Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Szampony i odżywki do włosów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1071 odpowiedzi w tym temacie

#341 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 02 kwietnia 2009 - 09:42

Od wczoraj używam szamponu Dove therap:
Dołączona grafika
Nie narzekam na niego,ładnie pachnie,włoski mam po nim okey.

#342 Mamakreatywna

Mamakreatywna
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 02 kwietnia 2009 - 15:11

rozowy elseve bardzo fajny

#343 palma

palma
  • Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 06 kwietnia 2009 - 21:13

wiecie co, wrocilam do glisskur :) jednak najlepiej na mnie dziala i tak sie szybko nie przetluszczaja. rozne jakos probowalam i nie moge. nie wiem czemu. te wypadaja najlepiej.

#344 amelia83

amelia83
  • Użytkownik
  • 463 postów

Napisano 24 kwietnia 2009 - 22:21

wiecie co, wrocilam do glisskur jednak najlepiej na mnie dziala i tak sie szybko nie przetluszczaja. rozne jakos probowalam i nie moge. nie wiem czemu. te wypadaja najlepiej.

ja tez polecam glisskur
choc od czasu jak mam doczepiane to uzywam specjalnego szamponu a odzywke mam pantene zielona proste i gładkie bez spłukiwania :lol:
a odzywke w sprayu GLISS kurekspresowa odzywka regeneracyjan-łatwe rozczesywanie i miekkosc SUPER +sliczny zapach <jupi></span>
Większość ludzi jest jak opadłe liście,które rozwiewa wiatr.Krążą w powietrzu,a potem spadają na ziemię.Ale nieliczni są jak gwiazdy,które poruszają się po ustalonym kursie,gdzie nie moze ich dosięgnąć wiatr. Mają prawo i kierunek w sobie. {hermann hesse}

#345 agatka_H

agatka_H
  • Użytkownik
  • 110 postów

Napisano 30 kwietnia 2009 - 09:06

ja ostatnio zakupilam sobie odzywke kreastase z woskiem pszczelim; jest to odzywka termiczna- dziala tylko pod wplywem suszarki do wlosow- trzeba wysuszyc wlosy porzadnie, bo inaczej beda tluste, ale nie ma nic lepszego na zniszczone wlosy! tylko cena jest wysoka ok. 100 zl

#346 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 13 maja 2009 - 10:26

ja ostatnio zakupilam sobie odzywke kreastase

i mi rowniez ja polecono (cement) Uzywam ja po kazdym myciu, wsmarowuje w koncowki glownie, ale rowniez i na cale wlosy. Co najwazniejsze wlosy nie sa po tym tluste, jak to czasami bywa po uzyciu innych odzywek, masek... Pozniej suszenie i prostownica, bo to wlasnie poteguje dzialnie. Wlosy sa miekkie, zdrowsze, ogolnie widac roznice, tylko polysku jakos specjalnie nie zauwazylam ale tez nie sa matowe! Ogolnie jak dla mnie jest na plus.

kerastase resistance ciment thermique
Dołączona grafika

Jak i rowniez kupilam ten specyfik, do wlosow puszacych sie, suchych, szorstkich...
Moisture Recovery Treatment Balm
Dołączona grafika
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#347 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 13 maja 2009 - 16:19

Jak i rowniez kupilam ten specyfik, do wlosow puszacych sie, suchych, szorstkich...
Moisture Recovery Treatment Balm

i jak działa?
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#348 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 13 maja 2009 - 20:53

Przygladza wloski, sa miekkie, po tym wlasnie lsnia i na prawde dobrze odzywione (no przynajmniej tak mi sie wydaje) czyli tez na plus. Postanowilam zainwestowac w te kosmetyki, bo cos mi sie oslabily ostanio wlosy, no i dzis obcielam koncowki, niby ze 3, 4 cm bo wiecej nie dam! ale jakie ja mam teraz krotkie wlosy :-( ;-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#349 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 15 maja 2009 - 18:31

madzia, ile te cudeńka kosztują? :)

ja teraz używam odżywki regenerującej niby nawet dwuletnie zniszczenie Pantene pro V
Nawet fajna ale szczególnych rezultatów nie widzę jak na razie :P
Dobrze się włosy rozczesują (to jeszcze jak miałam długie), są gładkie i lśniące ;-)
Czy odżywione, nie wiem ;-)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#350 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 15 maja 2009 - 18:34

Mysle, ze cos kolo 100 zl. jedno i drugie, ja tutaj kupowalam wiec sobie przeliczylam :)

#351 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 15 maja 2009 - 18:37

:shock:

a to mnie nie stać

:P
nie ma mnie tu i nie będzie.

