Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pytam, oczekuję odpowiedzi

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
476 odpowiedzi w tym temacie

#321 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 25 sierpnia 2010 - 23:41

Na poczatku mowie rodzince aby sie uspokoila. Jesli nie poskutkuje wychodze razem z mezem. Nie bede siedziala przy stole kiedy obrazaja mnie i mojego meza.

Budzisz sie rano a na poduszce znajdujesz kartke od meza na ktorej pisze
"Przepraszam, ale nie mozemy byc razem. Nie dzwon nie pisz do mnie"
Jak reagujesz :?:

201407101662.png

#322 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 26 sierpnia 2010 - 08:51

Budzisz sie rano a na poduszce znajdujesz kartke od meza na ktorej pisze
"Przepraszam, ale nie mozemy byc razem. Nie dzwon nie pisz do mnie"
Jak reagujesz

Natychmiast dzwonie :-P A jesli nie odbierze, odlozy jade do niego i tak dlugo go mecze, az powie co jest grane.

Facet zdradzil cie z twoja przyjaciolka. Jak reagujesz? Wybaczasz jednemu, drugiemu czy moze zadnemu,albo oby dwom?

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#323 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 26 sierpnia 2010 - 09:18

Facet zdradzil cie z twoja przyjaciolka. Jak reagujesz?

mówie brzydkie słowo na k...

Wybaczasz jednemu, drugiemu czy moze zadnemu,albo oby dwom?

żadnemu.. nie umialabym. Ucinam kontakt z obojgiem od razu, i nie chce żadnego widzieć na oczy.

3 cechy, które czynią Cie wyjątkową
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#324 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 26 sierpnia 2010 - 12:40

opiekuńczość
otwartość na innych
wierność

Co byś zrobiła, gdyby Twoja przyjaciółka okazała się lesbijką?
Uznałabyś, że Ciebie to nie dotyczy i to jej życie, a może powiedziałabyś, że nie tolerujesz takich osób?
I co jeśli Ty byś się jej podobała?

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#325 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 26 sierpnia 2010 - 12:45

3 cechy, które czynią Cie wyjątkową

:arrow: wyczucie czasu
:arrow: wrazliwosc na ludzka krzywde
:arrow: dazenie do wyznaczonego celu

na dyskotece jakis koles probuje ci wcisnac amfe. Odmawiasz on stanowczo na lega i grozi ze jak nie wezmierz zrobi ci krzywde. Co robisz :?:

[ Dodano: 2010-08-26, 13:47 ]

Co byś zrobiła, gdyby Twoja przyjaciółka okazała się lesbijką?
Uznałabyś, że Ciebie to nie dotyczy i to jej życie, a może powiedziałabyś, że nie tolerujesz takich osób?
I co jeśli Ty byś się jej podobała?

na poczatku poczulabym sie pewnie zdeczka zmieszana pozniej bym sie przywyczail.
Uznalabym ze to jej zycie i nic by mnie to nie obchodzilo. Jesli ja bym sie jej spodobala to wytlumaczylabym jej delikatnie ze nie jestem zainteresowana.

201407101662.png

#326 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 26 sierpnia 2010 - 13:26

na dyskotece jakis koles probuje ci wcisnac amfe. Odmawiasz on stanowczo na lega i grozi ze jak nie wezmierz zrobi ci krzywde. Co robisz

Odmawiam i odchodze! Albo wychodze z lokalu.
Ewentualnie jakby byl jeszcze bardziej natretny, zadzwonilabym po policje.

Spotykasz aktora/piosenkarza (znana osobe), ktory ci sie szalenie podoba i on proponuje ci wspolna noc. Wiesz, ze bedzie to tylko jednorazowa przyjemnosc.
Co robisz?

#327 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 26 sierpnia 2010 - 20:36

Co robisz?

wszystko zalezy od nastroju , od tego w jakiej jestem sytaucji czy wiem ze jest sam , i on jego wieku tez <umieraam></span> , jest mozliwosc ze bym sie skusiła :-)
twój mezczyzna mowi ci ze postanoiwł przez rok nie uprawiac sexu , jak reagujesz ???

