Ja zastanawiam się nad kupienie szamponu Biowax do włosów przetłuszczających się i Seboradin do włosów przetłuszczających się.
Miałam może któraś?
Obawiam się, że wydam pieniądze i znowu nie będzie rezultatu 
Widzę, że @Tilia nie poleca, ale ja bardzo sobie chwalę wszystkie Biovaxy i ten też przetestowałam z fajnym wynikiem. Może zależy od skóry głowy?
@palomka pomaga Ci head and shoulders? Ja pamiętam zero rezultatów
jechałam apteczny Elestabion i dopiero on pomógł.
a olejek arganowy do włosów to super sprawa, zgodzę się, bo widzę dyskusję
tylko ja mam taki z Chantala, ale działa super i ma fajną pompkę. Z tego co pamiętam cena jest jakaś śmieszna. Wasz też ma taki ładnie złoty kolor?
A i jeszcze zapomniałam się wypowiedzieć co do mycia odżywką : polecam dziewczyny tak, że moczycie włosy, nakładacie odżywkę (moze to być zwykła i wtedy trzyma się ją pięć minut) a potem bez spłukiwania nakładacie szampon i myjecie razem i dopiero spłukujecie. Dobrze było by mieć w takim wypadku szampon i odżywkę z tej samej serii. W ten sposób nie obciążają się włosy.
Albo moczycie włosy, nakładacie maskę (z tymi z Biovaxu np. wychodzą wtedy super efekty), zawijacie w coś, najlepiej w siatkę foliową, można przez tę siatkę trochę podsuszyć by je ogrzać, i potem w ręcznik i siedzicie tak parę godzin (np jak oglądacie film czy robicie obiad) lub śpicie i potem spłukujecie, myjecie szamponem i bez niczego dodatkowo suszycie. Gwarantuję efekty