Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pytam, oczekuję odpowiedzi

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
476 odpowiedzi w tym temacie

#301 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 12 marca 2010 - 15:45

Gdybyś miała wystarczającą ilość funduszy, to w jakie jedno miejsce na świecie byś się wybrała?

ooo nie wiem na pewno , ale chyba do Buenos Aires, żeby zatańczyć brawidzwe argentyńskie tango :mrgreen:

stara kobieta pod sklepem prosi Cie o pieniądze na jedzenie, dajesz, czy wietrzysz oszustwo i idziesz dalej w swoja strone ?
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#302 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 12 marca 2010 - 16:31

stara kobieta pod sklepem prosi Cie o pieniądze na jedzenie, dajesz, czy wietrzysz oszustwo i idziesz dalej w swoja strone ?

daje bo ja jestem babka o dobrym sercu. Co tam bede kobicie zalowac. w koncu jak to mowia pieniadze szczescia nie daja :-P

Wolisz facetow w muszce czy pod krawatem :?: odp uzasadnij

201407101662.png

#303 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 12 marca 2010 - 19:27

Wolisz facetow w muszce czy pod krawatem

krawat , byl dobrze kolorystycznie dobrany , muszka jest dla mnie taka troche smieszna ;-)

Umówiłabyś sie z facetem mlodszym o 5 lat :?:

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#304 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 12 marca 2010 - 19:30

Umówiłabyś sie z facetem mlodszym o 5 lat :?:

o ile byłby pełnoletni i dojrzały :-P no i musiał by mi sie baaaardzo podobać ;-)

co bys zrobiła gdyby twoja n15letnia córka zaszła w ciąże i nie wiedziała z kim?

#305 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 13 marca 2010 - 17:59

co bys zrobiła gdyby twoja n15letnia córka zaszła w ciąże i nie wiedziała z kim?

wydarłabym się na nią i prawdopodobnie w pysk strzeliła :!: a tak serio, w zależności od tego na jakim stopniu dojrzałości by była, albo namawiałabym żeby urodziła i oddała dziecko do adopcji albo na skrobankę, nie wyobrażam sobie żeby 15 wychowywała dziecko, skoro sama nie umie się zachowywac :-/ na pewno to nie jest dobra odpowiedź, ale nic innego ne przychodzi mi do głowy.

Zdajesz egzamin pisemny, koleżanka obok ściąga i zdaje, ty nie - oblewasz. Kablujesz na nią, czy jesteś wsciekła ale zaciskasz zęby i nic nie mówisz ?
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#306 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 13 marca 2010 - 18:58

Zdajesz egzamin pisemny, koleżanka obok ściąga i zdaje, ty nie - oblewasz. Kablujesz na nią, czy jesteś wsciekła ale zaciskasz zęby i nic nie mówisz ?

nigdy nic nie powiedziłam choc miałam tróje a ososba sciagająca 5 <bezradny></span> jestem na tyle naiwna ze wierze w karme i wszytko co robimy kiedys bedzie nam policzone ;-)

Twój mezczyzna mowi ci ze chce miec juz teraz dziecko , jak reagujesz ???

#307 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 13 marca 2010 - 21:50

Twój mezczyzna mowi ci ze chce miec juz teraz dziecko , jak reagujesz ???

powiedziałabym mu że też chcę :D

gotujesz jedzenie na przyjęcie, goście już w domu a tu okazuję się ze niezjadliwe i okropne to co zrobiłaś :) co robisz??

