Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

depilacja u panow

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
373 odpowiedzi w tym temacie

#221 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 01 sierpnia 2009 - 14:31

tanika_aha, mam dokładnie takie samo zdanie!!
ja sobie nie wyobrażam wydepilowanego faceta na nogach, brzuchu, klacie itp itd...
Dołączona grafika

#222 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 01 sierpnia 2009 - 15:46

Lolka000, niektorzy faceci gola klate... wiesz no ja np nie lubie misia na cycu :P Tomasz sie goli tam, gdzie powinien :D
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#223 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 01 sierpnia 2009 - 15:48

maartekkk, ja za bardzo na cycu nie lubię... między cycem jeszcze ZNIOSĘ...
za bardzo nie lubię kłaków ogólnie.. a Radek jeszcze czarny z silnym genem i ma tych włosów tyle .....
Ale zniosę ;-)

Byle tylko przycinał bądź golił pod pachami i w gaciorach :mrgreen:
nie ma mnie tu i nie będzie.

#224 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 01 sierpnia 2009 - 18:51

ja np nie lubie misia na cycu

ja też nie,pojedyncze egzemplarze zniosę :-P

w gaciorach

nie musi całkiem golić,niech przycina :arrow: broń Boże nie zapuszcza :mrgreen:
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#225 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 01 sierpnia 2009 - 20:06

no ja też buszu na klacie nie lubię ale takie lekkie włoski są ok... mój B ma takie nogi zarośnięte że masakra!!! zrobię kiedyś fotę to Wam pokażę :-P :-P :mrgreen:

a Radek jeszcze czarny z silnym genem i ma tych włosów tyle .....

skąd ja to znam... B. jest generalnie mocno owłosiony, gęste włosy ma... choć na klatce ma tak akurat ładnie :mrgreen:
Dołączona grafika

#226 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 01 sierpnia 2009 - 20:15

nie wiem co wy chcecie od włosów na klacie :P nie no a na poważnie to bardzo lubię jak facet ma tam ich odrobinkę :mrgreen: tzn. nawet taką większą odrobinkę :mrgreen: tylko bez przesady :mrgreen: no mówta co chceta ale mnie to kręci :mrgreen: co do pach ... nie wyłamię się - mają być ogolone, co do jajeczek - przynajmniej przycięte :mrgreen:

a co do nóg - wiele z was pisało że golenie nóg - nie ... a ja uważam że to nic złego, zwłaszcza jak facet uprawia jakieś sporty ... jeżeli korzysta z masaży i innych takich - no to siłą rzeczy musi ogolić te łapska a poza tym znam jednego takiego który po prostu nie ma włosów na nogach ... nie pytajcie jak to możliwe, bo nie wiem :shock: ale centralnie ich nie ma ... no dobra coś tam się pojawia jak się bardzo przypatrzycie, ale ogólnie tego nawet włosami nie można nazwać ... to jakiś meszko-podobny zarościk :lol:
także nie uważam że to jest konieczność, ale jak facet goli - nie widzę w tym nic złego

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#227 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 03 sierpnia 2009 - 11:47

a mój łukasz nie ma na klacie na szczęscie na nogach i rękach też znośnie-choć jest brunetem :->

#228 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 03 sierpnia 2009 - 16:58

Radek sobie kupił ostatnio taką sexy-codzienną-luzacko-elegancką koszulę
i mówi, że aż se ogolił klate <umieraam></span>

dzisiaj obczaję :P <ookk></span>
nie ma mnie tu i nie będzie.

#229 pattka16

pattka16
  • Użytkownik
  • 50 postów

Napisano 13 sierpnia 2009 - 21:16

Pachy, penis i klatka piersiowa - tyo to może być wydepilowane.
Reszta odpada ;P

#230 JeniFFer

JeniFFer
  • Użytkownik
  • 292 postów

Napisano 13 sierpnia 2009 - 23:45

U mojego Tygrysa tylko pod pachami depilacja i nic wiecej! :-P ;-)
Dołączona grafika

#231 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 14 sierpnia 2009 - 07:53

pattka16, ale ja nie wiedzialam, ze facet moze miec owlosienie na penisie... :P
Ok ok zarft, wiem o co kaman :P
Ostatnio doszlam do wniosku, ze takie krociutkie wloski w tamtych okolicach sa nawet fajne :P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#232 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 14 sierpnia 2009 - 08:52

Ostatnio doszlam do wniosku, ze takie krociutkie wloski w tamtych okolicach sa nawet fajne :P

no fajne fajne i powiem szczerze, że ja nie lubię całkiem na zero... lubię troszkę włosków TAM :mrgreen: :mrgreen:
Dołączona grafika

#233 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 14 sierpnia 2009 - 10:30

zgadzam się dziewczęta, na zero było by... łyso? :mrgreen: a tak to i higienicznie i przyjemnie :-P

#234 mgiełka87

mgiełka87
  • Użytkownik
  • 425 postów

Napisano 14 sierpnia 2009 - 23:21

Jezeli chodzi o moje odczucia to nie za bardzo lubię jak facet ma owłosioną klatę... troszke ok, ale nie za dużo! Łukaasz ma ich niewiele, pachy goli, a Jego oełosione nogi w zupełności mi nie przeszkadzają! A ostatnio nawet mnie zaskoczył, bo sobie przyciął ładnie włoski tam... Jakie to było słodkie :-D

#235 Nieprzenikniona

Nieprzenikniona
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 20 sierpnia 2009 - 19:14

Depilacji miejsc intymnych panów mówię stanowcze NIE. Nie podoba mi się to, uważam, że to jest... mestroseksualizm. Facet wtedy nie jest męski.
proszę o usunięcie konta .

#236 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 20 sierpnia 2009 - 20:31

Nieprzenikniona, no nie uogolniaj... to, ze facet dba o siebie i komfort swojej kobiety (:P) to oznacza, ze jest metroseksualny? :roll: dla mnie to akurat nic nie oznacza, niektorzy lubia depilowac wiecej, inni mniej, nie kazdemu musi sie wszystko podobac, rzecz gustu.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#237 ivonka

ivonka
  • Użytkownik
  • 487 postów

Napisano 20 sierpnia 2009 - 20:39

Wydepilowany facet w miejscu intymnym to nic fajnego.... Jakoś dziwnie to wygląda jak dla mnie... wiem bo miałam styczność z takim :mrgreen: Takieś jakieś dziwnie niefajne... :-/

#238 September

September
  • Użytkownik
  • 180 postów

Napisano 20 sierpnia 2009 - 21:03

Jak dla mnie to wybór faceta, wiadomo dla kobity to może bardziej komfortowe że tak powiem. Nie uważam aby było to coś złego, po prostu rzecz gustu;).

#239 mgiełka87

mgiełka87
  • Użytkownik
  • 425 postów

Napisano 21 sierpnia 2009 - 10:44

ivonka, nawiązujac do Twojej wypowiedzi... Tez nie wyobrazam sobie by facet byl tam lysiutenki ;-), ale lekkie przystrzyzenie jest i estetyczne i dla niektorych Panow wyjatkowo komfortowe! Malo tego dla nas Pan rowniez jest to komfort :-D
Dołączona grafika

#240 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 21 sierpnia 2009 - 23:20

Depilacji miejsc intymnych panów mówię stanowcze NIE

Nie zgodzę się z Tobą. I nie chodzi tu o to czy mi się to podoba czy nie, ale o fakt, że jest to higieniczne. Przypuszczam, że też nie czułabyś sie komfortowo, gdybyś była zarośnięta- szczególnie w czasie upałów ;-)
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo