Jaką lodówkę wybrać?
Napisano 23 lutego 2013 - 21:44
Jest dość cicha, się czasem się odezwie głośno, ale słyszę ją tylko w kuchni. Dobrze chodzi Dość pakowna i w sumie nie wiem na co się zwraca uwagę przy zakupie, ale ja na ta nie narzekam.
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 27 lutego 2013 - 15:48
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 27 lutego 2013 - 22:16
Dziewczyny, ale jeśli Wasze wypowiedzi mają być pomocne to proponuję oprócz samego zdjęcia wrzucić trochę więcej informacji- takich jak choćby marka i model oraz podstawowe parametry. No i oczywiście Waszą opinię na jej temat
Ja model wysłałam na priv bo nie wiedziałam czy to nie będzie jakas reklama czy coś
Napisano 28 lutego 2013 - 10:14
Napisano 04 marca 2013 - 13:09
Napisano 04 marca 2013 - 13:22
A zapłaciłam chyba coś około 2 200, bo razem kupowałam też pralkę i nie wiem dokłądnie.
Napisano 05 lutego 2014 - 11:06
Mam lodówkę Boscha i bardzo polecam tą firmę
ale nie zdecydowałam się na system no-frost
Napisano 10 lutego 2014 - 19:49
ja niedawno się przeprowadziłam do nowego mieszkania, więc w sumie temat dla mnie świeży, jestem w trakcie kupowania sprzętów, lodówkę mam marki LG z systemem total no-frost, dla mnie super sprawa bo nie muszę lodówki rozmrażać i jedzonko dłużej jest świeże
Napisano 11 lutego 2014 - 11:43
Witam. Najlepsze lodówki są z media markt jak w reklamie:) ![]()
Użytkownik Olenka edytował ten post 11 lutego 2014 - 12:48
Napisano 16 lutego 2014 - 20:12
jakoś tak się złożyło, że sprzętów agd nigdy nie kupowałam w tym sklepie, często w media expert kupuję, właśnie wspomniają wyżej lodówkę, teraz szukam pralki i widziałam, że jest promocja że jak ktoś kupi pralkę lg to dostanie kupon 200 zł na lodówkę tej samej marki typ kombi, szkoda, że nie było tej promocji wcześniej jak kupowałam lodówkę ![]()
Napisano 27 lutego 2014 - 20:04
Ja mam lodówkę LG, zakupiłam ją z pół roku temu i nie mam na co narzekać. Jest duża, zamrażarka także, fajnie rozmieszczona, dzięki czemu mogę chować produkty o różnych parametrach. No-frost spisuje się super, a dozownik wody wraz z kostkarką idealny na letni czas:)
Napisano 05 marca 2014 - 13:27
a jak Ci się sprawdza ta szuflada na warzywa/owoce? Ja mam wrażenie że bardzooo długo są świeże, nawet kiedyś wrzuciłam sałatę i o niej zapomniałam na tydzień chyba to jak ją wyjęłam to wciąż była jędrna. Teraz staram się wszystkie owoce i warzywa trzymać w tej szufladzie, dobrze że jest dosyć pojemna i cieszy mnie to że jak chcę wyjąć półkę z lodówki do mycia to się nie muszę gimnastykować chociaż mam ciasno w kuchni bo oni wymyślili te drzwi bezkolizyjne, jakoś tak są skonstruowane że się łatwo wszystko da wyjąć itp.
Napisano 21 lipca 2014 - 17:49
My wybrzydzać przy zakupie lodówki nie będziemy. Tzn. chcemy, żeby to był sprzęt solidny, niepsujący się i dobrze chłodzący, ale niekoniecznie z szeregiem niepotrzebnych bajerów. I mam nadzieję, że cena dzięki temu też nie będzie za wysoka.