Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wieczór panieński

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
233 odpowiedzi w tym temacie

#141 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 21:33

Tilia genialny :lol: zabawny i trochę przerażający <umieraam></span> coś innego :-D
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#142 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 22:41

Tilia ja bym się go wstydziła używać chyba że bym sama mieszkała :D jest śmieszny ale zarazem taki hmmm krępujący , no ja mam takie wrażenie :D

#143 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 12 kwietnia 2012 - 08:47

Tilia rewelacja! :mrgreen: Różowy i penisek <umieraam></span> więc idealny na panieński, a do tego termofor się na pewno przyda <ookk></span>

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#144 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 12 kwietnia 2012 - 08:57

zarazem taki hmmm krępujący

a tam, fajny puchaty penisek do przytulania <lol></span> i jeszcze grzeje :lol:

mi by się spodobał prezent :-P
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#145 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 12 kwietnia 2012 - 09:06

a tam, fajny puchaty penisek do przytulania

ahahahaha jaki tekst :D rozwaliłaś mnie :D bo mam takie skojarzenia że hej :D

#146 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 12 kwietnia 2012 - 09:37

Tilia świetny ten prezent, zabawny i idealny na tę okazję. Sama jak bym taki dostała, na pewno bym używała, a co! ;)

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#147 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 12 kwietnia 2012 - 09:56

Prezent zaje***ty :mrgreen: sama bym się z takiego ucieszyła ;-) i w dodatku praktyczny :-P
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#148 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 12 kwietnia 2012 - 09:59

Fajnie :-D cieszę się,że się podoba :-D

krowka a Ty od kiedy taki wstydzioch? <jezorowaty></span>
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#149 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 12 kwietnia 2012 - 10:08

krowka a Ty od kiedy taki wstydzioch?

hmmm no nie byłam nigdy ale jakoś mnie ten by krępował :D nie wyjęłabym go np przy rodzicach :P

#150 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 12 kwietnia 2012 - 10:10

nie wyjęłabym go np przy rodzicach :P

Ale skoro to na wieczór panieński, to pewnie zaraz będzie ślub i prawdopodobnie będa mieszkac sami :P
Sama w domku, mąż w pracy :D Tylko Ty i termoforek <diabelek></span> <diabelek></span>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#151 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 12 kwietnia 2012 - 10:11

ja też bym takiego prezentu nie używała. Przeleżałby pewnie w szafie po wieczorze panieńskim nieużywany

201407101662.png

#152 Aniusia

Aniusia

Aniusia

• Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 12 kwietnia 2012 - 12:42

Dzisiaj kupiłam prezent dla mojej Gosi na panieński :-) miałam do wyboru jakieś wibratory,wałki z peniskami itp.,ale uważam, że termofor jest i śmieszny i pewnie jeszcze okaże się przydatny :-)

śmieszny na pewno <umieraam></span> ale tak za raz po slubie to chyba przydatny nie będzie <sex></span> no chyba że mężulo często w delegacje będzie jeżdził <imprezka23></span> no wtedy cos kudłate i ciepłe w łózku zamiast niego to napewno sie przyda <aniolq1></span>

#153 Jasminka

Jasminka
  • Użytkownik
  • 1 022 postów

Napisano 12 kwietnia 2012 - 12:45

ja też bym takiego prezentu nie używała. Przeleżałby pewnie w szafie po wieczorze panieńskim nieużywany

Oj tam, trochę dystansu trzeba mieć :mrgreen:

Fajna zabaweczka na długie zimowy wieczory, i grzeje, i miła dla oka :-P
Ja tam bym używała :-P

Tilka, gdzie można kupić taki termoforek? :mrgreen:

#154 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 12 kwietnia 2012 - 17:00

haha, świetny :mrgreen: na pewno byłby w użyciu, gdybym taki dostała :-D

#155 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 12 kwietnia 2012 - 17:06

krowka nie wzięłam pod uwagę,że mieszkasz z rodzicami ;-)

Tilka, gdzie można kupić taki termoforek? :mrgreen:

Jasminka ja kupiłam w sklepie stacjonarnym z pamiątkami,prezentami itd.,ale już widziałam w ofercie jednego ze sklepów internetowych to zaraz Ci podeśle na PW :-)

A jedna z moich koleżanek kupiła na panieński pejcz <fetysz1></span> ciekawe co wymyślą inne dziewczyny ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#156 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 12 kwietnia 2012 - 17:30

ja też bym takiego prezentu nie używała

A dlaczego nie? Przecież to termoforek, nie ma żadnych zbereźnych funkcji, służy tylko do rozgrzewania. Tylko wygląd ma fikuśny. :->
Mnie się prezent podoba i bardzo bym się z takiego cieszyła.

pejcz

No to już bardziej odważna sprawa. :-P Ale w sumie..panieński ma się raz w życiu, więc można zaszaleć.
Podobają mi się takie prezenty, bo to są rzeczy, których raczej samemu się nie kupi, ale czasami może się okazać, że fajnie by było mieć. :oops:

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#157 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 12 kwietnia 2012 - 20:25

Aspirynkaaa, Jasminka, zależy kto co lubi, mnie na przykład takie zabawki, gadżety o kształtach fiuto-podobnych nie kręcą. Mógłby być równie dobrze sam.

Nie rozumiem trochę dlaczego wszystkie gadżety na wieczór panieński są w kształcie fiutów :roll: może jestem jakaś staroswiecka czy coś ale mnie to nie kręci <bezradny></span>

201407101662.png

#158 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 12 kwietnia 2012 - 22:29

monia66, też miewam takie myśli że czemu panieński kojarzy się z fiutami i sexem a kawalerski z sexem i cipkami ... nie ma wtedy normalnych prezentów tylko wszystko związane z sexem :)

#159 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 12 kwietnia 2012 - 22:55

krowka17,a co według Ciebie powinno się wręczać na panieńskim? <hmm></span> według mnie to taki wieczór pełen śmiechów,zabawnych konkursów,wypadów do lokalu gdzie ekipa panny młodej ma na sobie np.śmieszne koszulki. Jest fikuśny tort i fikuśne prezenty typu pejcz,kajdanki,bielizna itd. Taka "wyprawka" dla przyszłej panny młodej ;-)
Ja np. dziwnie bym się czuła gdybym dostała od koleżanek na panieńskim biżuterię lub coś do domu <bezradny></span> panieński ma się raczej raz w życiu więc ten jeden raz można poszaleć z takimi prezentami :-)

Podobają mi się takie prezenty, bo to są rzeczy, których raczej samemu się nie kupi, ale czasami może się okazać, że fajnie by było mieć. :oops:

Dokładnie :-) ostatnio jedna z koleżanek opowiadała,że na panieńskim dostała fajne rzeczy do zabaw łóżkowych i potem je wypróbowała z mężem. Ale sama przyznała,że nie kupiłaby sobie połowy z nich,a gdy już miała to ciekawość zwyciężyła :-P

Jedyne chyba co ja bym nie chciała mieć u siebie na panieńskim to striptizer <bezradny></span>

Oczywiście jeśli ktoś ma inne zdanie to rozumiem,a nawet chętnie poczytam jak monia66 albo krowka wyobraża sobie panieński ;-) a może byłyście już na jakimś? :-)

JkIEp1.png

#160 smoczkowa

smoczkowa
  • Użytkownik
  • 645 postów
  • LokalizacjaMiasto :D
  • Wzrost:156
  • Włosy:ciemne
  • Stan:wydana za mąż :)
  • Partner:M...
  • Nastrój:Neutralna
  • Odznaczenia: