Szampony i odżywki do włosów
Napisano 19 kwietnia 2013 - 11:56
Napisano 27 maja 2013 - 19:40
Napisano 28 maja 2013 - 10:36
Napisano 29 maja 2013 - 18:16
Napisano 17 lipca 2013 - 21:28
Napisano 24 lipca 2013 - 13:35
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 24 lipca 2013 - 15:50
bo u mnie wlosy po umyciu sa suchawe..nie wiem czy to od szamponow, czy moze czas na kuracje
Ogolnie...zadne mi juz nie podchodzi. Do niedawna chwalilam sobie z garniera te nowe. Ale teraz juz nijakie wlosy sa
tez mnie swedzi skora glowy troszke wiec chyba ten co ma mloda kupie. Mloda to w aptece tylko?? cos kojarze ze chyba mialam maske z tego ....takie biale pudelko. Ale nie pasowała mi
albo przejde na jakis zwykly ziolowy. Moze cos polecicie ?? do niedawna chwalilam Barwe - ale przejadla sie
Napisano 24 lipca 2013 - 16:01
Moze cos polecicie ?? do niedawna chwalilam Barwe - ale przejadla sie
Spróbuj robić napar z pokrzywy i po umyciu wcierać w końcówki, potrzymać jakiś czas i spłukać. Powinny się włosy zrobić bardziej błyszczące i nie takie suche.
Odżywkę polecam Sleek Line, a raczej maseczkę. Nie obciąża, dobrze nawilża, ale nie przetłuszcza i po niej szybko się rozczesuje więc nie urywa się włosów.
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 24 lipca 2013 - 20:25
Lubie tez Garniera (Ultra Doux). Od niedawna jest nowa seria w Rossmanie. Szampon i odzywka sa bez parabenow co jest wazne. Wlosy sa puszyste i lsniace po umyciu bez obciazenia.
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 25 lipca 2013 - 07:59
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 25 lipca 2013 - 08:57
Ogólnie jestem zadowolona, sam szampon fajnie nawilża i wygładza włosy, nie mam problemu z rozczesaniem, mimo że nie nakładam odżywki.
Ten ultra doux 5 roślin co wrzuciła katti też mam ale mój Ł go używa i jest z niego zadowolony.
Ostatnio miałam też fructis z serii fruity passion- też z jakimiś olejkami, zapach boski, włosy niby też ok, ale mnie jednak po fructisie swędzi skóra głowy
Napisano 10 sierpnia 2013 - 18:15
W aptekach tez nie ma biomaxa...bede w Krakowie niedlugo to moze uda sie kupic
narazie kupilam odzywke ( kolor morski ) z pantete. Zobaczy sie jaka bedzie
Napisano 15 sierpnia 2013 - 11:50
Napisano 15 sierpnia 2013 - 11:55
Napisano 15 sierpnia 2013 - 14:20
Czy ktoras z Was miala szampon Syoss ? ten do wlosow farbowanych i z pasemkami?
Ja mam i moim zdaniem jest świetny bo włosy po nim są delikatne i miękkie, a to tego łatwiej się rozczesują. Nie wiem czy odświeża kolor bo ja mam białe więc u mnie różnicy nie ma. Ale jak miałam etap wypadania włosów to miałam wrażenie, że stosując go wypada mi mniej. Nie wiem czy to był przypadek, ale dzięki temu jeszcze bardziej go lubiłam
Napisano 18 sierpnia 2013 - 09:09
Na mnie Syoss działa wręcz odwrotnie- włosy są sztywne jak druty i szybko się przetłuszczająJa mam i moim zdaniem jest świetny bo włosy po nim są delikatne i miękkie
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 18 sierpnia 2013 - 09:20
to tak alea to tego łatwiej się rozczesują
rowniez....szybko się przetłuszczają
chyba przejde na jakis szampon ziolowy do jasnych wlosow farbowanych
No bo od paru dni jestem wlascicielka blond pasemek
Napisano 18 sierpnia 2013 - 11:23
szybko się przetłuszczają
A mi wolniej. Włosy i tak myję codziennie, ale kiedyś na drugi dzień był koszmar na głowie, teraz od biedy mogłabym wyjść, ale lepiej się czuję w takich całkowicie świeżych. Fakt, że może to zasługa maseczki i płukanek z tymianku.
Z szamponem to chyba ciężko doradzić, bo trzeba trochę poeksperymentować aby dobrać dla siebie. Koleżanki kiedyś tak zachwalały Fructis, a ja jak go użyłam to miałam jeszcze bardziej przetłuszczone niż przed myciem i łupieżu dostałam.
Ja też lubię taki z rossmanna Isana czy jakoś różowy. On przesusza moje włosy, więc dobry jest na upał.