na suche włosy nakładasz? bo czytałam że można i na mokre i na suche ale jakoś nie wyobrażam nałożyć sobie tego na suche, niemożliwe że się nie przetłuszcząja stosuje po prostowaniu.
Szampony i odżywki do włosów
Napisano 06 kwietnia 2013 - 12:30
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 06 kwietnia 2013 - 12:32
Byłam i jestem zadowolona. Nie przetłuścisz sobie włosów, bo nakładasz tego jedynie kropelkę. Jest bardzo wydajny, świetnie regeneruje włosy, nabłyszcza i pięknie pachnie. Polecam!
ja stosuję jedynie na mokre włosy
Napisano 06 kwietnia 2013 - 12:36
i nigdy sobie nie przetłuściłam. zawsze są takie ładniejsze po prostowaniu
Napisano 06 kwietnia 2013 - 12:39
po każdym myciu?ja stosuję jedynie na mokre włosy
Bo nie wiem czy można to tak za każdym razem nakładać. Chciałabym używać tego i uzyskać dobry efekt a nie pogorszyć
// Mission completed
Napisano 06 kwietnia 2013 - 13:07
Napisano 06 kwietnia 2013 - 14:17
Dziś zainwestowałam w Wax i olejek rycynowy- zobaczymy czy pomoże na końcówki, bo niedawno podcinałam a już miałam tak zmasakrowane, że szok
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 06 kwietnia 2013 - 15:45
Napisano 06 kwietnia 2013 - 20:50
// Mission completed
Napisano 08 kwietnia 2013 - 09:39
Napisano 12 kwietnia 2013 - 07:46
Oraz z garniera Ultra Doux z rozmarynem - rewelacja. Wlosy ladne, nie pusza sie, zapach cudowny
Napisano 12 kwietnia 2013 - 08:10
Jest też bardzo wydajna bo gęsta i dość przyjemnie pachnie.
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 12 kwietnia 2013 - 18:13
ktory maszBarwa Zioła - jakies 3 zł z groszami a swietny
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 12 kwietnia 2013 - 18:15
Efekt jest widoczny, po innych szamponach nie widzę jakiejś szczególnej różnicy.
Napisano 12 kwietnia 2013 - 18:43
kilka forumek go chwalilo, mam kolezanke, ktora tez chwalla, ale u mnie wlosy byly sztywne i poplątane.A ja sobie kupiłam Bebydream z Rossmanna
Napisano 12 kwietnia 2013 - 19:47
Zależy od włosów właśnie. Ja mam takie sliskie, więc jest mi na rękę ich spuszenie i żeby były bardziej szorstkieale u mnie wlosy byly sztywne i poplątane.
Napisano 12 kwietnia 2013 - 22:02
Napisano 13 kwietnia 2013 - 05:42
u mnie tez;)ale u mnie wlosy byly sztywne i poplątane.
jeszcze z tej firmy nie mialam.po szamponach z zijaj
Łupiez udalo sie zwalczyc i to dosc szybko, 3 uzycia Nizoralu i ok;)
Napisano 16 kwietnia 2013 - 13:29
tanie/leczenieplBiovax® Intensywnie regenerujący szampon ARGAN MAKADAMIA KOKOS został opracowany, aby przywrócić Twoim włosom naturalny blask, świeżość i energię. Skutecznie oczyszcza włosy bez efektu obciążenia.
Biovax® to gwarancja ZDROWYCH WŁOSÓW!
Szampon Biovax® zawiera w swoim składzie 3 Naturalne Oleje obfitujące w cenne substancje odżywcze gruntownie rewitalizujące zarówno włosy, jak i skórę głowy:
Olej Arganowy (Maroko), dzięki wyjątkowo wysokiej zawartości witaminy E (min. 550mg/l), chroni włosy przed destrukcyjnym działaniem wolnych rodników oraz promieniowaniem UV. Hamuje procesy starzenia. Dodaje włosom blasku, sprężystości, efektownie wygładza ich powierzchnię.
Olej Makadamia (Hawaje) stanowi bogate źródło rzadko występującego w przyrodzie kwasu palmitooleinowego C16:1, harmonijnie funkcjonującego z naturalnymi lipidami skóry. Doskonale odżywia skórę głowy, warunkując prawidłowy wzrost zdrowych włosów.
Olej Kokosowy (Indie) wnika do głębokich warstw włókna włosa, gdzie aktywnie hamuje utratę jego składników budulcowych. Wzmacnia strukturę włosów, zapobiegając ich łamliwości. Zapewnia silny i długotrwały efekt nawilżenia.
Efekt na włosach
Włosy świeże, lekkie i puszyste
Naturalny, jedwabisty połysk
Optymalne nawilżenie i wzmocnienie
Zabezpieczona przed uszkodzeniami struktura włosów
Biovax® to gwarancja BEZPIECZEŃSTWA!
Formulacja oparta została o wyselekcjonowane, naturalne i bezpieczne składniki.
Nie zawiera:
parabenów,
SLS (Sodium Lauryl Sulfate),
SLES (Sodium Laureth Sulfate),
olejów mineralnych.
Substancje te mogą powodować podrażnienia skóry, a nawet stany zapalne. Przyczyniają się do powstawania łupieżu, swędzenia i przesuszenia skóry głowy. Receptura BIOVAX oparta została na naturalnych i bezpiecznych substancjach aktywnych.
Napisano 16 kwietnia 2013 - 14:24
mloda, Daj znać jak na włoskach się sprawuje ta seria biowaxa, chętnie bym go wypróbowała jeśli byłoby warto