Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Szampony i odżywki do włosów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1071 odpowiedzi w tym temacie

#781 Mycha84

Mycha84
  • Użytkownik
  • 390 postów

Napisano 13 grudnia 2012 - 12:42

Dziewczyny, a toni&guy znacie? W UK dostępne są od dawna, a jakiś czas temu pojawiły się w Polsce, podobno dobre kosmetyki, próbowała któraś z Was?

#782 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 13 grudnia 2012 - 16:40

Ktoś z Was używał już tego nowego Fructis sensation mam ochotę wypróbować bo uwielbiam ich zapachy.

Ja nawet nie kupię tego szamponu. Każde podejście do Fructisa kończyło się szybko tłustymi włosami <bezradny></span>
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#783 BeautyWorld

BeautyWorld
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 13 grudnia 2012 - 19:04

Dziewczyny, a toni&guy znacie? W UK dostępne są od dawna, a jakiś czas temu pojawiły się w Polsce, podobno dobre kosmetyki, próbowała któraś z Was?

Ja zamierzam - moje koncówki wyglądają po prostu jak jakieś siano i już czas coś z tym zrobić (nie będę ich przecież obcinać co 2 tygodnie)

#784 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 14 grudnia 2012 - 13:39

pueria napisał/a:
Ktoś z Was używał już tego nowego Fructis sensation mam ochotę wypróbować bo uwielbiam ich zapachy.

Ja nawet nie kupię tego szamponu. Każde podejście do Fructisa kończyło się szybko tłustymi włosami <bezradny></span>

a u mnie łupieżem- także fructisa nie używam i nie będę :-|

#785 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 14 grudnia 2012 - 18:31

U mnie kroluje Nivea do farbowanych. Swego czasu Pantene ale ostatnio mialam włosy nijakie
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#786 BeautyWorld

BeautyWorld
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 14 grudnia 2012 - 20:26

kiedyś słyszałam że szampony trzeba co jakiś czas zmieniać. Więc ja dość często próbuję różnych opcji

#787 marcys

marcys
  • Użytkownik
  • 688 postów

Napisano 15 grudnia 2012 - 10:53

Ja za to Fructisa bardzo lubię. Mam skłonność do łupieżu, więc używałam tego przeciwłupieżowego i był super. Dla mnie Timotei ogórkowy to była totalna porażka. Długo nie mogłam doprowadzić mojej skóry głowy do porządku.
Ostatnio kupiłam szampon Nivea i skusiłam się w Rossmanie na promocję Welli i kupiłam maskę do włosów - zobaczymy jakie będą efekty.

fMCSp1.png
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono."

#788 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 16 grudnia 2012 - 19:10

Każde podejście do Fructisa kończyło się szybko tłustymi włosami

jak uzywałam ze 6-7 lat temu to szybko sie przetłuszczały ale ten jedem dzien po umyciu były fajne takie sypkie, swieze , pachnące. ale potem probowałam dwa razy i wlosy do wieczora były tłuste strasznie , a do tego były ciezkie i bez polysku. :roll:

Nivea

Timotei

i jeszcze palmoliwe to najgorsze szampony jakie sa <bezradny></span>
teraz myje wlosy codzien , wiec uzywam jakiegos z apteki dla dzieci , nie maja zapachów , kolorków itp , ale sa fajne delikatne.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#789 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 16 grudnia 2012 - 20:22

Timotei ma serię "bez parabenów" i tak jak miałam o nim jak najgorsze zdanie, tak właśnie do tej serii się przekonałam i uwielbiam. Teraz używam timotei jericho rose

Dołączona grafika
I uważam, że jest świetny.

Co do fructisa, to nie dziwne, że go tak nachalnie reklamują na forach, bo sam raczej się nie obroni. Ja mam z nim jak najgorsze "przeżycia". Włosy przetłuszczają mi się po nim 10 razy szybciej, do tego nawet po tym niby przeciwłupieżowym robi mi się straszny śnieg na głowie. Ogólnie jest to zdecydowanie najgorszy szampon jakiego kiedykolwiek używałam. I z wieloma podobnymi opiniami się spotkałam. <bezradny></span> .

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#790 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 17 grudnia 2012 - 05:35

nie(d)oceniona, ja kupiłam ten szampon w wersji dla blondynek i mam wrażenie jak przy Fructisie, że jakoś szybko włosy się po nim tłuste robią :-/ jak skończę opakowanie kupię coś innego i zobaczę czy będzie różnica czy teraz to po protu efekt zimy...
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#791 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 17 grudnia 2012 - 07:23

nie(d)oceniona, mam z tej serii intensywną odbudowę, ale mnie nie zachwyca <bezradny></span> po umyciu mam siano na głowie a na drugi dzień włosy są tłuste, beznadzieja. Na mnie nie działa :lol:
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#792 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 17 grudnia 2012 - 13:31

nie(d)oceniona, o. A ja go własnie kupiłam i zobaczę jak u mnie będzie się sprawdzał :)
Skusił mnie chyba zapach kokosa :D :D bo jakos nigdy za Timotejem nie przepadałam :P
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#793 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 17 grudnia 2012 - 18:27

Magdaaa a czemu m.in. Nivea najgorszy szampon ?

Kiedys mi nie pasował, ale ten do wlosow farbowanych ostatnio przypadł do gustu.
Tylko ja zmieniam szampon po 2 miesiacach. Jelsi bym uzywała cąły czas 1 to wlosy tragedia. Fryzjerka mowiła ze trzeba zmieniac

#794 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 18 grudnia 2012 - 09:16

ja zmieniam szampon po 2 miesiacach

ja po kazdym zuzytym opakowaniu kupuje inny ;-)

Fructisy i nivea jak dla mnie to zlo. Wlosy strasznie tluste, nawet po umyciu.
Najbardziej pasuja mi Timoteje ;-)

Kolezanka z pracy polecala mi szampony z serii Biały Jeleń, ale jeszcze nie skusilam sie sprobowac ;-)

#795 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 18 grudnia 2012 - 09:24

Najbardziej pasuja mi Timoteje ;-)

Jestem podobnego zdania.Tylko po Timotei mam fajne puszyste włosy przez długi czas.Zaś po ww. włosy po kilku godzinach wyglądaja jak nie myte.Tak to jest u mnie. :-)

#796 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 18 grudnia 2012 - 13:01

Najbardziej pasuja mi Timoteje

To u mnie totalnie na odwrót - jak na razie oprócz zwykłego, taniego szamponu z czarnej rzepy najlepiej sprawdzał się u mnie Fructis, za to najgorsze włosy w życiu miałam właśnie po Timotei. Kupiłam za namową zachwyconej koleżanki, użyłam raz, włosy miałam ciężkie, oklapnięte, jakby tłuste, niedające się rozczesać. Użyłam drugi raz, było to samo, więc butelkę oddałam koleżance.

#797 BeautyWorld

BeautyWorld
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 19 grudnia 2012 - 15:33

A nie sądzicie że te tanie szampony z rzepy śmierdzą z lekka? Ja preferuję bardziej pachnące specyfiki.

#798 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 19 grudnia 2012 - 19:32

o u mnie totalnie na odwrót - jak na razie oprócz zwykłego, taniego szamponu z czarnej rzepy najlepiej sprawdzał się u mnie Fructis, za to najgorsze włosy w życiu miałam właśnie po Timotei. Kupiłam za namową zachwyconej koleżanki, użyłam raz, włosy miałam ciężkie, oklapnięte, jakby tłuste, niedające się rozczesać. Użyłam drugi raz, było to samo, więc butelkę oddałam koleżance.

:-P mam podobnie. ;) po Timotei mialam wlosy tragiczne. Nivea mi pasuje ale ten do farbowanych, dzis uzyje do włosow zniszczonych i jestem ciekawa efektu.

#799 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 19 grudnia 2012 - 19:56

A nie sądzicie że te tanie szampony z rzepy śmierdzą z lekka?

ma swoj zapach , ale na wlosach potem go nie czuje ;-)

Nivea najgorszy szampon ?

mialam dwa razy , raz z ciekawosci innym razem byla promocja , i za kazdym razem wlosy byly strasznie ciezkie , bez wyrazu i szybko nieswieżę. <bezradny></span>

ja po kazdym zuzytym opakowaniu kupuje inny ;-)

ja to samo , zawsze probuje cos innego ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#800 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 19 grudnia 2012 - 20:49

Nivea najgorszy szampon ?

Jak dla mnie najgorszym jest Head&Shoulders <bezradny></span>
Wlosy sa po nim ciezkie strasznie :roll:

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>