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#328 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 27 sierpnia 2010 - 19:25

twój mezczyzna mowi ci ze postanoiwł przez rok nie uprawiac sexu , jak reagujesz ???

funduję mu tego dnia seks życia i pytam czy nadal chce mieć rok postu :P

Widzisz płaczące dziecko na ulicy, co robisz

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas

#329 Wenessa

Wenessa
  • Użytkownik
  • 322 postów

Napisano 28 sierpnia 2010 - 07:40

Widzisz płaczące dziecko na ulicy, co robisz

podeszłabym ,zapytam co sie stało,zemu płacze ,czy może się gdzies zgubiło,staram sie uspokoic dziecko i pytam gdzie mieszka lub czy pamieta numer telefonu do mamy czy taty,jezeli by pamietało dzownie i okreslam gdzie jestesmy,jezeli nie pamieta nic chyba zgłosiłabym sie z nim na policje,,

Idziesz do pracy na ulicy znajdujesz portfel pełen pieniedzy i zadnych dokumentów ,co robisz w takiej sytuacji :-P
Pamiętaj aby kazdy dzień był najpiękniejszym dniem Twojego zycia.......

#330 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 28 sierpnia 2010 - 08:18

Idziesz do pracy na ulicy znajdujesz portfel pełen pieniedzy i zadnych dokumentów ,co robisz w takiej sytuacji

idę pieniądze zdefraudować na akieś ciuchy / buty etc ;-) takie okazji to ja nie przepuszczam :lol:

Idziesz na pierwszą randkę z facetem. Ale okazuje się, że wogóle Ci nie odpowiada.. W jaki sposób kończysz spotkanie ?
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#331 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 28 sierpnia 2010 - 08:21

Oznajmiam mu, że zostawiłam mleko na gazie i biegnę do domu :mrgreen: .

Wzięłaś kredyt i okazuje się,że z jakiś przyczyn nie możesz go spłacić,co robisz?

#332 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 28 sierpnia 2010 - 17:03

Wzięłaś kredyt i okazuje się,że z jakiś przyczyn nie możesz go spłacić,co robisz?

To zależy z jakich przyczyn. Jeśli straciłabym pracę - natychmiast szukałabym nowej.. . Gdybym nie miała innego wyjścia pożyczyłabym pieniądze od rodziny na jedną ratą i dalej bym kombinowała... Gdybym nie miała wyjścia sprzedałabym lub zastawiła coś cennego by spłacić kredyt i mieć spokój...

Dowiedziałaś się ok życzliwej koleżanki że widuje twojego chłopaka/męża na mieście z inną dziewczyną. Co robisz? Wpadasz w furię i obrzucasz wyzwiskami kiedy go spotykasz czy wyjaśniasz na spokojnie (może to kuzynka?)

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#333 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 28 sierpnia 2010 - 17:53

Dowiedziałaś się ok życzliwej koleżanki że widuje twojego chłopaka/męża na mieście z inną dziewczyną. Co robisz? Wpadasz w furię i obrzucasz wyzwiskami kiedy go spotykasz czy wyjaśniasz na spokojnie (może to kuzynka?)

Oczywiście,że najpierw go o to pytam. Nie wyobrażam sobie oskarżać go bez powodu ;-)

Za 15 minut mają pojawić się u Ciebie na obiedzie rodzice Twojego chłopaka/męża,a Ty miałaś podać swoje popisowe danie. Jednak z roztargnienia potrawa się spaliła. Co robisz?
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#334 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 28 sierpnia 2010 - 18:54

Robię coś na szybko, ale coś takiego, żeby smakowało jak "danie popisowe" ;-)
Żeby zyskać trochę czasu proszę chłopaka, żeby ich czymś zajął - zeby z ojcem pooglądał auto czy coś :mrgreen:
W ten sposób mam około pół godziny, a w tyle, to bym sobie spokojnie poradziła :mrgreen:

Twój facet zaczyna nałogowo pić, nic nie jest w stanie przywrócić go do pionu, traci pieniądze potrzebne na jedzenie, opłaty, zostajesz praktycznie bez środków do życia, a po pracy widzisz tylko jak leży pijany na łóżku. wiesz, że nie dasz rady namówić go na żadną terapie czy coś?
Co robisz? Co dalej z Wami, Waszym związkiem?

<serducho>

65vqegz2wjpc3llf.png

#335 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 29 sierpnia 2010 - 16:35

Twój facet zaczyna nałogowo pić, nic nie jest w stanie przywrócić go do pionu, traci pieniądze potrzebne na jedzenie, opłaty, zostajesz praktycznie bez środków do życia, a po pracy widzisz tylko jak leży pijany na łóżku. wiesz, że nie dasz rady namówić go na żadną terapie czy coś?
Co robisz? Co dalej z Wami, Waszym związkiem?

