Jaką bieliznę założyłybyście na rozbieraną randkę ? Ewentualnie na noc poślubną. Ja mam parę typów .Jak wam się podobają?
Użytkownik inqaa edytował ten post 06 marca 2014 - 19:11
Napisano 07 marca 2014 - 06:42
Wszystkie są cudne...ale czemu na randke tylko?Ja czasem wkładam i na codzień coś seksownego i tylko ja o tym wiem co jest pod spodem...a jak rosnę w swoich oczach i jaka sexy się czuję ohoho... ![]()
Napisano 07 marca 2014 - 12:08
Ja tu widzę różne propozycję: mogą być pończochy z pasem i do tego seksowne stringi, może byc klasyczny gorsecik, podkreślajacy talię, albo odważne bodystocking
Kto co lubi
Można się tez dac całkowicie ponieść w tę noc i założyć kostium króliczka playboya lub np. nasutniki, albo innego rodzaju cuda, które dostępne są na rynku
całkowicie bezpruderyjne
Po ujrzeniu kobiety w takim sexy wdzianku facet na perwno oszaleje ![]()
Użytkownik toonabeatrycze edytował ten post 07 marca 2014 - 12:08
Napisano 09 marca 2014 - 07:39
@Wisienkowa...ja nie noszę stringów...nie lubię...ale są też i inne seksowne modele...
![]()
Napisano 09 marca 2014 - 22:51
Ja bym wybrała ten gorset:

Cena jest całkiem przyjemna.
Użytkownik Olenka edytował ten post 09 marca 2014 - 23:39
Napisano 11 marca 2014 - 07:29
Też bym wybrała tyle,że majtki musiałyby nie być stringami.Raz,że nie lubię jak mi coś w d... włazi i ociera a dwa moja d... lekko faluje chociaż jakoś specjalnie tłusta nie jest ale straciła już nieco swojej jędrności ...mimo wysiłków z mojej strony...cóż ...latka lecą...ale caluteńkie koronkowe biodrówki albo szorciki ...i owszem.A sam model cudny jest,moje klimaty...i te pończoszki...mmrrrrrr.
![]()
Napisano 16 marca 2014 - 23:46
o tak gorset super i krój i zestawienie kolorów, ale majtki bym wolała inne , moze koronka
te wygladaja jak torebka na interes faceta.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 17 marca 2014 - 10:43
te wygladaja jak torebka na interes faceta.
,ale sie usmiałam ![]()
Mnie ,takze te majtki nie urzekają.
Gorset ładny,ale dla mnie mogłby być, caly czarny,bez tego czerwonego ![]()
Napisano 24 marca 2014 - 08:58
Trzecia mi się najbardziej podoba
Fajnie byłby mieć jeszcze takie ciało ja te modelki ![]()
Napisano 24 marca 2014 - 10:15
Typ nr 3 zdecydowanie najbardziej mi się podoba.
Moje ciało jest tak piękne, że wyglądałabym seksownie nawet w worku po ziemniakach
Napisano 09 grudnia 2014 - 11:50
Na rozbieraną randkę raczej jakiś gorset lub bodystocking. Wrażenia gwarantowane.
Napisano 13 marca 2015 - 09:34
Coś wygodnego - i tak szybko ją stracę, więc nie ma co szaleć ![]()
Napisano 18 kwietnia 2015 - 09:48
ta druga na zdjęciu jest fajna. Wiesz na pewno musi być ona wygodna i szybka do ściągnięcia i kusząca..:)powodzenia na pierwszej randce
Napisano 04 maja 2015 - 11:04
Moim zdaniem obowiązkowy jest gorset, ponieważ nie lubię stringów i uważam, że taka bielizna wygląda dobrze tylko na okrągłej, dużej pupie wybrałabym do kompletu koronkowe bokserki ![]()
Napisano 26 czerwca 2015 - 12:45
Na pewno coś podtrzymującego biust
Chociaż mi się podobają takie: 
Napisano 05 grudnia 2015 - 21:12
Uwielbiam sexy bieliznę na codzień. Czuję się wspaniale, jak wiem, że pod ciuszkami mam seksowne wdzianka +100000 do samooceny ![]()
Napisano 08 grudnia 2015 - 12:48
A ja tam na co dzień mam na sobie majtki w kropki albo paski i jakiś dziwny stanik. Nie dbam o bieliznę na codzień. Ma być wygodna i sie za bardzo nie rzucać w oczy. Ale do łóżka to już co innego.
Napisano 16 grudnia 2015 - 16:07
No cóż, ja nie mam takiego problemu. Bielizna na mnie w łóżku jest dla mojego faceta zbędną rzeczą.
Lubię ładną bieliznę i najczęściej koronkowe i siatkowe goszczą w mojej garderobie.
Napisano 02 lutego 2016 - 16:51
Na randkę stringi, bo jak dziewczyny wyżej-na codzień ich nie nosze, więc od czasu do czasu mogę zrobić facetowi przyjemność ![]()
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Jaka wódka weselna |
|
|
|
Jaka zmywarka? |
|
|
|
Choroby jelit - jaka dieta? |
|