Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

depilacja u panow

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
373 odpowiedzi w tym temacie

#201 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 17 listopada 2008 - 19:52

Pojęcie męskości w różnych kulturach jest różne. Dla mnie ogolone nogi są nie do przyjęcia, ale jak Bułgarkom się to podoba to niech faceci sobie nogi golą.

#202 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 18:06

dokładnie każdy ma swój gust :-P ale jednak według mnie naturalność jest jak najbardziej na miejscu i ja nie wymagam od mojego faceta żeby sie golił tu i tam. zostawiam decyzje jemu. ważne żeby on sie dobrze czuł

#203 Mikula

Mikula
  • Użytkownik
  • 220 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 22:58

ważne żeby on sie dobrze czuł

Masz rację, nie wymagajmy od facetów depilacji, jeśli nie czują się z tym dobrze. W sumie nie podobają mi się tacy "metroseksualiści", którzy regularnie chodzą do kosmetyczki itd. Mężczyzna musi być męski :mrgreen:
"Świat należy do ludzi, którzy maja odwagę marzyć i ryzykować, aby spełnić swe marzenia. I starają się robić to najlepiej."

#204 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 19:54

Co do miejsc intymnych to lubię jak jest wydepilowany, bo mi włoski tam w pieszczotach przeszkadzają ;-) a poza tym miejscem to niech będzie owłosiony nawet jak hobbit :-D
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#205 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 19:55

Ja swojego specjalnie nie musze namawkiac, aby cos tam sobie wydepilowal :oops: ale wiadomo, bez przesadyzmu :-P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#206 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 19:56

nawet jak hobbit :-D

:shock:

Co do kłaczków "tam", to nieraz potrafią utrudnić życie :D

#207 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 19:58

Co do kłaczków "tam", to nieraz potrafią utrudnić życie :D

no właśnie...dlatego lepiej jak ich nie ma :-P

#208 WiOlLuŚś

WiOlLuŚś
  • Użytkownik
  • 174 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 20:06

mój ostatnio sie ogolił.... i powiedział ze to dla mnie bo wczesniej nawet by o tym nie pomyslal :) hehe

#209 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 20:26

Tomek tez tak mowil, a teraz sam sobie chwali, ze mu wygodniej;)) a pod pachami to juz sie depilowal zanim sie poznalismy
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#210 KaMi25

KaMi25
  • Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 25 listopada 2008 - 17:19

Do ciuszka, który zamierzam zafundować mojemu M - lepiej żeby się ogolił tu i tam :):):)
Kupiłam sobie na LINK takie wdzianko mikołajkowe i w gratisie dostałam męskie stringi z mikołajkiem :):) Ale będzie ubaw jak się obydwoje tak ubierzemy na magiczną noc z 6 grudnia :):) Ja na pewno będę wtedy gładziutka więc on też mógłby.

Link usuniety

#211 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 26 listopada 2008 - 16:22

Do ciuszka, który zamierzam zafundować mojemu M - lepiej żeby się ogolił tu i tam :):):)
Kupiłam sobie na LINK takie wdzianko mikołajkowe i w gratisie dostałam męskie stringi z mikołajkiem :):) Ale będzie ubaw jak się obydwoje tak ubierzemy na magiczną noc z 6 grudnia :):) Ja na pewno będę wtedy gładziutka więc on też mógłby.

Link usuniety

Moze lepiej wrzuc fotke jak w tym wygladasz albo jak wyglada modelka.Chetnie zobacze co to takiego bo brzmi bardzo kuszaco...

#212 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 26 listopada 2008 - 16:42

Hihi mowilam kotkowi ze moglby sie troszke depilowac:p a on ze nie ma mowy a ostatnio przychodzi no i tak wyszlo ze zobaczylam a on przycial wloski i twierdzi ze fajnie:D

#213 kinomaniak

kinomaniak
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 26 listopada 2008 - 18:17

Wdzianko calkiem mile:D ja tam tez na poczatku nie moglem sie przyzwyczaic do depilacji:D a teraz to czysta przyjemnosc:D
Life is brutal...

#214 aniulek

aniulek
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 29 listopada 2008 - 18:30

Bardzo fajne kompleciki :)
Ale chyba odpuszcze ich zakup, niedawno juz tam pieniazdki wydalam :P

#215 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 29 listopada 2008 - 18:35

To nie temat o komplecikach, tym bardziej ze KaMi25 , pisala juz o tym w temacie "Bielizna".
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#216 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 31 lipca 2009 - 08:22

Ja nie wymagam od mojego P. żeby sie depilował, zresztą jakby zaczął sobie golic np. nogi to chybabym umarła ze śmiechu :mrgreen: Jedyne miejsca, z których on pozbywa się owłosienia to pachy i krocze. I robi to ze względów higienicznych, a nie dlatego, że ma takie widzimisie. Ja też czułabym się niezbyt świeżo z kudłami pod pachami- szczególnie latem ;-)
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#217 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 31 lipca 2009 - 08:49

mój M. wiem że goli się pod pachami ale czy goli krocze to nie wiem hihi nie widziałam :lol:

lubie jak facet się goli z tego owłosienia wszędzie pomijając nogi i ręce :P :)

#218 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 31 lipca 2009 - 09:05

zresztą jakby zaczął sobie golic np. nogi to chybabym umarła ze śmiechu Jedyne miejsca, z których on pozbywa się owłosienia to pachy i krocze.

ja też bym chyba Ł. wysmiala jakby nogi ogolił.. masakra :-P no i on też goli tylko pachy i krocze, na pewno jest to bardziej higieniczne, ja absolutnie nie twierdzę, że włosy pod pachami są męskie :-P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#219 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 31 lipca 2009 - 15:40

ja namówiłam chłopaka na depilacje pach- ze względów higienicznych, teraz trzeba by popracować nad dołem... :-P

#220 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 01 sierpnia 2009 - 13:37

pod pachami absolutnie jak najbardziej jestem za tym,żeby golić :-D

koło jajeczek tez dobrze robić porządki :-)

ale jakby moj facet ogolił sobie nogi to bym umarła <umieraam></span>
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />