Szampony i odżywki do włosów
Napisano 16 września 2013 - 16:42
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 16 września 2013 - 18:05
jeszcze
zakupie, no ale nie bylo w rosmanieJest odżywka z aloesem i eliksir ziołowy.
Napisano 16 września 2013 - 21:09
napisz koniecznie jak wrazeniaKupiłam dzis ten nagietkowy
wiadomo jednego nie oplaca sie zamawiac , ale przy okazji , to nie odczulam , a bylo warto4 złote to bardzo tanio
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 17 września 2013 - 07:18
Napisano 18 września 2013 - 16:51
Naturalny preparat ziołowy wyprodukowany w oparciu o receptury ze starych ksiąg zielarskich. Wskazany do wzmocnienia włosów, zapobiega ich wypadaniu. Eliksir wzmacnia mieszki włosowe, odbudowuje rdzeń włosa, poprawia jego stan u nasady i na końcówkach. Wzmacnia włosy, dając im siłę niezbędną do dalszego wzrostu. Efektem regularnego stosowania są gęste, zdrowe, pełne blasku włosy.
Stosowanie:
Spryskać obficie umyte i wilgotne włosy z odległości ok.20 cm. Wetrzeć w nasadę włosów. Nie spłukiwać. Nie obciąża i nie skleja włosów.
zrodlo:cefarm24pl
Mam wiele produktow tej firmy od dluzszego juz czasu i jestem naprawde zadowolona.
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 19 września 2013 - 10:56
Napisano 19 września 2013 - 19:39
Napisano 19 września 2013 - 19:56
A ile kosztuje taki eliksir?
Cos kolo 6 zl
Ale nie duzo.
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 20 września 2013 - 08:19
Jeżeli tak je polecacie to następnym razem kupię. Tak jak Madzik ja za każdym razem kupuję inny szampon, a jeżeli jakiś mi się spodoba to go zostawiam.
Póki co długo nie trafiłam na żaden fajny, obecnie mam ten
szampon + maska do włosów no i tak średnio jestem zadowolona. Zostawia mi taką "skorupę" na skórze głowy, czego szczerze nienawidzę !
Napisano 20 września 2013 - 08:35
Napisano 21 września 2013 - 15:26
Jeśli chodzi o Gliss Kury to zawsze byłam zadowolona z odżywek do włosów, w szczególności z takiej jasno-różowej z jedwabiem.
Napisano 24 września 2013 - 19:28
Olejek jest bogaty w witaminy C i E. Jest to środek powstrzymujący wypadanie włosów, stymuluje wzrost gęstszych, zdrowych i długich włosów, eliminuje łupież. Regularne używanie oleju powoduje że włosy stają się lśniące i zdrowe a cebulki doskonale odżywione.
Produkt nie testowany na zwierzętach.
Umyj włosy, osusz je delikatnie ręcznikiem. Aplikuj olejek na skórę głowy masując delikatnie opuszkami palców (dobrze sprawdza się aplikacja przy pomocy strzykawki, oczywiście bez użycia igły. Idealne byłoby wykonanie 20-minutowego masaż skóry głowy. Aplikuj olejek do momentu, gdy skóra przestanie go absorbować. Na koniec wmasuj olejek w końcówki włosów. Zostaw olejek na całą noc, rano umyj włosy. Stosuj 2-3 razy w tygodniu. Jeśli włosy są bardzo wysuszone, z łupieżem lub skóra głowy swędzi, dobrze jest stosować olejek każdego wieczora.
Inną możliwością jest użycie olejku na 2-3 godziny przed myciem.
Olejek zmywa się łatwo i do jego wypłukania powinno wystarczyć jednokrotne mycie szamponem.
BEZPIECZEŃSTWO:
Olejek może mieć w pokojowej temperaturze (zwłaszcza, gdy jest chłodno) konsystencję stałą, ale po delikatnym ogrzaniu pod strumieniem ciepłej wody lub pod wpływem ciepła rąk natychmiast się rozpuszcza. Przechowywanie w ciepłym pomieszczeniu będzie zapobiegało ponownemu zastygnięciu. Chronić przed dostępem światła.
Olejek odpowiedni do wszelkiego rodzaju włosów. Może być używany w okresie ciąży.
zrodlo wizaz,pl ,allegro.pl
Kolejny olejek chwalony na necie - ktoras z Was miala ?/
ps . Duzo osob daje poztywne bardzo opinie, jednak podobno olejek ma mocny zapach, i ktos kto ma migreny moze kiepsko to znosic, tak sadze po opini jednej z dziewczyn
Napisano 24 września 2013 - 19:32
A gdzie można nabyć? Tylko w necie ?
Napisano 24 września 2013 - 19:47
wiec stosuje odzywki, maski , olej kokosowy i zakupie ten
Ten Sesa niby najlepiej w skore glowy
Napisano 18 października 2013 - 19:34
Kupiłam sobie szampon z firmy Green Pharmacy z rumiankiem. Ciekawa jestem na ile starczy buteleczka. Użyłam dopiero 2 razy. Czekam na efekty ![]()
Napisano 18 października 2013 - 19:58
Od tygodnia używam odzywki do włosów w formie wcierki,,Jantar''.Zobaczymy,jak sie sprawi.Używa któraś?
Napisano 18 października 2013 - 20:05
Musze poczytać ten wątek, bo własy mam jak miotła, w którą walnął piorun - takie suche ![]()