Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wieczór panieński

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
233 odpowiedzi w tym temacie

#181 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 28 lipca 2012 - 18:45

a jak chce to woli zwykłą imprezę bez żadnych "dziwactw".

O! Jakbym o sobie czytała :mrgreen:

Moja świadkowa coś tam wspominała ale wtedy mówiłam NIET :lol: Zresztą u nas nie ma takiego BUM z panieńskimi czy kawalerskimi...

#182 Histeria:)

Histeria:)
  • Użytkownik
  • 826 postów
  • LokalizacjaDolny Śląsk
  • Wzrost:w sam raz:P
  • Włosy:brąz
  • Stan:Jeszcze panna...
  • Partner:K.
  • Nastrój:Brak
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 28 lipca 2012 - 21:28

Byłam na trzech wieczorach panieńskich i jeden był właśnie bez "dziwactw"- po prostu zwyczajny babski wieczór, wino i te sprawy i też dobrze to wspominam :mrgreen: W sumie w takim przypadku nie trzeba jakiś specjalnych przygotowań- mówisz tylko dziewczynom kiedy, zaopatrujesz sie w jakiś trunek i impreza gotowa :-P

#183 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 29 sierpnia 2012 - 08:50

W tę sobotę już wieczór panieński mojej przyjaciółki, więc siedzę i grzebię w necie od rana w poszukiwaniu jakichś nowych pomysłów na tę okazję. I znalazłam 'Poradnik dobrej żony' :->

PORADNIK DOBREJ ŻONY
* Przygotuj obiad. Zaplanuj go wcześniej, nawet poprzedniego wieczora, tak by pyszna potrawa czekała na jego przyjście. W ten sposób dajesz mu znać, że myślałaś o nim i przejmujesz się jego potrzebami. Mężczyzna jest głodny, kiedy wraca do domu i perspektywa dobrego posiłku (zwłaszcza jego ulubionego dania) to część niezbędnego ciepłego powitania.

* Przygotuj się. Odpocznij 15 minut, byś była odświeżona na jego przyjście. Popraw makijaż, zawiąż wstążkę na włosach i wyglądaj promiennie. Pamiętaj, że on właśnie wraca z pracy, gdzie napatrzył się na zmęczonych ludzi.

* Bądź trochę bardziej radosna i trochę bardziej interesująca dla niego. Coś musi rozświetlić jego nudny dzień - to twój obowiązek.

* Posprzątaj. Przed jego przyjściem ogarnij wzrokiem główną część mieszkania.

* Pozbieraj podręczniki, zabawki, papiery itp. i odkurz stoły.

* W czasie zimnych miesięcy powinnaś rozpalić ogień w kominku, by on mógł się zrelaksować. Twój mąż poczuje, że jest w raju, w świątyni odpoczynku i porządku, co tobie również polepszy samopoczucie. Przecież dbanie o jego komfort przyniesie ci ogromną satysfakcję.

* Przygotuj dzieci. Przeznacz kilka minut, by umyć im ręce i buzie (jeśli są małe), uczesać włosy i, jeśli to konieczne, przebrać je. To małe skarby i on chce zobaczyć je w tej roli. Na czas jego przyjścia wyeliminuj hałas zmywarki, suszarki i odkurzacza. Zachęć dzieci, by były cicho.

* Uciesz się, że go widzisz.

* Powitaj go ciepłym uśmiechem.

* Wysłuchaj go. Być może masz wiele ważnych rzeczy, o których chcesz mu opowiedzieć, ale moment jego przyjścia nie jest właściwy. Niech mówi pierwszy - pamiętaj, jego tematy konwersacji są ważniejsze niż twoje.

* Spraw, by ten wieczór był tylko dla niego. Nigdy nie narzekaj, gdy wróci do domu późno lub wychodzi na kolację lub w inne miejsce bez ciebie. Spróbuj zrozumieć, że żyje w świecie napięć i stresu.

* Twój cel: spróbuj sprawić, by dom był miejscem spokoju i porządku, gdzie twój mąż będzie mógł odświeżyć ciało i umysł.

* Nie witaj go narzekaniem i problemami.

* Spraw, by było mu wygodnie. Zaproponuj, by się oparł na wygodnym fotelu lub by położył się w sypialni. Przygotuj mu coś chłodnego lub ciepłego do picia.

* Ułóż dla niego poduszki i zaproponuj, że zdejmiesz mu buty. Mów cichym, kojącym i miłym głosem.

* Nie kwestionuj tego, co robi, nie podważaj jego sądów. Pamiętaj, to on jest panem domu i zawsze czyni swoją wolę sprawiedliwie i rozmyślnie. Nie masz prawa tego kwestionować.

* PAMIĘTAJ: Dobra żona zawsze zna swoje miejsce :mrgreen:

źródło: gazeta.pl

<lol></span>

Już posłałam to świadkowej, wydrukujemy, ozdobimy, zwiniemy w rulonik, przewiążemy wstążką i będzie dodatkiem do prezentów ;-) Chcę widzieć minę kumpeli jak to będzie czytać :lol:

[ Dodano: 2012-09-01, 12:12 ]
Muszę się pochwalić tortem :lol:
Nie wiem czy będzie smakował <lol></span> ale wygląda prawie tak jak go sobie wymyśliłam w głowie ;-) Są niedociągnięcia, ale kurde, cukiernikiem nie jestem, no :P

To mój pierwszy w życiu tort, więc nie krzyczeć za głośno jak się nie podoba, bo się zamknę w sobie :lol:

Załączone miniatury

• DSC06737.JPG
  • DSC06736.JPG

“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#184 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 01 września 2012 - 11:53

Madź, na ostatki jej murzyna zaserwowałaś? <lol></span> moim zdaniem wyszło całkiem zacnie :mrgreen: a jaki smak zrobiłaś?
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#185 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 01 września 2012 - 11:58

a jaki smak zrobiłaś?

pewnie czekoladowy, bo jaki jak murzyn <H></span>

wydląda super <ookk></span> Mnie też taki kiedyś zrobiś ? <zawstydzony></span> ?
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#186 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 01 września 2012 - 12:02

Madź tort wygląda rewelacyjnie :-) Koniecznie musisz powiedzieć, jak przyjaciółce się podobał bo jest bombowy, choć to złe słowo - jest penisowy :-)

na ostatki jej murzyna zaserwowałaś?

<umieraam></span>

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#187 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 01 września 2012 - 12:07

Mnie też taki kiedyś zrobiś ?

do tego czasu się zestarzeję, i ręce mi się będą trzęsły :lol:

Tilka, czekoladowy z bitą smietaną na wierzchu, a 'kolega' jest zrobiony z banana i mandarynek oblanych czekoladą :lol:
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#188 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 01 września 2012 - 12:09

do tego czasu się zestarzeję, i ręce mi się będą trzęsły

kutva, a kto powiedział, że panieński mozna obchodzić tylko raz ? Możemy mi zrobić panieński bo jestem panną <H></span>

czekoladowy z bitą smietaną na wierzchu, a 'kolega' jest zrobiony z banana i mandarynek oblanych czekoladą

brzmi smacznie <H></span>

#189 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 01 września 2012 - 12:12

na ostatki jej murzyna zaserwowałaś?

nie znalazłam różowej/cielistej czekolady :lol:

Możemy mi zrobić panieński bo jestem panną

jaka wygodna <lol></span>

#190 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 01 września 2012 - 12:16

Hahahahahahaha <umieraam></span> Madź zbieraj juz zamówienia, połowa forum napewno będzie chciała skorzystać z Twoich usług cukierniczych :lol:
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#191 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 01 września 2012 - 12:29

Lady ale myślałam,że czekoladowy jest tylko murzyn,a tort np. truskawkowy :lol: a panieński zrób z parapetówką :lol:
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#192 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 01 września 2012 - 12:32

a panieński zrób z parapetówką

i grillem najlepiej, bo będziemy balować miesiąć :lol:

#193 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 01 września 2012 - 12:59

ooooo! świetny! Madz gratki, że sama taki zrobiłaś <ookk></span>
my też kiedyś koleżance zamawiałyśmy taki ;)

Załączone miniatury

• SAM_0836.JPG

#194 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 01 września 2012 - 13:44

Madź :shock: wizualnie ekstra, jak taka zdolniacha z Ciebie to podejrzewam, że jest bardzo smaczny :mrgreen: świetnie Ci wyszedł :-D wow :mrgreen:

na ostatki jej murzyna zaserwowałaś? <lol></span>

<umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span>
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#195 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 01 września 2012 - 15:35

Madź niesamowita jesteś <ookk></span> Torcik wygląda ekstra!
Nie zorientowałabym się że to banan i mandarynki - zgrabnie je pokryłaś czekoladą :mrgreen:
Też kiedyś upiekłam na panieński torcik. Z tym, że mój był cały w kształcie peniska :P
Jak zgram zdjęcia z telefonu to go tu zaprezentuję - obnażę się przed Wami <lol></span>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#196 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 01 września 2012 - 18:11

Madz mozna by moze czekolade biala plus barwnik słodki ?? :lol:

no wyszło smacznie, slinka mi pociekła na widok czekolady :mrgreen:

Torii1988, jaki dorodny <umieraam></span>
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#197 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 01 września 2012 - 19:16

Madź, jesteś moim mistrzem!!! :-D
Gdybym dostała taki na panieński i do tego własnoręcznie zrobiony, to chyba bym zacałowała wykonawczynię! Świetny!
Aż mi ślinka cieknie na widok tego .. tego.. banana :lol:

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#198 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 01 września 2012 - 20:24

Madz mozna było użyc rozwego lukru, ale wtedy byłby taki slodki , ze nie moglaby go wziąć do buzi <umieraam></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#199 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 01 września 2012 - 22:01

rozwego lukru

A czemu Wy się tak uparłyście, że ma być różowy?! Właśnie fajnie, że wyszedł czekoladowy. Jak szaleć z ostatnim obcym, to na maksa. 8-)

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#200 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 02 września 2012 - 13:33

Madź Nie wiem skąd masz takie umiejętności w "lepieniu penisów" ale ten wyszedł świetnie ;) Jesteś mistrzem. Sama chętnie bym skosztowała ;)

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png