Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

depilacja u panow

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
373 odpowiedzi w tym temacie

#241 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 28 sierpnia 2009 - 18:59

Przypuszczam, że też nie czułabyś sie komfortowo, gdybyś była zarośnięta- szczególnie w czasie upałów

a moze wąłsnie to lubi <umieraam></span>
tak czytam te wasze wypowiedzi o waszych facetach i jestem pod wrazeniem ze tak wielu mezczyzn sie na to decyduje :-) fajnie ze to czego wymagaja od kobiet sami tez stosuja :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#242 papużka

papużka
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 28 sierpnia 2009 - 21:17

Mojego zmusić do depilacji...albo chociaż skracania włosków...tam :-D to jest katorga :-/ narazie mu powiedziałam, że dopóki nie doprowadzi tego do porządku to go nie dotknę... ;-)
Za to pachy depiluje regularnie :lol:

#243 daglezja

daglezja
  • Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 01 września 2009 - 19:33

Ja uważam, że owłosienie u faceta jest megaseksowne i męskie, ale oczywiście w umiarkowanych ilościach :lol: owłosione plecy czy nadmierna ilość włosów na klacie odpada, bleee :!:
Dołączona grafika

#244 September

September
  • Użytkownik
  • 180 postów

Napisano 02 września 2009 - 13:25

Ja kiedyś uważałam za mało seksowne,jeśli facet miał nieco owłosiona klatę,ale teraz stw.że jeśli to jest troszkę to ok, nawert mi się to podoba. Nie nawidzę w 100% owłosionych pleców, blech...nie ma nic gorszego,a jeśli chodzi o owłosienie w miejsach intymnych ok, byle nie za duże ;P .

#245 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 02 września 2009 - 14:15

jeśli chodzi o owłosienie w miejsach intymnych ok, byle nie za duże ;P .

też tak myśle :-P

moja paskuda ma troche na klacie ale to mi sie męsko jakoś kojarzy, na plecach nie ma na szczęscie a dlamnie facet który goli nogi jest dopiero ble jak nie facet :shock: no chyba ze to jakiś kulturysta ;-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#246 September

September
  • Użytkownik
  • 180 postów

Napisano 02 września 2009 - 17:42

Hehe na szczęście nie spotkałam się jeszcze aby facet golił nogi, uważam to już za totalną przesadę ;).

#247 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 07 września 2009 - 22:00

totalną przesadę ;) .

rozumiem że sportowcy w takim razie całkowicie odpadają ;> bo z tego co wiem to większość goli ;-) sorry że tak ciebie wyłapałam, ale czasem śmieszy mnie jak dziewczyny zarzekają się że nogi owłosione i kropka że nie golić, ale do sportowców wzdychają, nie ważne cichaczem, nie cichaczem, ale jednak ... a ci ze względów własnego komfortu podczas masażu po prostu muszą nogi ogolić :P zresztą nie tylko ... no tylko że tak, wiec, to inna sprawa, bo oni muszą <umieraam></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#248 pattka16

pattka16
  • Użytkownik
  • 50 postów

Napisano 21 września 2009 - 17:06

Ja uwielbiam jak mój mężczyzna ma wygolone pachy i miejsca intymne :) czasem mały drobny zarost mi ne przeszkadza :P ale dżungli to ja nie przyjme

#249 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 21 września 2009 - 17:28

Moj mówi, ze skoro lubi ogolone i zadbane , to sam tez o siebie dba . Skraca wlosy nad penisem, goli jądra i ciesze sie. Zreszta coraz wiecej facetów to robi , przestaja traktowac wlosy jako oznakę meskosci , bo czuja sie mescy i bez gąszczu miedzy nogami, który niekoniecznie mozna chciec miec w buzi.

#250 pattka16

pattka16
  • Użytkownik
  • 50 postów

Napisano 21 września 2009 - 18:00

W Cosmopolitanie jest artykuł o kobiecie która wybrała zawód kosmetyczki, aż w końcu zostałą kobietą od depilowania mężczyzn :)

#251 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 24 września 2009 - 12:21

goli jądra

:shock:
zawsze się zastanawiam jak oni to robią przecież skóra jest tam taka delikatna, chyba łatwo się pocharatać <co></span>
A propo depilacji to mój misiek ostatnio wspominał że muszę mu przyciąć włoski... tam :lol: :oops:

#252 Marta2012

Marta2012
  • Użytkownik
  • 177 postów

Napisano 24 września 2009 - 13:14

Mój Michał nigdy nie był specjalnie zarośnięty w miejscach intymnych - nie tak żeby mi to przeszkadzało..
Ala pewnego dnia bierzemy się za igraszki, ja patrze a tam...goło :shock: :mrgreen:
Zrobił mi taką małą niespodziankę i to z własnej woli ;-) Od tej pory regularnie się depiluje.. czasami częściej niż ja nogi bo jestem leniuszkiem :roll:

#253 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 24 września 2009 - 15:24

Zrobił mi taką małą niespodziankę i to z własnej woli

Mi Wojtek dokładnie tak samo zrobił...
Patrze a tam niespodzianka ;)
A teraz goli się ale nie tak często jak ja. ...

#254 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 25 września 2009 - 20:58

goli jądra

:shock:
zawsze się zastanawiam jak oni to robią przecież skóra jest tam taka delikatna, chyba łatwo się pocharatać <co></span>

Faceci sobie stawiaja penisa , by było im wygodniej . Nie zapomnę jak moj eks podczas prysznica nagle zaczyna sie piescic , ja wielkie oczy , a on "no musze go postawic, by móc sie dokladnie ogolic " :lol:

Sama golilam eks'a i za kazdym razem balam sie o sto kroć bardziej niż gdy gole sama siebie .

#255 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 25 września 2009 - 21:01

Asiulek, hmmmm powiem szczerze że też raz próbowałam z tymi jądrami ale bałam się więc musiał sam i się zaciął :P

#256 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 25 września 2009 - 21:05

dla mnie depilacja jąder to jest wogóle jakiś ekstremalny hardcore :shock:
rozumiem wokól penisa ale jądra to przesada- zresztą nie chciałabym żeby mój luby narażał życie próbując tego dokonać <umieraam></span>

#257 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 25 września 2009 - 21:08

A czy Ty narazasz zycie depilując sie? Nie przesadzaj :mrgreen:

#258 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 25 września 2009 - 21:11

Asiulek po prostu nie widziałam nigdy na żywo jak to wyglada(golenie jąder) i sądzę że miejsce to jest tak delikatne że trudno sie ogolić nie zacinając :-) a potem te włoski jak odrastaja to nie robia się szorstkie bardziej?

#259 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 26 września 2009 - 07:47

rozumiem wokól penisa ale jądra to przesada

no coś Ty, jaka przesada ;-) jak to wygląda - penis gładki, a na dżądrach włosy?
Daj spokój, lepiej pojechać po całości :-P
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#260 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 26 września 2009 - 08:06

może i skóra delikatna ale my też mamy delikatną i się golimy i nic nam nie jest ;)
Wystarczy robić to delikatnie a nie na szybciora i będzie ok ;)
A jak ładnie później ;)