Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Szampony i odżywki do włosów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1071 odpowiedzi w tym temacie

#921 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 16 września 2013 - 16:42

pytam , bo ja kupowalam na allegro przy okazji innych akupow i zaplacilam 4 zl, nie spodziewalam sie po nim za wiele , bylam ciekawa ile w drogeriach kosztuje , bo widzialam go kiedysw rossmanie

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#922 Jasminka

Jasminka
  • Użytkownik
  • 1 022 postów

Napisano 16 września 2013 - 17:28

Szamponu do włosów farbowanych nie ma.
Jest odżywka z aloesem i eliksir ziołowy. :D

4 złote to bardzo tanio. W drogerii widziałam za 7 zł. W mega promocji można kupić za 5,5 zł.

Załączone miniatury

• GP-herbal-elixir-for-dyed-hair-154x370.png
  • GP-Balm-for-dyed-hair-176x370.png

#923 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 16 września 2013 - 18:05

Kupiłam dzis ten nagietkowy :mrgreen: zobaczymy
jeszcze

Jest odżywka z aloesem i eliksir ziołowy.

zakupie, no ale nie bylo w rosmanie
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#924 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 16 września 2013 - 21:09

Kupiłam dzis ten nagietkowy

napisz koniecznie jak wrazenia ;-)

4 złote to bardzo tanio

wiadomo jednego nie oplaca sie zamawiac , ale przy okazji , to nie odczulam , a bylo warto ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#925 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 17 września 2013 - 07:18

magdaaaaa, no super, jak narazie wloski bardzo fajne. Ale koniecznie ( z racji ze robilam pasemka) musze miec balsam, odzywke czy maske :->

#926 smoczkowa

smoczkowa
  • Użytkownik
  • 645 postów
  • LokalizacjaMiasto :D
  • Wzrost:156
  • Włosy:ciemne
  • Stan:wydana za mąż :)
  • Partner:M...
  • Nastrój:Neutralna
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 17 września 2013 - 09:38

Ja teraz jestem fanka Zaji i testuje ją szamopn super odzywka jeszcze lepsza :mrgreen:

Załączone miniatury

• szampon-redukcja-lupiezu_425.jpg
  • odzywka-intensywna-odbud_417.jpg

Love Love Love

#927 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 18 września 2013 - 16:51

Ja polecam : Green Pharmacy eliksir do włosów w sprayu wzmacniający przeciw wypadaniu - wzmacniający ziołowy eliksir do włosów przeciwdziałający wypadaniu, skuteczny dla wzmocnienia i wzrostu włosów. Zawiera łubin wąskolistny, skrzyp polny, owoce kasztanowca, łopian.
Naturalny preparat ziołowy wyprodukowany w oparciu o receptury ze starych ksiąg zielarskich. Wskazany do wzmocnienia włosów, zapobiega ich wypadaniu. Eliksir wzmacnia mieszki włosowe, odbudowuje rdzeń włosa, poprawia jego stan u nasady i na końcówkach. Wzmacnia włosy, dając im siłę niezbędną do dalszego wzrostu. Efektem regularnego stosowania są gęste, zdrowe, pełne blasku włosy.
Stosowanie:
Spryskać obficie umyte i wilgotne włosy z odległości ok.20 cm. Wetrzeć w nasadę włosów. Nie spłukiwać. Nie obciąża i nie skleja włosów.

zrodlo:cefarm24pl

Mam wiele produktow tej firmy od dluzszego juz czasu i jestem naprawde zadowolona.

Załączone miniatury

• 1.jpg

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#928 kurczak22

kurczak22
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 19 września 2013 - 10:56

A ile kosztuje taki eliksir? Ja póki co szukam w drogeriach, też ziołowych szamponów, oczyszczających albo nawilżających.

#929 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 19 września 2013 - 19:39

katti, ja dzis kupilam tez eliksir ale do wlosow farbowanych, rozjasnianych na bazie rumianku :-> wciera sie we wlosy nie splukuje,jutro bede testowac

#930 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 19 września 2013 - 19:56

A ile kosztuje taki eliksir?

Cos kolo 6 zl :-) dokladnie nie pamietam
Ale nie duzo.

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#931 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 20 września 2013 - 08:19

Jasminka, właśnie ostatnio oglądałam ten szampon, ale jakoś się nie skusiłam chociaż bardzo takie lubię.
Jeżeli tak je polecacie to następnym razem kupię. Tak jak Madzik ja za każdym razem kupuję inny szampon, a jeżeli jakiś mi się spodoba to go zostawiam.
Póki co długo nie trafiłam na żaden fajny, obecnie mam ten
Dołączona grafika

szampon + maska do włosów no i tak średnio jestem zadowolona. Zostawia mi taką "skorupę" na skórze głowy, czego szczerze nienawidzę ! :evil: Po masce włosy się bardzo szybko przetłuszczają, chociaż stosuję ją tylko 2 razy w tygodniu. Jedyny plus to jaki, że dość ładnie pachnie i łatwo się włosy po nim rozczesują <bezradny></span>

er3mjw4zst9mivdb.png

#932 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 20 września 2013 - 08:35

Jula, miałam kiedyś Gliss i takie same mam obiekcje co Ty... Ta skorupa i przetłuszczanie. Ja i tak mam tłuste włosy, więc to seria nie dla mnie. Chyba, że jakieś serum na końcówki to może bym przeżyła ;)

#933 marcys

marcys
  • Użytkownik
  • 688 postów

Napisano 21 września 2013 - 15:26

Jula, Wisienkowa też mam i użyłam tylko parę razy, bo dostałam łupieżu i odstawiłam. Za to zapach bardzo mi się podoba :P
Jeśli chodzi o Gliss Kury to zawsze byłam zadowolona z odżywek do włosów, w szczególności z takiej jasno-różowej z jedwabiem.

fMCSp1.png
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono."

#934 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 24 września 2013 - 11:09

szczególności z takiej jasno-różowej z jedwabiem.

Miałam i rzeczywiście fajna jest, zdecydowanie lepsza od tej co mam teraz, chociaż w sumie to maska do włosów jest <cfany1></span>
Jednak tej brązowej zdecydowanie nie polecam :->

er3mjw4zst9mivdb.png

#935 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 24 września 2013 - 19:28

Ajurwedyjsi środek powstrzymujący wypadanie włosów. Stymuluje wzrost gęstszych, zdrowych i długich włosów. Eliminuje łupież. Receptura olejku pochodzi ze starodawnych ajurwedyjskich pism. Składa się on z 18-tu bogatych w składniki odżywcze ziół, 5 olejków doskonale nawilżających włosy i mleka. Cała receptura przygotowana została według procesu Kshir Pak Vidhi, w którym zbilansowana mieszanka ziół połączona zostaje z mlekiem a następnie aktywowana poprzez 5 olejków.
Olejek jest bogaty w witaminy C i E. Jest to środek powstrzymujący wypadanie włosów, stymuluje wzrost gęstszych, zdrowych i długich włosów, eliminuje łupież. Regularne używanie oleju powoduje że włosy stają się lśniące i zdrowe a cebulki doskonale odżywione.
Produkt nie testowany na zwierzętach.

Umyj włosy, osusz je delikatnie ręcznikiem. Aplikuj olejek na skórę głowy masując delikatnie opuszkami palców (dobrze sprawdza się aplikacja przy pomocy strzykawki, oczywiście bez użycia igły. Idealne byłoby wykonanie 20-minutowego masaż skóry głowy. Aplikuj olejek do momentu, gdy skóra przestanie go absorbować. Na koniec wmasuj olejek w końcówki włosów. Zostaw olejek na całą noc, rano umyj włosy. Stosuj 2-3 razy w tygodniu. Jeśli włosy są bardzo wysuszone, z łupieżem lub skóra głowy swędzi, dobrze jest stosować olejek każdego wieczora.

Inną możliwością jest użycie olejku na 2-3 godziny przed myciem.

Olejek zmywa się łatwo i do jego wypłukania powinno wystarczyć jednokrotne mycie szamponem.

BEZPIECZEŃSTWO:

Olejek może mieć w pokojowej temperaturze (zwłaszcza, gdy jest chłodno) konsystencję stałą, ale po delikatnym ogrzaniu pod strumieniem ciepłej wody lub pod wpływem ciepła rąk natychmiast się rozpuszcza. Przechowywanie w ciepłym pomieszczeniu będzie zapobiegało ponownemu zastygnięciu. Chronić przed dostępem światła.

Olejek odpowiedni do wszelkiego rodzaju włosów. Może być używany w okresie ciąży.

zrodlo wizaz,pl ,allegro.pl

Kolejny olejek chwalony na necie - ktoras z Was miala ?/

ps . Duzo osob daje poztywne bardzo opinie, jednak podobno olejek ma mocny zapach, i ktos kto ma migreny moze kiepsko to znosic, tak sadze po opini jednej z dziewczyn

Załączone miniatury

• 3569413745.jpeg

#936 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 24 września 2013 - 19:32

Oj przydałby mi sie taki, bo mi strasznie wypadają :/
A gdzie można nabyć? Tylko w necie ?

#937 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 24 września 2013 - 19:47

Lady Di, wiesz co nie wiem, na alegro jest za 19zł ;) Zamowie sobie napewno. Moze akurat bedzie super. Ja mam teraz wlosy ktorym potrzebne sa wszelkie pomoce :->
wiec stosuje odzywki, maski , olej kokosowy i zakupie ten
Ten Sesa niby najlepiej w skore glowy ;) a na konce inny np.kokosowy

#938 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 18 października 2013 - 19:34

Kupiłam sobie szampon z firmy Green Pharmacy z rumiankiem. Ciekawa jestem na ile starczy buteleczka. Użyłam dopiero 2 razy. Czekam na efekty :)

"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#939 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 18 października 2013 - 19:58

Od tygodnia używam odzywki do włosów w formie wcierki,,Jantar''.Zobaczymy,jak sie sprawi.Używa któraś?

#940 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 18 października 2013 - 20:05

Musze poczytać ten wątek, bo własy mam jak miotła, w którą walnął piorun - takie suche ;)

Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D