Coś bardzo podniecającego...
Napisano 29 maja 2008 - 11:41
Napisano 29 maja 2008 - 19:04
Napisano 29 maja 2008 - 19:31
Napisano 28 lipca 2008 - 00:38
Napisano 28 lipca 2008 - 14:59
U tomka wrażliwe miejsce to prócz genitalii to tors a a najbardziej ścieżka miłości
co do strojów to kupiłam sobie gorsecik biedny tomuś był taki zmęczony tego wieczora chciał sie przytulić i zasnąć ale ponoć jak mnie zobaczysz to spanie mu przeszło i leżał i na mnie patrzył i nie umiał słowa wypowiedzieć.... czuł się jakby śnił
Napisano 28 lipca 2008 - 21:03
Napisano 29 lipca 2008 - 08:07
A w szyji najbardziej lubi tzw. Jabłko Adama i tą część pomiędzy nim a brodą...wtedy odpływa
Natomiast jego również podnieca moj widok tam na dole jak sie nim bawie
Napisano 11 listopada 2009 - 17:28
Na jednym forum przeczytalem taki temat, z zalozenia kobiety mialy sie dzielic w nim wszystkimi malymi rzeczami/gestami/zachowaniami u facetow, ktore powoduja, ze faceci podobaja sie wam bardziej. Niestety na tym forum nie bylo zbyt wiele kobiet, a temat sam w sobie ciekawy, z checia dowiem sie co was kreci.
To niektore przyklady z tamtego forum, na zachete
Ostrzegam, ze wszystko co napiszecie moze zostac uzyte w przyszlesosci przeciwko wam, jezeli jakis facet to przeczyta1. Maksymalnie nakręca mnie jak facet odpina stanik szybko i jedną ręką, gestem jakby chciał cię pogłaskać po plecach, a tu ziuuuuu stanik rozpięty! Piersi na wolności, myślę sobie "cwana bestia" i strasznie mnie to kręci.
2. Kiedy facet wplątuje palce dłoni w moje włosy i długo patrzy się (trzymając mnie mocno za włosy) w moje oczy, potem na usta (taki spragniony wzrok), a potem pociąga za włosy do tyłu, odchylając moją głowę (agresywnie, ale nieboleśnie) i liże mnie aż od obojczyka do ucha, a potem patrzy mi w oczy i daje delikatnego buziaka w usta. Wtedy mam ochotę go zjeść w całości, mrrrrrrr ;>
3. Błądzące po plecach i pośladkach opuszki jego palców, delikatnie i miarowo, dokładnie, długo i niepokojąco. Kiedy już masz ochotę krzyczeć, żeby złapał Cię za tyłek i posadził na jakimś parapecie, robiąc to co oboje macie na myśli.
-----------------------------------------
JESTEM NA TAK:
1. Całowanie po plecach.. odpływam po minucie Smile
2. Patrzenie mi prosto w oczy podczas pocałunku ( taka mała walka, kto pierwszy zamknie oczy ).
3. Delikatne kino w miejscach publicznych - znak dla innych samców "Ona jest Moja".
4. Patrzenie mi prosto w oczy, w ogóle - faceci rzadko wytrzymują mój wzrok, a skoro ten wytrzymał, to albo ma To Coś w sobie,albo jest bardzo pewny siebie Razz
5. Stanowczość - jeśli dla Niego A, jest A i nigdy nie będzie B, nawet po moich próbach manipulacji, to rośnie w oczach Wink Facet- cipka to najgorszy materiał jaki może istnieć.
6. Słowność - jeśli mówi, że zadzwoni i to robi, to oznaka szacunku wobec mnie. A ja szanuję na ogół tych, którzy szanują mnie.
JESTEM NA NIE, czyli czego nie znoszę ( tak, żeby nie było zbyt kolorowo ):
1. To, że jesteś mężczyzną, nie znaczy, że możesz śmierdzieć ;]
2. Nieumiejętność wysławiania się.
3. Nieumiejętność całowania kobiety - nie myśl, że wtedy dostaniesz coś więcej.
4. Niesłowność- obieca, że zadzwoni i nie dzwoni? Olać ;]
5. Arogancja.
6 Zbyt wybujałe ego.
7. Brak kultury - jak mnie facet nie przepuszcza w drzwiach to jest cham i prostak Wink
zapraszam do dyskusji
Napisano 16 listopada 2009 - 23:47
no i przy okazji zacznę ...
nie każda kobieta to lubi, ale np. ja uwielbiam jak facet całuje mnie po szyi, nie, ni lubię - uwielbiam
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 28 listopada 2009 - 15:31
Napisano 28 listopada 2009 - 15:54
I jest jeszcze cos...uwielbiam jak w towarzystwie na mnie patrzy w taki sposob, ze tylko ja wiem o czym on mysli, czego pragnie... Takie spojrzenie wiele obiecuje
Napisano 08 grudnia 2009 - 20:10
Napisano 08 grudnia 2009 - 20:16
Napisano 15 grudnia 2009 - 00:35
Napisano 11 stycznia 2010 - 20:06
Napisano 13 stycznia 2010 - 21:46
A mój były miał bardzo ciekawą strefę erogenną pod postacią...płatków uszu
Nawet zaraz "po" jak zaczęłam go całować w ucho i ssać płatek to minuta i był znów gotowy do zabawy
Napisano 16 stycznia 2010 - 05:17
Za to on uwielbia masaż po plecach i całowanie uszka, a jak pogłaszcze się go po dolnej części brzuszka jest potulny jak baranek
Napisano 26 marca 2010 - 14:40
oj tak1. Całowanie po plecach.. odpływam po minucie
oj takBłądzące po plecach i pośladkach opuszki jego palców, delikatnie i miarowo, dokładnie, długo i niepokojąco.
yhmspragniony wzrok
też"mizianie" po zewnętrznej stronie ramienia
podnieca mnie jeszcze chuchanie, dmuchanie lizanie uszu
no i uwielbiam męskie odgłosy
Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..
Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas
Napisano 31 marca 2010 - 18:16
Napisano 06 kwietnia 2010 - 16:46
Tak, tak, tak !!! Uwielbiamuwielbiam jak facet całuje mnie po szyi, nie, ni lubię - uwielbiam
![]()
3. Błądzące po plecach i pośladkach opuszki jego palców, delikatnie i miarowo, dokładnie, długo i niepokojąco. Kiedy już masz ochotę krzyczeć, żeby złapał Cię za tyłek i posadził na jakimś parapecie, robiąc to co oboje macie na myśli.
mmm...taknumberone napisał/a:
spragniony wzrok
no i uwielbiam męskie odgłosy
uwielbiam gdy podczas seksu On pokazuje jak mu dobrze.mmm..jego jęki mnie baardzo podniecają...A po za tym lubię gdy jego języczek wędruje po moim ciele...
ja też
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!