W jakimś programie coś w stylu ' Chcę być piękna ' fryzjer powiedział, że nie wolno robić nic z włosami dopóki całkowicie nie wyschną ponoć przy myciu otwierają się jakieś warstwy włosów i jeśli je katujemy zaraz po umyciu bardzo niekorzystnie to na nie wpływa, tym bardziej katowanie prostownicą, nie pamiętam dokładnie jak ta regułka brzmiała, ale to było coś w tym stylu, więc chyba zapuszczaniu to nie sprzyja skoro później trzeba będzie prawdopodobnie ściąćJa również zapuszczam włosy i zawsze po myciu ukladam sie szczotką zanim całkowicie wyschną i wtedy wystarczy ze po kilku pejsach przejade prostownicą
Ja nie znoszę Fructisa, dla mnie to szampony i odżywki o najgorszym działaniu i zapachu. Podobnie jest z Head&Shoulders to szampon przeciwłupieżowy wyłącznie dla mężczyzn chyba. Bardzo lubię Pantene Pro-V Restoratives Time Renewal Nourishing Mist i te modele i L'Oreal Elseve Re- Nutrition te szczególnie dobrze wpływają na moje włosy, ale w końcu będę musiała zmienić te produkty, a tego nie lubię bo zawsze się czegoś boję ...