#352 gargamelka

gargamelka
  • Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 17 maja 2009 - 16:30

ja mam bardzo przetłuszczające się włosy, bardzo. a jednocześnie (o dziwo) mam duże problemy z ich rozczesywaniem - strasznie się plączą. i nie mogę używać większości odżywek do włosów - bo po nich od razu po wysuszeniu włosów mam tłuste i to bardzo... co do szamponu to używam REKLAMA do łojotokowej skóry głowy, takiego zielonego. na szczęście łatwo się po nim włosy rozczesują, więc nie muszę ich dodatkowo obciązać odżywkami :)

#353 amelia83

amelia83
  • Użytkownik
  • 463 postów

Napisano 17 maja 2009 - 16:35

ja teraz używam odżywki regenerującej niby nawet dwuletnie zniszczenie Pantene pro V
Nawet fajna ale szczególnych rezultatów nie widzę jak na razie

ja tez zielonej bez spłukiwania. :lol: zeby wlosy były proste i gładkie....
:lol: plus za zapach
:arrow: za wydajność i cene
:arrow: nawet działa :-P
Większość ludzi jest jak opadłe liście,które rozwiewa wiatr.Krążą w powietrzu,a potem spadają na ziemię.Ale nieliczni są jak gwiazdy,które poruszają się po ustalonym kursie,gdzie nie moze ich dosięgnąć wiatr. Mają prawo i kierunek w sobie. {hermann hesse}

#354 biedronka

biedronka
  • Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 18 maja 2009 - 21:51

a moje ostatnie odkrycie to szampon do włosów suchych i zniszczonych zabiegami fryzjerskimi Pharmaceris H NUTRIMELIN. przeklejam ze strony to, co zawiera w składzie: Odżywczy ekstrakt z miodu bogaty w aminokwasy i cukry oraz gliceryna głęboko odżywiają struktury włosów przywracając im miękkość i optymalne nawilżenie. Prowitamina B5 zapewnia ochronę przed czynnikami atmosferycznymi. Polimery kationowe i emolienty ułatwiają rozczesywanie włosów, zabezpieczają je przed rozdwajaniem i zapewniają właściwy połysk. Szampon posiada pH neutralne dla skóry.
Ja zauważyłam poprawę wyglądu moich włosów po jakimś 4-5 umyciu tym szamponem.faktycznie mam włosy bardziej miękkie w dotyku, lepiej się układają, lepiej się rozczesują i nie są już takie matowe i sianowate, jak kiedyś. z czystym sumieniem polecam!

Załączone miniatury

• h-nutrimelin.jpg

#355 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 18 maja 2009 - 22:51

biedronka, ja sie zastanawialam na szamponem z tej serii i chyba sie skusze po Twojej opinii:)
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#356 gargamelka

gargamelka
  • Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 19 maja 2009 - 17:05

Biedronka, Twoja opinia upewnia mnie w tym, że zakup REKLAMA to był dobry wybór :] ja co prawda (jak już wyżej pisałam) mam zielony, do przetłuszczających się włosów, no ale seria ta sama jakby nie patrzeć. też jestem z niego bardziej zadowolona z każdym dniem ;P
także Zielonooka - myślę że warto zaryzykować ;)

#357 kleopatra

kleopatra
  • Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 26 maja 2009 - 08:48

A ja kupiłam ostatnio szampon z czarnej rzepy, joanny i na moje przetłuszczające się włosy skłonne do łupieżu jest git. A najlepsze jest to, że kosztuje ok około 4zł!

#358 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 26 maja 2009 - 09:27

kleopatra, ja uzywam z tej serii do farbowanych i sa super ale ostatnio przestalam i mam palmolive czy jakos tak

#359 mysiunia89

mysiunia89
  • Użytkownik
  • 282 postów

Napisano 04 czerwca 2009 - 10:56

znacie jakies dobre serum na suche koncowki?włosy po rozjasniaczu:/
Tak kocham to zycie,ktore nie raz sypie mi sola w oczy....

#360 Pachulka

Pachulka
  • Użytkownik
  • 853 postów

Napisano 04 czerwca 2009 - 12:31

ja używam serum na końcówki z avonu - zielona nakrętka :) i zadowolona jestem a jak nie to to kup sobie w kosmetycznym jedwab do włosów i w końcówki wetrzyj troszkę po myciu i gotowe
Od aniołka mam skrzydełka... lecz diabełek dał mi charakterek :D

Dołączona grafika