Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduchy grudniowe 2014

• Zamknięty Temat jest zamknięty
187 odpowiedzi w tym temacie

#181 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 30 grudnia 2014 - 12:21

wczoraj w kinie byłam

Na czym to byłaś? :)

@Janina teraz jak maz ma inne zmiany to na forum cie jak na lekarstwo moze jak mróz zelzy to sie spotkamy w Katowicach , moze w koncu uda sie @palomka wyciagnać

Nie ma sprawy, tyle, że ja to najwcześniej w lutym. :P Bo cały styczeń, wszystkie weekendy mam w szkole niestety. A może w końcu by się udało. :)

ostatnio na allegro o 9 groszy wygrałam plaszcz mysle ze po nowym roku paczka przyjdzie.

Pochwal się potem jaki. :)

jak bedziecie tak wylewne w tych pogaduchach to pobijemy rekord forum na najmniej postów w pogaducha-co to 10 stron

No faktycznie 10 stron w miesiąc to lekki zastój już. ;P  :lol:

Może po nowym roku coś ruszy.

Na jednym forum gdzie jestem to w pogaduchach co dziennie dziewczyny potrafią 20 stron na trzaskać.  :lol:

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#182 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 30 grudnia 2014 - 12:39

Hej hej:)
Witam się z pracy, bo koszmarnie dzisiaj nudno. Pozarlam już dzisiaj wszystko, co miałam, poczytalam książkę i teraz to chyba tylko zostało mi się rozebrać i ubrań pilnować. Jeszcze 5,5 godziny. :P
U nas po świętach bardzo dobrze. Sylwester w gronie rodzinnym, ale i tak kupiłam balony, serpentyny i maski. Niech będzie chociaż trochę imprezki. Dzisiaj jeszcze czeka mnie pieczenie ciasta i przygotowanie lazanii.A jutro po pracy zakaski, koreczki i tyle. :)
Miłego zimowego dnia!

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#183 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 30 grudnia 2014 - 12:55

@magdaaaaa, był jeszcze wujek i siostra babci, którą się opiekujemy. 

Helou ;)

Sprzątam, bo dom woła o pomstę do nieba, a kolega jutro przyjedzie wcześniej. Niby wiem w czym pójdę, ale jak znam siebie to się to zmieni z 30 razy. Pranie zrobiłam, obiad zjadłam. Próbuję dojść do ładu z ciuchami. 

Jeszcze ostatnie ustalenia ile alko kupujemy i jaką sałatkę robimy i Sylwester domknięty ;)

Ale będzie superrrrr  <jupi>

#184 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 30 grudnia 2014 - 13:26

Witam :mrgreen:
Co za leniwy i szary dzien... Nosa chyba z domu nie wynurzę i chyba tylko po południu wybiorę się na jakieś małe zakupy, bo już nawet mleko do kawy mi się kończy. Aaale, przynajmniej na dwie jeszcze starczy, więc zaraz wstawiam wodę ;-)

I taaak się cieszę, że w tym roku nie muszę planowac Sylwestra, szykować kreacji itd, tym bardziej, że na imprezę kompletnie nie mam ochoty. Chyba mam już przesyt :P I tylko trochę przeraża mnie perspektywa 17 (!) godzin w pracy, ale mam nadzieje, że będzie ok ;-)

Chatę ogarnę, siebie też, pocwiczę i zabieram się za ksiązkę :)

#185 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 30 grudnia 2014 - 20:26

Jutro nie będę miała czasu wejść więc dzisiaj już Wam życzę- Szampańskiej zabawy! <bananowy1>  <dens1>  <impreezka>  <impra1>

nixqp2.png

#186 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 31 grudnia 2014 - 10:35

Witam ostatni raz w 2014 ;-)

Uwielbiam mojego męża :mrgreen:  :roll:  Zaprosił do nas na wieczór znajomych.

Wszystko by brzmiało pięknie, miło i sympatycznie, gdybym nie dowiedziała się o tym zupełnie przypadkiem wczoraj późnym wieczorem :evil:

Nie wiem kto był bardziej zdziwiony - ja, że nic nie wiem, czy M że mi o niczym nie powiedział <jacidam>

No ale nic... nie ma już czasu na sprzeczki, trzeba to jakoś ogarnąć.

Sałatkę z rana zrobiłam (bo i tak miałam zrobić) i przygotuję przystawki z ciasta francuskiego (też miałam zrobić) :-P

A resztą ma zająć się M, jak wróci z pracy. Niech sobie radzi, a najlepiej z dzieckiem cały czas przy nodze ;>

Muszę męża do pionu doprowadzić, bo co jak co, ale niektóre sprawy najpierw omawia się ze mną <sedzia>

A tak to ok. Śniegu u mnie wciąż mało, ale podobno idzie ocieplenie, to ciapa będzie mniejsza :-P

Zaraz Maluch skończy drzemkę i pójdziemy na spacer :-)

Udanego Sylwestra <tanczy7>

#187 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 31 grudnia 2014 - 10:57

Bry ;)

Ja dziś mam wolne, więc super dzień przede mną ;) Z samego rana poszłam na zakupy i to był dobry pomysł, bo ludzi tyle w sklepie, że chyba zaraz wszystko rozkupią :P Zrobiłam sałatkę gyros, zaraz zrobię jakieś przystawki, posprzątałam chatkę i z kawą się relaksuję. Tak się szykuję, a dziś spędzam wieczór w domku z Ł. Nie mieliśmy ochoty nigdzie za bardzo iść na bale, srale itp :P Także zrobię sporo smakołyków, martini sobie zakupiłam i będziemy romantiko spędzać czas we dwoje ;) 

Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#188 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 31 grudnia 2014 - 21:33

Moj M sie rozchorowal i tez siedzimy sami w domu i ogladamy koncerty wszystkie na zmiane. To znaczy ja ogladam a on drzemie. Przynajmniej nic nie musze szykować. Objadlam sie chisami i serowymi przysmakami, popijam lekkie piwko i pewnie tak bede czekala nowego roku.
Wszystkiego dobrego :)

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png