Zostawiłabym takiego faceta... Wyrzuciłabym z domu tak żeby się otrząsnął i zobaczył co zrobił ze swoim życiem, zastanowił się kim jest. Jeżeli to by nie pomogło to znaczyłoby że mu nie zależy i czas zakończyć ten związek. Na pewno nie pracowałabym na jego popijawy.

Idziesz elegancko ubrana na rozmowę kwalifikacyjną kiedy nagle przejeżdża obok ciebie samochód z zawrotną prędkością i ochlapuje cię od góry do doły błotem z kałuży! Masz 10 minut do spotkania, wiec nie zdążysz wrócić się przebrać... co robisz?

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#336 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 29 sierpnia 2010 - 20:53

Idziesz elegancko ubrana na rozmowę kwalifikacyjną kiedy nagle przejeżdża obok ciebie samochód z zawrotną prędkością i ochlapuje cię od góry do doły błotem z kałuży! Masz 10 minut do spotkania, wiec nie zdążysz wrócić się przebrać... co robisz?

Pewnie nie ruszała bym "dzieła zniszczenia" ... wpadła taka zwichrowana na rozmowę, a na zaskoczone miny rekruterów stwierdziła, że po drodze goniły mnie 3 lwy, 2 tygrysy, słoń i wściekła małpa i bardzo przepraszam, ale wyprzedzając tego mercedesa, który stoi zaparkowany pod firmą nie wyrobiłam na zakręcie i wpadłam w świeżo rozpoczęte roboty drogowe, przysypali mnie jakimś piachem, i chcieli żywcem pogrzebać, ale na szczęście zjawił się supermen i mnie uratował, niestety, trzymał zbyt lekko i wypuścił z rąk, przez co wpadłam prosto w pobliską rzekę, gdzie wpadłam w zastawione sieci rybackie, i na nic się zdało tłumaczenie, że do ryby mi daleko, upiec mnie chcieli, i ledwo z życiem uszłam ... po czym zrobiła niewinną minę i półpoważnie dokończyła ... niestety kiedy uciekałam ... ochlapał mnie samochód :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jesteś po ciężkiej imprezie, na kacu ... masz 10 minut do wyjścia na mega ważne spotkanie, którego nie możesz przełożyć ... właśnie otworzyłaś pierwsze oko i spojrzałaś na zegarek ... spóźnisz się! ... jak wychodzisz z tej sytuacji ;> :mrgreen:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#337 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 30 sierpnia 2010 - 12:10

Dzwonię i mówię,że zalało mi mieszkanie i się spóźnię.

Co robisz,spacerujesz w galerii i nagle napotykasz się na swojego chłopaka,który w perfumerii kupuje i wręcza nieznajomej Ci dziewczynie drogie perfumy.

#338 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 30 sierpnia 2010 - 12:20

Co robisz,spacerujesz w galerii i nagle napotykasz się na swojego chłopaka,który w perfumerii kupuje i wręcza nieznajomej Ci dziewczynie drogie perfumy.

Podchodze do niego mowie czesc, daje buziaka. A jak bedziemy sam na sam, robie awanture co to za laska byla?

Rozstalas sie z facetem. Po kilku tyg okazuje sie, ze jestes z nim w ciazy. Co robisz?

#339 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 30 sierpnia 2010 - 12:38

Rozstalas sie z facetem. Po kilku tyg okazuje sie, ze jestes z nim w ciazy. Co robisz?

Mówię mu o tym - ma prawo wiedzieć. Ale to nie znaczy, ze do siebie wracamy, po prostu mam nadzieję, ze zainteresuje się dzieckiem.

Masz szansę wziąć udział w reality show. Nie kręci Cię to raczej, ale oferują duże pieniądze, które bardzo by Ci sie przydały. co ty na to?

<serducho>

65vqegz2wjpc3llf.png

#340 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 30 sierpnia 2010 - 16:09

Masz szansę wziąć udział w reality show. Nie kręci Cię to raczej, ale oferują duże pieniądze, które bardzo by Ci sie przydały. co ty na to?

Raczej odmawiam. Nie mam zamiaru "się sprzedawać" za żadne pieniądze. Chyba że od nich zależałoby życie moje lub bliskich to bym się zastanowiła.

Jedziesz autem w daleką podróż. Opracowałaś trasę podróży i myślisz że nic cię nie zaskoczy a tu nagłe łapiesz gumę... Nie masz koła zapasowego i komórka ci się rozładowała.. A na horyzoncie nie widać samochodów żadnych ani domów... Co w takiej sytuacji?

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png