Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Szampony i odżywki do włosów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1071 odpowiedzi w tym temacie

#61 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 29 listopada 2007 - 22:56

chyba wypróbuje,bo moje włoski coś takie bez połysku są ostatnio :-/
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#62 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 03 grudnia 2007 - 22:17

ja mam "naturasilk jedwabna kuracja" malutka buteleczka niecałe 6zł-polecam

A gdzie kosmetyk kupiłaś? W aptece?
A ja obecnie stosuję jedwab i przyznam, ze włosy są lśniące :-D

#63 woman23

woman23
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 04 grudnia 2007 - 12:25

Ja mam włosy przetluszczające się ze sklonnościa do łupieżu i wypadania i używam szamponu do włosów przetluszczających się ze sklonnościa do łupieżu i wypadania "Rzepa" z Joanny jak na moje kudełki jest super i nie jest drogi (ok.5zł)
Do tego raz na 4 dni używam odżywki "wax" kupionej w aptece i jest git :mrgreen: wlosy sa mocniejsze i przestały wypadać :-)

ja tez tak robie i oststnio kupilam sobie mgiełke Radical ze skrzypu i po kazdym myciu spryskuja nia włosy by nie wypadały , łykam tez Sillce bo mam cieniutkie włosy

#64 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 07 grudnia 2007 - 10:35

Dla moich kapryśnych włosów też trudno dobrać szampon i odżywke.Najlepiej pasuje mi Dove do farbowanych a gdy mam pasemka raz na tytdzien odświeżam ich kolor szamponem rewitalizującym kolor z Joanny (REWELKA)
Polecam! :lol:

#65 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 14:52

fajowo :D na pewno jest Ci bardzo ładnie :D a zeby włoski zregenerowac juz pisałam :P ale jeszcze raz nie zaszkodzi :D

- tabletki ze skrzypu polnego :D w takich plastykowych beczułkach sprzedają :D odrastające włosy( i paznokcie) sa po nich mocne i zdrowe :D wiem bo sama stosuje :D efekt pojawi sie juz w połowie 1 beczułki :D jest tam chyba 100 tabletek :P ja po kazdej beczułce robie tydzien do dwóch przerwy io biore nastepną :D włosy i paznokcie rosną po tym duuuzo szybciej i jak pisałam sa mocniejsze :D sa to tabletki typowo ziołowe wiec nie zaszkodza

- jedwab w płynie to wzmocni i wygładzi juz zniszczone włoski :D dostepny jest w sprayu i w zaleznosci od firmy róznie sie go stosuje :P najczesciej na jeszcze wilgotne włosy :D jedwam wygładza odstające łuski włosowe i sprawia ze sa gładsze i bardziej błyszczace :D

-odpowiedni szampon tu moze byc problem :P bo to jest sprawa indywidualna dla kazdej osoby...sama musisz przetestowac :P ja jak sobie zniszczyłam włosy prostownicą to stosowałam head&shoulders ( hyba bez błedu zem napisała:P) do włosów farbowanych :D i troszkę chyba pomogło, ale kolezanka łupiezu po nim dostała :P bo mniała inny rodzaj skóry i dla niej sie nie nadawał :P teraz jest na rynku sporo roznych szamponów do włosów zniszczonych farbowaniem itp...jest jeszcze bliskur ( napisałam fonetycznie bo nie wiem jak sie pisze tak normalnie :P)

-ograniczyc uzywanie suszarki lub suszyc zimnym strumieniem powietrza

...hmmmm jak mi jeszcze cosik do głowy wpadnie to dopisze :D

#66 luna

luna
  • Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 18:18

no super ,to już dużo

niestety skrzypu nie mogę-mój organizm nie toleruje go
jedwab,tak ,a nie wiedziałam że jest w sprayu (fryzjerka śiąga mi jakiś w żelu)
szampon -i tu problem,wiele miałam i nic mi nie odpowiada, a wybieram w większości na nos,musi mi odpowiadać zapach.

czekam jeszcze na dalsze podpowiedzi,muszę się przyznać że ja teraz dopiero zaczynam z kosmetykami,może jakiś dobry puder w kremie ,który da się bez kłopotu ładnie rozprowadzić i niestety nie za drogi

<bezradny></span> ;-) :-)

#67 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 18:27

hmmmm z pudrami to ja niedoswiadczona :P wiec nie wiem moze dziewczyny cosik podpowiedza...a co do skrzypu hmm.... <hmm></span> <hmm></span> było takie cóś co mozna było w zastepstwie stosowac...ale nie moge sobie teraz przypomniec :P jak mi wpadnie do głowy to napisze :D

co do tego sprayu :P to ma taką koncówke co trza przyciskac :P jak spryskiwacz troche :P kiedys w aptece widziałam :P noo ale w drogeriach tez mi sie w oczy rzucał :P

#68 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 18:51

nakładaj wygładzającą odżywke do włosów(taką do spłukiwania) ale na dłużej niż piszą na opakowaniu-najlepiej jakieś 20 minut,zawiń włosy w ręcznik
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#69 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 19:01

anusek a mozesz jakąs polecic ??? tez moze skorzystam :D

#70 luna

luna
  • Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 19:07

poczekam,wiem że dziewczyny pomogą :-)

#71 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 19:16

ja zawsze z fructisów używam.wygładzającą i do farbowanych na zmiane.

#72 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 19:18

eee to u mnie odpada ;P ja poi nich łupiezu dostaje od razu ;P ale słyszałam ze dobre sa :mrgreen:

#73 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 19:19

no dobre,bez nich to mam siano a nie włosy

#74 Alicja:)

Alicja:)
  • Użytkownik
  • 74 postów

Napisano 17 grudnia 2007 - 01:03

Ogólnie nie mam problemu z włosami! Używam szamponu timotei z bawełną i odżywki ze spłukiwaniem gliskur ja jestem zadowolona! :-)
Dołączona grafika

#75 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 17 grudnia 2007 - 11:29

Szampony Gliskur też są dobre.Miałam do farbowanych włosów i byłam zadowolona :-D

#76 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 17 grudnia 2007 - 11:47

Ja mam teraz ten na razie nie moge powiedziec czy jest skuteczny ale na pewno fajnie pachnie i wydajny jest bardzo

Załączone miniatury

• thumb.php.jpg

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#77 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 17 grudnia 2007 - 19:00

teraz mam timotei Winogrona i cytryna :-D

#78 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 18 grudnia 2007 - 17:31

teraz mam timotei Winogrona i cytryna :-D

Zadowolona jesteś?Oglądałam, go w markecie i nie mogłam się zdecydować.....

#79 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 19 grudnia 2007 - 14:33

Zadowolona jesteś?Oglądałam, go w markecie i nie mogłam się zdecydować.....

jak dla mnie to super <ookk></span> pięknie pachnie <zakochany></span> :-D :mrgreen:

#80 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 19 grudnia 2007 - 15:17

Ja tylko uzywam szamponow Gliss Kur,teraz akurat mama ten co alineczka a odzywka z tym chinskim czarwonym znaczkiem,jest super.