zalegne z pilotem w reku przed TV
i co nic sie nie zmieniło
poty.
mnie czasem drazni jak sie poce i plamy na bluzkach , antyperpirant ten co zawsze , gldko bez wlosów , nie sztuczne ubrania a i tak jest jak jest, na szczescie przyszly chlody to jest spokojniej.
Dlatego musze isc do gina
szkoda ze do endokrynologa takie kolejki.
Chcialabym wrocic do tego jak slodkie tylko w piatki bylo. Czulam sie lepiej. Znowu wroce w tyg. do koktaji i owocow tylko
ja kiedys uwielbiałam owoce a teraz na nic nie am ochoty , gdzie te czasy, ze dziennie kilogram jablek
Ja miałam iść na kontrolę rok temu w październiku
to pójdziesz w listopadzie
gdyby ktoś chciał i nie miał co w tv ogladac to po 15 jest Szkoła uczuć
że tamtego roku na cmentarzu bylam jeszcze z brzuszkiem,a w tym Mały już sam chodzi
ja pamietam jak podejrzewałas ze jestes w ciazy , jakby to bylo wczoraj.
...ale CHODZE
ale co mu przeszkadzało
ludzie sa dziwni
poszlam do reala po czajnik bezprzwodowy , bo tam sie skonczył , a wczesniej kasy nie miałam , wiec mysle dzis pewnie ludzi nie bedzie , a ty kuku pelen parking , na szczescie w samym realu pusto . pólki tez puste , tak gdzie majonezy , groszki etc to jakby tajfun przeszedł
wszystko sie rozpełzło po pasazu . w ccc tez tłumy , chciałam jakies buty kupic bo 2 pary zalał kota jedne koza; ale szkoda mi 140 na buty , nie ma sniegu to posmigam w balerinach , a kupie w grudniu albo styczniu jak jakies obnizki beda.