Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Szampony i odżywki do włosów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1071 odpowiedzi w tym temacie

#81 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 23 grudnia 2007 - 18:40

Ja sobie kupiłam ostatnio szampon firmy ziaja do włosów przetłuszczających się i z tendencją do łupieżu..
Ale jakoś nie widzę żadnego efektu 8-)
Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..

#82 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 23 grudnia 2007 - 23:54

Coś po Pantine Pro-V swędzi mnie skóra.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#83 martula

martula
  • Użytkownik
  • 650 postów

Napisano 18 stycznia 2008 - 12:15

Ja od 1,5 miesiąca za namową siostry(chyba pierwszy raz muszę przyznać jej rację) zaczęłam stosować na moje włosy jedwab. Kiedyś raz chciałam zobaczyć jak zadziała i się nie przekonałam. Ale teraz jak stosuje po każdym myciu włosów, to faktycznie widać rezultat. <ookk></span>
Włosy są gładsze, mniej się elektryzują, super się rozczesują. Mam włosy blond, więc są one troche cienkie i łatwo je zniszczyć. Zamierzam jeszcze zastosować płukanki z rumianku lub soku z cytryny, ale to później.
Także jedwab polecam <bravoo></span>

#84 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 18 stycznia 2008 - 12:57

tylko pamiętajcie że jedwab daje efekty dorazne! czyli działa tylko kiedy go stosujemy, po zaprzestaniu włosy są takie jak wcześniej. ja łącze go z ziają "włos w płynie". na wilgotne włosy pryskam ziają a kiedy wysusze i wyprostuje to wtedy nakładam jedwab :-D
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#85 Sabina

Sabina
  • Użytkownik
  • 107 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 15:07

Mnie wszyscy pytają co robie że ma tak sliczne i blyszczace wlosy :) Mam dlugie a bardzo zadbane :) Wiec... Moi drodzy uzywam nie tylko odzywki ktora potem splukuje ale potem nakladam z Gliss Kurr serum na koncowki potem z Gliss Kur serum na cale wlosy aby blyszczaly i to szybko regeneruje wlosy... Posiedze w mokrych wlosach... aby wchlonelo dobrze ide suszyc po wysuszeniu daje jedwab i prostuje :) Mam piekne zdrowe wlosy :)

#86 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 16:11

Sabina, napisz coś więcej na temat tych serów(tak to sie odmienia?). ślicznie prosze :mrgreen:
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#87 Sabina

Sabina
  • Użytkownik
  • 107 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 23:38

Więc: Polecam szampon i odzywke z serii Gliss Kur Olejki pielęgnacyjne jak i z serii Gliss Kur Płynny Jedwab. Potem po kąpieli spryskuje całe włosy w szczegolnosci duzo na konce Olejki pielęgnacyjne Ekspresowa odżywka regeneracyjna w sprayu nastepnie odczekam z 2 minutki rozczesze wlosy i nakladam Płynny Jedwab Natychmiastowa Regeneracja - Fluid. Potem nie susze wlosow odrazu tylko potem najszybciej po 30 minutach susze a gdy sa juz suche daje JEDWAB DO WŁOSÓW CHI SILK INFUSION recenzja i nfo na ten temat http://anko.bazarek.... ... -15ml.html Ten jest najlepszy gdy ktos prostuje wlosy dzieki temu mniej sie niszcza :) no i potem pozostaje mi tylko wyprostowac włoski i gotowe :)

[ Dodano: 2008-01-23, 23:43 ]
Podaje linki gdzie pokazane sa te kosmetyki co polecam i recenzje :) http://anko.bazarek.... ... -15ml.html

http://www.goldmax.p...roducts_id=2084

http://www.goldmax.p...roducts_id=4110

Oczywiscie polecam wszystkie produkty co podałam linki bo wyprobowalam i sa rewelacyjne :) Uzywam na zmiane :) I mam piekne wlosy :)

#88 mOtOcYkLiStKa

mOtOcYkLiStKa
  • Użytkownik
  • 107 postów

Napisano 16 lutego 2008 - 18:15

hmm no fructis to nie za bardzo... miałam po nim łupież. Dove może być. Sunsilk - odpada. z takich szamponów dostępnych w sklepach to gliss kur i pantene są niezłe. Ja mam włosy cienkie i rozjaśniane więc stosuję jedwab,serum na końcówki włosów i maskę 1 w tygodniu. 8-) i czasem jakąś witaminową kurację żeby włosy ładnie lśniły i wyglądały zdrowo
Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja

#89 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 21 lutego 2008 - 23:11

mi się ostatnio zaczęły strasznie rozdwajać końcówki :-x :-x :cry:
znacie może jakiś dobry szampon/ odżywkę na rozdwajające się końcówki?
ja nie wiem... nigdy nie miałam takiego problemu :roll: :roll:
Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..

#90 happyslim

happyslim
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 22 lutego 2008 - 15:32

moim zdaniem najlepzy jest glisskur, zarowno szampon jak i odzywka, rewelacyjnie odbudowalo mi wlosy

#91 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 24 lutego 2008 - 02:29

no ale Glisskur akurat nie dla mnie..... uzyłam 2 razy i zmieniłam sie w fabrykę sniegu :P łupiezu straszliwego dostałam :P

#92 kasiulka

kasiulka
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 02 maja 2008 - 18:18

dziewczynki czy któraś z was używała już szamponu clear przeciwłupieżowego bo chciałam raz kupić ale chyba niczym się nie różnił od head&sholders tylko ceną nawet etykieta zna odwrocie mówiła to samo?
Cierpliwość...to spokój, że przecież się stanie!
Dołączona grafika

#93 Kasia81

Kasia81
  • Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 02 maja 2008 - 18:56

ja ostatnio sie skusiłam, łupież zniknął po 2 myciu. ja kupiłam przeciw wypadaniu włosów, ale w tym prypadku akurat efektu nie zauważyłam :roll:

#94 kasiulka

kasiulka
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 02 maja 2008 - 19:00

ale ogólnie fajny i polecasz? bo zastanawiam sie nad kupnem?
Cierpliwość...to spokój, że przecież się stanie!
Dołączona grafika

#95 Kasia81

Kasia81
  • Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 02 maja 2008 - 19:10

tak tak polecam jak najbardziej. Najwazniejsze że łupież zniknął i to szybciej niż sie spodziewałam. No i nie ma ma uczucia "swędzenia głopy" to taki dodatkowy plus :-)

#96 ktojaknieja

ktojaknieja
  • Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 09 maja 2008 - 20:18

Miałam ogromny problem z łupieżem i kupiłam właśnie szampon CLEAR przeciwłupieżowy do włosów suchych zniszczinych i do pilęgnacji suchej skóry głowy (czyli idealny do moich włosów), ale niestety już w trakcie mycia czułam straszelne pieczenie skóry głowy, myślałam że może tak musi być ,że dział.Ale w efekcie dostałam jeszcze większego łupieżu i dodatkowo swędzenie i pieczenie na przemian i strupy. Coś okropnego, jakiś koszmar!!!
Całe szczęście zagoiło mi się bo dostałam od znajomej taki specjalny płyn, który przepisał jej dermatolog do skóry głowy. Wróciłam do mojego ulubionego szamponu Marionn do włosów blond i rozjaśnianych.
Dołączona grafika

#97 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 09 maja 2008 - 22:12

kuiłam jakieś nowe fructis do włosów blond,może któraś z was już próbowała?
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#98 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 10 maja 2008 - 11:21

pieczenie skóry głowy

o matko, to co to za szampon?! :shock:
dobrze, że ci włosy nie wypadły... :/
nie ma mnie tu i nie będzie.

#99 czekoladka

czekoladka
  • Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 27 maja 2008 - 08:08

na łupież przynajmniej mi najlepiej pomaga nizoral,po wszystkich fructisach łupież był jeszcze bardziej uciążliwy za to niedawno również skusiłam się na CLEAR i mi jak najbardziej odpowiada :mrgreen: jak widać każdemu służy co innego ;-)

#100 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 27 maja 2008 - 12:27

ja teraz zaczelam uzywac szamponu i odzywki Gliss Kur - Oil Nutritive - uzywalam dopiero dwa razy,ale juz widze rezultaty i jestem zadowolona bo dobrze nawilza mi wlosy ten szampon i pomaga na moje rozdwojone koncowki, do tego wlosy slicznie pachna po nim :)
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->