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas

#308 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 13 marca 2010 - 22:53

gotujesz jedzenie na przyjęcie, goście już w domu a tu okazuję się ze niezjadliwe i okropne to co zrobiłaś :) co robisz??

yyy.....zamawiam szybko pizze !!! :mrgreen:

masz okazję wyjechać do hiszpanii ze znajomymi na 2 tygodnie wspaniałych wakacji a w tym czasie kiedy mają one trwać chłopak do którego od dawna wzdychasz proponuje ci wspólną imprezę do robisz? :-P
szczęście ma smak truskawek :D :D

#309 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 13 marca 2010 - 23:35

jak kocha to poczeka :P oczywiście że jade ze znajomymi :mrgreen: ewentualnie proponuje przeniesienie imprezy w cieplejsze klimaty :P

stoisz przed bankomatem, za tobą gigantyczna kolejka, tobie potrzebna gotówka, a bankomat uparcie odmawia współpracy ... ludzie się niecierpliwią, ty też, a nie masz możliwości iść do innego czy wybrać pieniądze później, dodatkowo czas cie goni ... a bankomat uparty :P co robisz?

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#310 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 08 kwietnia 2010 - 16:52

Próbuję dalej, ale odwracam się też do ludzi, uśmiecham się i mówię, że coś chyba się popsuło :)

Z kim ze znanych (lub mniej znanych :P) facetów chciałabyś się umówić ?

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#311 ESMERALDA

ESMERALDA
  • Użytkownik
  • 549 postów

Napisano 08 kwietnia 2010 - 20:40

Maciek Zakościelny
wybrała bym jego , bo jest fajnym ciachem <zawstydzony></span>

Co byś zrobiła będąc w stałym związku ,gdyby wasz wspólny kolega powiedziałby ci że się w tobie zakochał ,i nie może przestać o tobie myśleć ??

#312 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 09 kwietnia 2010 - 14:09

powiedziałabym, że musimy przestać się widywać, żeby nie ucierpiała na tym przyjaźń jego z moim facetem, nie widywalibyśmy się - może kiedyś by mu przeszło
No i powiedziałabym, ze on przecież wie, że ja kocham mojego faceta, więc nie może mieć nadziei.

Przebaczyłabyś zdradę, gdyby to był na pewno TEN facet i gdybyś miała pewność, że nadal Cię kocha i więcej się to nie powtórzy ?

<serducho>

65vqegz2wjpc3llf.png

#313 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 09 kwietnia 2010 - 14:30

Pewności, że więcej to się nie powtórzy nie ma się nigdy, nawet on nie mógłby jej mieć.
Zapewne odeszłabym od niego, ale gdyby naprawdę mu tak bardzo zależało i gdybym rzeczywiście tak bardzo go kochała, po jakimś czasie pewnie jakoś by mi przeszło. Tylko później to już takie trochę bez sensu. Nie dość, że już teraz jestem zazdrosna, po takim czymś chyba bym mu podsłuch i kamerę zamontowała. Przynajmniej przez jakiś czas o zaufaniu nie byłoby mowy. Poza tym jestem bardzo, ale to bardzo pamiętliwa. Potrafię wybaczyć, ale jeśli ktoś raz mnie skrzywdzi, to już to we mnie siedzi i nie potrafię o tym zapomnieć.

Masz dobrą pracę, rodzinę, wiernych przyjaciół. Nagle Twój mężczyzna oświadcza Ci że dostał ważną zawodową propozycję i musi wyjechać do innego kraju na załóżmy dwa lata. Jest już zdecydowany, czeka tylko na Twoją decyzję. Co robisz? Wyjeżdżasz z nim, czy zostajesz w kraju z bliskimi?

#314 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 09 kwietnia 2010 - 16:25

Wyjeżdżasz z nim, czy zostajesz w kraju z bliskimi?

zostaje , mamyprzecieinternet , telefony , sa samoloty i inne srodki komunikacji .ja mam problemy z aklimatyzacja w nowym miejscu i dla mnie byłoby to zaczynanie od początku.

Jesteś w zwiazku kilka lat i pytasz twojego mezczyne czy myslał o waszej przyszłosci a on na to ze jesli chodzi o dzieci , albo slub to tak za 10 lat , jak reagujesz ???

#315 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 09 kwietnia 2010 - 19:02

Próbuję mu to wyperswadować - tłumaczę jak ważna jest dla mnie stabilizacja i bardzo chce mieć dzieci (mój chłopak nie chciał mieć dzieci w ogóle, ale przez 2 lata jakoś mu natłukłam do głowy i teraz już zmienił zdanie, więc siłę przebicia to ja mam :D ).
Jeśli seria tłumaczeń i kłótni nie przekonuje go - cóż, musimy się pożegnać, chyba, że zaproponuje satysfakcjonujący mnie kompromis :)

co byś zrobiła gdyby Twój facet oświadczył, że nie będzie pracował dopóki nie znajdzie pracy, która spełni "wszystkie jego wymagania"?

<serducho>

65vqegz2wjpc3llf.png

#316 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 23 sierpnia 2010 - 18:07

co byś zrobiła gdyby Twój facet oświadczył, że nie będzie pracował dopóki nie znajdzie pracy, która spełni "wszystkie jego wymagania"?

powiedzialabym ze ok, ale niech sobie wyznaczy okres czasu w jakim jest w bedzie szukał pracy tej wymarzonej ikiedy zrezygnuje i obnizy swoje wymagania, bo tak mozna całe zycie szukac wymarzonej pracy a zyc z czegos trzeba.

co bys zrobiła gdyby kolezanka , któa wie ze umrze poprosiła cie o zajecie sie jej małymi dziecmi , wiazało by sie to z rezygnacja z pracy i siedzeniem przez kilkanascie miessicy w domu, do czasu kiedy mogły by isc do przedszkola. ???

#317 Wenessa

Wenessa
  • Użytkownik
  • 322 postów

Napisano 23 sierpnia 2010 - 18:14

co bys zrobiła gdyby kolezanka , któa wie ze umrze poprosiła cie o zajecie sie jej małymi dziecmi , wiazało by sie to z rezygnacja z pracy i siedzeniem przez kilkanascie miessicy w domu, do czasu kiedy mogły by isc do przedszkola.

mysle ,ze napewno chciała bym spełnic jej ostatnią wolę,aczkolwiek niewiem czy by mnie było na to stać,ale napewno zrobiła bym wszystko ,,zeby wychowac jej dzieci na porządnych ludzi,a ,że siedziec w domu bardzo by mi nie przeszkadzało,bardzo lubie dzieci,to napewno była by trudna decyzja dla mnie,mam miekkie serducho,chyba nie mogła bym jej odmówić....
Pamiętaj aby kazdy dzień był najpiękniejszym dniem Twojego zycia.......

#318 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 25 sierpnia 2010 - 14:41

Wenessa, a pytanko twoje?

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#319 Wenessa

Wenessa
  • Użytkownik
  • 322 postów

Napisano 25 sierpnia 2010 - 19:14

Co bys zrobiła ,gdybys dowiedziała sie ,ze dziecko ,które nosisz pod serduszkiem ,ma wade i napewno urodzi sie chore ,urodziła bys czy wiedząc,ze napewno będzie chore usunełabyś .
Pamiętaj aby kazdy dzień był najpiękniejszym dniem Twojego zycia.......

#320 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 25 sierpnia 2010 - 19:29

Co bys zrobiła ,gdybys dowiedziała sie ,ze dziecko ,które nosisz pod serduszkiem ,ma wade i napewno urodzi sie chore ,urodziła bys czy wiedząc,ze napewno będzie chore usunełabyś .

Trudne pytanie, bardzo trudne i teraz moge tylko gdybac, bo nie jestem w tej sytuacji.
Ale znajac mnie, wiem na 100%, ze przeplakalabym noce i dnie i mysli mialabym tysiae,ale na 100% nie usunelabym dziecka!
Nie chodzi tu o nasze zycie-rodzicow,ale o naszego dziecka, potem samo w przyszlosci. Bo do poki my bysmy byli, to mialby opieke, a co potem? Bardzo trudny temat :-(

Rodzina okrotnie obraza ciebie i meza. Co robisz?

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć...