo żałosne.Jestem na nie. <bezradny></span>

#3 Pumaa

Pumaa
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 08 czerwiec 2010 - 14:39

na stronie pewnego sklepu internetowego znalazłam taką właśnie kategorie jadalna bielizna i przyznam że mnie to nawet zainteresowało, ale nie wiem jaka byłaby reakcja chłopaka. I mysle tu raczej tylko o staniku bo co do majtek to jakoś tak dziwnie mi sie kojarzy

#4 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6709 postów

Napisano 08 czerwiec 2010 - 19:07

Pumaa, eee, jadalna bielizna jest zrobiona z cukiereczków, które w sklepie spożywczym sprzedawane są w postaci zegarków dla dzieci (myślę, że każdy z Was to miał). Dla mnie to bez sensu. Kupa kasy idzie na gacie i stanik, a potem mój facet ma się męczyć i tracić czas na jedzenie cukierków? :roll: Zanudziłabym się na śmierć chyba...

#5 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7695 postów

Napisano 08 czerwiec 2010 - 19:13

jest zrobiona z cukiereczków, które w sklepie spożywczym sprzedawane są w postaci zegarków dla dzieci

dokładnie z takich :mrgreen:

Kupa kasy idzie na gacie i stanik,

no właśnie, a jak już bardzo ktoś by się uparł na takie rzeczy to czy nie łatwiej użyć bitej śmietany? taniej i

a potem mój facet ma się męczyć i tracić czas na jedzenie cukierków?

szybciej :-D

#6 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5119 postów

Napisano 08 czerwiec 2010 - 19:25

nie wiem jaka byłaby reakcja chłopaka.

zależy pewnie od tego jakie ma poczucie humoru ;-)

Jak bym nie miała co z kasą robić to może bym odwineła taki numer z jadalną bielizną, tak dla zaskoczenia partnera :-) Gorzej właśnie z samym zjadaniem takiej bielizny, gdyż jak dziewczyny pisały żadna radość meczyć sie z takimi twardymi cukierkami :-P Sam pomysł uważam że nie jest zły, zatem Pumaa, jeżeli chcesz to spróbuj :-D
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#7 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8138 postów

Napisano 08 czerwiec 2010 - 19:58

Kupa kasy idzie na gacie i stanik, a potem mój facet ma się męczyć i tracić czas na jedzenie cukierków?

I zęby ... :roll:
Te cukierki sa mega twade, a całe majtki / stanik składają się z jakichś ok 100 cukierków (może więcej) Zanim on / ona by to zjadłaaaaaa :lol:

Siorka na osiemnastke dostała. I użytku z tego nie było, aż pewnego wieczoru :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mmmmm...

:mrgreen: :mrgreen:

... naszło nas na coś słodkiego ! I po majciochach :lol: :lol: :lol: :lol:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#8 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1680 postów

Napisano 09 czerwiec 2010 - 09:38

ta słodka bielizna to fajny prezent np. na wieczór panieński :mrgreen:
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#9 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5825 postów

Napisano 09 czerwiec 2010 - 10:02

Powiem tak: taka bielizna sama w sobie nie jest czymś złym, jeśli miałabym kasę, kupiłabym. Oczywiście tylko dla śmiechu, bo jeśli bym miała czekać, aż D. ją zje, bym straciła ochotę na wszystko :-P Ale tak dla zabawy- czemu nie :mrgreen:
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#10 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5024 postów

Napisano 09 czerwiec 2010 - 10:11

czytałam kiedyś wypowiedź mężczyzny, któremu kobieta zrobiła właśnie taką niespodziankę z jadalnej bielizny i stwierdził, że na początku było to dość ciekawe (coś innego) i zabawne ale jak zjadł całą tę bieliznę to później chorował dwa dni (bóle brzucha, wymioty itp) z przejedzenia się słodkim <bezradny></span>
więc jak dla mnie to kiepski pomysł ... mało podniecające jest patrzeć jak twój partner leży na łóżku i zamiast zająć się tobą obżera się cukierkami <jezorek11></span>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#11 seli19

seli19
  • Użytkownik
  • 536 postów

Napisano 09 czerwiec 2010 - 11:22

Zgadzam się z amoramor, trafiło by mnie cos jakby mój M.jadł moją bielizne a ja bym tak leżała i czekała jak odłóg niezagospodarowany, przeszła by mi ochota na wszystko, to taki fajny prezent na wieczór panieński czy 18, ale nie dla facet, bo co jeśli smak by mu nie odpowiadał? <hmm></span>
smieszą mnie takie nowinki różne dziwne <hihihi1></span>

