Budzisz sie rano a na poduszce znajdujesz kartke od meza na ktorej pisze
"Przepraszam, ale nie mozemy byc razem. Nie dzwon nie pisz do mnie"
Jak reagujesz
Napisano 25 sierpnia 2010 - 23:41
Napisano 26 sierpnia 2010 - 08:51
Budzisz sie rano a na poduszce znajdujesz kartke od meza na ktorej pisze
"Przepraszam, ale nie mozemy byc razem. Nie dzwon nie pisz do mnie"
Jak reagujesz
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 26 sierpnia 2010 - 09:18
mówie brzydkie słowo na k...Facet zdradzil cie z twoja przyjaciolka. Jak reagujesz?
żadnemu.. nie umialabym. Ucinam kontakt z obojgiem od razu, i nie chce żadnego widzieć na oczy.Wybaczasz jednemu, drugiemu czy moze zadnemu,albo oby dwom?
Napisano 26 sierpnia 2010 - 12:40
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 26 sierpnia 2010 - 12:45
3 cechy, które czynią Cie wyjątkową
Co byś zrobiła, gdyby Twoja przyjaciółka okazała się lesbijką?
Uznałabyś, że Ciebie to nie dotyczy i to jej życie, a może powiedziałabyś, że nie tolerujesz takich osób?
I co jeśli Ty byś się jej podobała?
Napisano 26 sierpnia 2010 - 13:26
Odmawiam i odchodze! Albo wychodze z lokalu.na dyskotece jakis koles probuje ci wcisnac amfe. Odmawiasz on stanowczo na lega i grozi ze jak nie wezmierz zrobi ci krzywde. Co robisz
Napisano 26 sierpnia 2010 - 20:36
wszystko zalezy od nastroju , od tego w jakiej jestem sytaucjiCo robisz?
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 27 sierpnia 2010 - 19:25
funduję mu tego dnia seks życia i pytam czy nadal chce mieć rok postutwój mezczyzna mowi ci ze postanoiwł przez rok nie uprawiac sexu , jak reagujesz
Napisano 28 sierpnia 2010 - 07:40
Widzisz płaczące dziecko na ulicy, co robisz
Napisano 28 sierpnia 2010 - 08:18
idę pieniądze zdefraudować na akieś ciuchy / buty etcIdziesz do pracy na ulicy znajdujesz portfel pełen pieniedzy i zadnych dokumentów ,co robisz w takiej sytuacji
Napisano 28 sierpnia 2010 - 08:21
Napisano 28 sierpnia 2010 - 17:03
Wzięłaś kredyt i okazuje się,że z jakiś przyczyn nie możesz go spłacić,co robisz?
Napisano 28 sierpnia 2010 - 17:53
Oczywiście,że najpierw go o to pytam. Nie wyobrażam sobie oskarżać go bez powoduDowiedziałaś się ok życzliwej koleżanki że widuje twojego chłopaka/męża na mieście z inną dziewczyną. Co robisz? Wpadasz w furię i obrzucasz wyzwiskami kiedy go spotykasz czy wyjaśniasz na spokojnie (może to kuzynka?)
Napisano 28 sierpnia 2010 - 18:54
![]()

Napisano 29 sierpnia 2010 - 16:35
Twój facet zaczyna nałogowo pić, nic nie jest w stanie przywrócić go do pionu, traci pieniądze potrzebne na jedzenie, opłaty, zostajesz praktycznie bez środków do życia, a po pracy widzisz tylko jak leży pijany na łóżku. wiesz, że nie dasz rady namówić go na żadną terapie czy coś?
Co robisz? Co dalej z Wami, Waszym związkiem?
Napisano 29 sierpnia 2010 - 20:53
Pewnie nie ruszała bym "dzieła zniszczenia" ... wpadła taka zwichrowana na rozmowę, a na zaskoczone miny rekruterów stwierdziła, że po drodze goniły mnie 3 lwy, 2 tygrysy, słoń i wściekła małpa i bardzo przepraszam, ale wyprzedzając tego mercedesa, który stoi zaparkowany pod firmą nie wyrobiłam na zakręcie i wpadłam w świeżo rozpoczęte roboty drogowe, przysypali mnie jakimś piachem, i chcieli żywcem pogrzebać, ale na szczęście zjawił się supermen i mnie uratował, niestety, trzymał zbyt lekko i wypuścił z rąk, przez co wpadłam prosto w pobliską rzekę, gdzie wpadłam w zastawione sieci rybackie, i na nic się zdało tłumaczenie, że do ryby mi daleko, upiec mnie chcieli, i ledwo z życiem uszłam ... po czym zrobiła niewinną minę i półpoważnie dokończyła ... niestety kiedy uciekałam ... ochlapał mnie samochódIdziesz elegancko ubrana na rozmowę kwalifikacyjną kiedy nagle przejeżdża obok ciebie samochód z zawrotną prędkością i ochlapuje cię od góry do doły błotem z kałuży! Masz 10 minut do spotkania, wiec nie zdążysz wrócić się przebrać... co robisz?
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 30 sierpnia 2010 - 12:10
Napisano 30 sierpnia 2010 - 12:20
Podchodze do niego mowie czesc, daje buziaka. A jak bedziemy sam na sam, robie awanture co to za laska byla?Co robisz,spacerujesz w galerii i nagle napotykasz się na swojego chłopaka,który w perfumerii kupuje i wręcza nieznajomej Ci dziewczynie drogie perfumy.
Napisano 30 sierpnia 2010 - 12:38
Mówię mu o tym - ma prawo wiedzieć. Ale to nie znaczy, ze do siebie wracamy, po prostu mam nadzieję, ze zainteresuje się dzieckiem.Rozstalas sie z facetem. Po kilku tyg okazuje sie, ze jestes z nim w ciazy. Co robisz?
![]()

Napisano 30 sierpnia 2010 - 16:09
Masz szansę wziąć udział w reality show. Nie kręci Cię to raczej, ale oferują duże pieniądze, które bardzo by Ci sie przydały. co ty na to?
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Nowa ustawa - urzędnik odpowiedzialny za swoje decyzje |
|
|
|
Ciekawe odpowiedzi na pytania z teleturniejow |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych