Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Coś bardzo podniecającego...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
76 odpowiedzi w tym temacie

#41 September

September
  • Użytkownik
  • 180 postów

Napisano 29 maja 2008 - 11:41

U mnie czuły punkt m.in. to szyja i pośladki , natomiast u mojego chłopaka to :jego męskość, pośladki,klatka piersiowa......
:mrgreen: :lol:

#42 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 29 maja 2008 - 19:04

Najbardziej kreci mnie w moim Misiaczku jego tylek i brzuszek...eh... Miodzi:D <ookk></span>

#43 LeeLoo

LeeLoo
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 29 maja 2008 - 19:31

Ja u mojego S. uwielbiam górną część jego ciała(klate, ramiona) i przyrodzenie rzecz jasna... normalnie hmm... się rozmarzyłam. A oprócz tego oczywiście uwielbiam widzieć jego podniecenie i kręci mnie to kiedy widzę, że jest mu dobrze.
Dołączona grafika

#44 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 28 lipca 2008 - 00:38

ja uwielbiam kiedy caluje mnie po posladkach.... kiedy masuje mi plecy i uwielbiam kiedy mu rosnie :mrgreen: ale najbardziej to podniecaja mnie jego miesnie....jego barki :mrgreen:

#45 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 28 lipca 2008 - 14:59

uwielbiam gdy mnie całuje po szyji i mocno masuje moje plecy.....
U tomka wrażliwe miejsce to prócz genitalii to tors a a najbardziej ścieżka miłości

co do strojów to kupiłam sobie gorsecik biedny tomuś był taki zmęczony tego wieczora chciał sie przytulić i zasnąć ale ponoć jak mnie zobaczysz to spanie mu przeszło i leżał i na mnie patrzył i nie umiał słowa wypowiedzieć.... czuł się jakby śnił

#46 jomon89

jomon89
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 28 lipca 2008 - 21:03

Nie bede oryginalna:) rowniez uwielbiam jak moj facet mnie caluje po szyji, uszy, piersiach, brzuchu i plecach.... mam takie dreszcze... :mrgreen: :mrgreen: ze mam ochote od razu na niego wskoczyc:) :oops:

#47 sissi

sissi
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 29 lipca 2008 - 08:07

A mnie podnieca cały mój Niutek :) od góry do dołu...a to wybrzuszenie poniżej pasa to...uhhh, chyba napadnę na niego wieczorem...

A w szyji najbardziej lubi tzw. Jabłko Adama i tą część pomiędzy nim a brodą...wtedy odpływa :D

Natomiast jego również podnieca moj widok tam na dole jak sie nim bawie :D az czasami do przesady...cud że żyję
"Nikt nie może uciec od samego siebie,gdziekolwiek by uciekł"
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#48 numberone

numberone
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 11 listopada 2009 - 17:28

Witam panie ;-)

Na jednym forum przeczytalem taki temat, z zalozenia kobiety mialy sie dzielic w nim wszystkimi malymi rzeczami/gestami/zachowaniami u facetow, ktore powoduja, ze faceci podobaja sie wam bardziej. Niestety na tym forum nie bylo zbyt wiele kobiet, a temat sam w sobie ciekawy, z checia dowiem sie co was kreci.

To niektore przyklady z tamtego forum, na zachete ;-) :

1. Maksymalnie nakręca mnie jak facet odpina stanik szybko i jedną ręką, gestem jakby chciał cię pogłaskać po plecach, a tu ziuuuuu stanik rozpięty! Piersi na wolności, myślę sobie "cwana bestia" i strasznie mnie to kręci.

2. Kiedy facet wplątuje palce dłoni w moje włosy i długo patrzy się (trzymając mnie mocno za włosy) w moje oczy, potem na usta (taki spragniony wzrok), a potem pociąga za włosy do tyłu, odchylając moją głowę (agresywnie, ale nieboleśnie) i liże mnie aż od obojczyka do ucha, a potem patrzy mi w oczy i daje delikatnego buziaka w usta. Wtedy mam ochotę go zjeść w całości, mrrrrrrr ;>

3. Błądzące po plecach i pośladkach opuszki jego palców, delikatnie i miarowo, dokładnie, długo i niepokojąco. Kiedy już masz ochotę krzyczeć, żeby złapał Cię za tyłek i posadził na jakimś parapecie, robiąc to co oboje macie na myśli.

-----------------------------------------

JESTEM NA TAK:
1. Całowanie po plecach.. odpływam po minucie Smile
2. Patrzenie mi prosto w oczy podczas pocałunku ( taka mała walka, kto pierwszy zamknie oczy ).
3. Delikatne kino w miejscach publicznych - znak dla innych samców "Ona jest Moja".
4. Patrzenie mi prosto w oczy, w ogóle - faceci rzadko wytrzymują mój wzrok, a skoro ten wytrzymał, to albo ma To Coś w sobie,albo jest bardzo pewny siebie Razz
5. Stanowczość - jeśli dla Niego A, jest A i nigdy nie będzie B, nawet po moich próbach manipulacji, to rośnie w oczach Wink Facet- cipka to najgorszy materiał jaki może istnieć.
6. Słowność - jeśli mówi, że zadzwoni i to robi, to oznaka szacunku wobec mnie. A ja szanuję na ogół tych, którzy szanują mnie.

JESTEM NA NIE, czyli czego nie znoszę ( tak, żeby nie było zbyt kolorowo ):
1. To, że jesteś mężczyzną, nie znaczy, że możesz śmierdzieć ;]
2. Nieumiejętność wysławiania się.
3. Nieumiejętność całowania kobiety - nie myśl, że wtedy dostaniesz coś więcej.
4. Niesłowność- obieca, że zadzwoni i nie dzwoni? Olać ;]
5. Arogancja.
6 Zbyt wybujałe ego.
7. Brak kultury - jak mnie facet nie przepuszcza w drzwiach to jest cham i prostak Wink

Ostrzegam, ze wszystko co napiszecie moze zostac uzyte w przyszlesosci przeciwko wam, jezeli jakis facet to przeczyta ;-)

zapraszam do dyskusji

#49 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 16 listopada 2009 - 23:47

OT usunełam

no i przy okazji zacznę ...

nie każda kobieta to lubi, ale np. ja uwielbiam jak facet całuje mnie po szyi, nie, ni lubię - uwielbiam :mrgreen: :P poza tym delikatne "mizianie" po zewnętrznej stronie ramienia. do tego dodałabym stanowcze podejście: "podobasz mi się i chcę to pokazać", ale też jednocześnie w momencie kiedy mówię nie, dziękuję - odsuwa się i nie dąży dalej. no i dla mnie najważniejsze: dawanie mi wolnej ręki i dużej swobody na co dzień, przy jednoczesnej subtelnej kontroli i pokazywaniu światu że jestem kobietą zajętą a to to już jest sztuką, którą do tej pory widziałam u faceta tylko raz ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#50 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 28 listopada 2009 - 15:31

Widok faceta siedzacego w jeansach ktore fajnie opinaja jego krocze <oczyjakcyce1></span> I widok nagiego torsu.

#51 mgiełka87

mgiełka87
  • Użytkownik
  • 425 postów

Napisano 28 listopada 2009 - 15:54

Mnie owszem podniecaja pocalunki w szyje i w ucho, ale najbardziej dziala na mnie jak sie calujemy, jestesmy wtuleni w siebie i czuje jak on zaczyna twardniec...Oh strasznie podniecajace to jest. A oprocz tego uwielbiam jak caluje mnie po nadgarstkach, o kurcze jak mnie to nakreca.

I jest jeszcze cos...uwielbiam jak w towarzystwie na mnie patrzy w taki sposob, ze tylko ja wiem o czym on mysli, czego pragnie... Takie spojrzenie wiele obiecuje ;-)
Dołączona grafika

#52 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 08 grudnia 2009 - 20:10

Bardzo podniecajaco dziala na mnie sama mysl,ze moglby ktos nas podejrzec podczas uprawiania sexu np na balkonie lub przy oknie. :oops:

#53 magdalensis

magdalensis
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 08 grudnia 2009 - 20:16

A ja kocham jak całuje mnie po plecach i szyi. Cudo. :roll:

#54 monia86

monia86
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 15 grudnia 2009 - 00:35

nie ma nic lepszego od widoku naprezonego gotowego do dzialania dziala:):)

#55 z1utka

z1utka
  • Użytkownik
  • 306 postów

Napisano 11 stycznia 2010 - 20:06

monia86 nono widzę że znasz się na rzeczy. Zgadzam się z Tobą w stu procentach hehe boże ja nie wiedziałam że te baby to takie świntuchy hihi

#56 papużka

papużka
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 13 stycznia 2010 - 21:46

Całowanie po pleckach i ja odlatuje. Wystarczy mi to za wszytko, no może jeszcze widok jego głowy tam na dole :-)

A mój były miał bardzo ciekawą strefę erogenną pod postacią...płatków uszu :-D
Nawet zaraz "po" jak zaczęłam go całować w ucho i ssać płatek to minuta i był znów gotowy do zabawy ;-) I tak nawet parę razy pod rząd :roll:

#57 Anka88

Anka88
  • Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 16 stycznia 2010 - 05:17

Ja uwielbiam ja całuje mnie po szyi, piersiach, brzuszku oraz jak przytuli mnie do torsu :-D a jak zacznie masować piersi to jest pewne, że osiągnie co chce :oops:
Za to on uwielbia masaż po plecach i całowanie uszka, a jak pogłaszcze się go po dolnej części brzuszka jest potulny jak baranek <jupi></span>
Dołączona grafika

#58 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 26 marca 2010 - 14:40

1. Całowanie po plecach.. odpływam po minucie

oj tak :P

Błądzące po plecach i pośladkach opuszki jego palców, delikatnie i miarowo, dokładnie, długo i niepokojąco.

oj tak :mrgreen:

spragniony wzrok

yhm :D to mnie doprowadza do szału, jak widzę taki mętne rozanielone oczka :P

"mizianie" po zewnętrznej stronie ramienia

też

podnieca mnie jeszcze chuchanie, dmuchanie lizanie uszu :P
no i uwielbiam męskie odgłosy :P

:oops: :oops: :oops: :oops:

:oops: :oops: :oops:

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas

#59 blondyneczka19

blondyneczka19
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 31 marca 2010 - 18:16

ja uwielbiam gdy podczas seksu On pokazuje jak mu dobrze.mmm..jego jęki mnie baardzo podniecają...A po za tym lubię gdy jego języczek wędruje po moim ciele... :roll:
Kasiek

#60 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 06 kwietnia 2010 - 16:46

uwielbiam jak facet całuje mnie po szyi, nie, ni lubię - uwielbiam :mrgreen: :P

Tak, tak, tak !!! Uwielbiam :D

3. Błądzące po plecach i pośladkach opuszki jego palców, delikatnie i miarowo, dokładnie, długo i niepokojąco. Kiedy już masz ochotę krzyczeć, żeby złapał Cię za tyłek i posadził na jakimś parapecie, robiąc to co oboje macie na myśli.

:oops:

numberone napisał/a:
spragniony wzrok

mmm...tak :D

no i uwielbiam męskie odgłosy :P

uwielbiam gdy podczas seksu On pokazuje jak mu dobrze.mmm..jego jęki mnie baardzo podniecają...A po za tym lubię gdy jego języczek wędruje po moim ciele...

ja też :D

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png