#12 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8330 postów

Napisano 09 czerwiec 2010 - 11:28

jeśli miałabym kasę, kupiłabym

Ja nie kupiłabym,gdyż szkoda by było mi kasy na taki zestaw,wolałabym koronkową bieliznę,lub jakąś fikuśną,ale z materiału.(Nawet dla zabawy).

#13 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5652 postów

Napisano 09 czerwiec 2010 - 16:41

Pumaa, moim zdaniem to mogłoby być ciekawe jeśli potrzebujecie urozmaicenia w łóżku, ale jedynie jednorazowo...

jak zjadł całą tę bieliznę to później chorował dwa dni (bóle brzucha, wymioty itp) z przejedzenia się słodkim <bezradny></span>

łakomstwo zawsze szkodzi wiec chyba lepiej żeby schrupał ciebie niż taką słodką bieliznę..

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#14 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23947 postów

Napisano 16 czerwiec 2010 - 17:36

moja kolezanka dostała takie cos na wieczorze panienskim ;-) smiła sie jej szwagierka ze jej przyszły maz jest jednym z nieiwelu ludzi , który lubi takie cukierki ;-)
dla zabawy mozna by kupic , ale nie zjadac , bo faktycznie trwało by to wieki i jescze zabki mogły by bolec.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#15 jakaja

jakaja
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 07 wrzesień 2010 - 09:51

mi sie to wydaje nie fajne. Lubie eksperymenty ale to akurat mnie nie zacheca.

#16 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2672 postów

Napisano 07 wrzesień 2010 - 20:49

Pierwszy raz o tym słyszę, ale już wiem, że nie jest to nic fajnego. Na prezent może być, ale wolałabym coś bardziej pożytecznego, coś bardziej seksownego kupić. Patrzeć jak T zjada cukierki zamiast zająć się mną nie chciałabym, tylko bym się wściekła i zanudziła.

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#17 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6096 postów

Napisano 08 wrzesień 2010 - 13:39

Na pierwszy rzut oka, a raczej mysli, to nawet mi sie ten pomysl podoba <ojejkuu></span> <ojejkuu></span> <ojejkuu></span>

Ale jak pomyslalam o tym, ze moj facet najpierw mialby to zjesc i dopiero zajac sie mna, to bym chyba sie zanudzila i usnela :-P :-P :-P A on by padl z przejedzenia :-P :-P :-P

Wiec jestem na NIE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lepiej pozwolic facetowi rozebrac siebie bez uzycia rak 8-) 8-) 8-) 8-)

#18 kleopatra

kleopatra
  • Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 08 wrzesień 2010 - 13:43

Mój facet uwielbia słodycze, więc taka bielizna byłaby dla niego ogromna frajdą ja pewnie też nie omieszkałabym skosztować i na jedzeniu pewnie by sie skończyło.

#19 slodziutka089

slodziutka089
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 08 wrzesień 2010 - 20:12

Też mi ten pomysł za bardzo nie odpowiada i zgodzę się z większością, która mówi, ze mogłoby być podarowane w prezencie na osiemnastkę czy wieczór panieński, ale w praktyce by się chyba nie sprawdziło :) wolałabym żeby chyba ją ze mnie zdarł :P

#20 Oluniaa

Oluniaa
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 14 wrzesień 2010 - 11:48

Jak ktoś lubi takie eksperymenty to w sam raz dla niego ;) Ale dla mnie chyba niee
Dołączona grafika