Remonty
Rozpoczęty przez Madzia81, 12 lip 2007 12:04
377 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 12 maja 2009 - 12:20
nie(d)oceniona, wzor to rzecz gustu oczywiscie... rozumiem.. mnie podoba sie za to bardzo...
co do kolorow to tez mi sie wydaje ze braz i bez to dobre polaczenie
wysztko robimy od poczatku... wiec meble bada nowe...
takze wszystko od poczatku sama wymyslam..
co do kolorow to tez mi sie wydaje ze braz i bez to dobre polaczenie
wysztko robimy od poczatku... wiec meble bada nowe...
takze wszystko od poczatku sama wymyslam..
Napisano 12 maja 2009 - 12:30
saja, mi sie bardzo ten pomysl podoba,kuzynka ma bardzo podobna tapete na scianie na ktorej stoi lozko i reszte scian bezowych i wyglada to bardo ladnie,tyle ze oni maja jasna podloge,a u was ma byc ciemna i tu obawiam sie,ze moze byc troszke za ciemno u was,
no ale w sumie duzo dadza jasne dodatki - mysle ze efekt koncowy bedzie bardzo fajny no i czekam na foty
no ale w sumie duzo dadza jasne dodatki - mysle ze efekt koncowy bedzie bardzo fajny no i czekam na foty
Napisano 12 maja 2009 - 12:36
angik1683, no wiec wlasnie tak sie zastanawiam co z ta podloga... moze wybierzemy taka posrednia... hm... zobacze jeszcze jak to wszystko wyjdzie...
narazie wlasnie jest taki plan ze ta tapeta bezowe sciany.. ciemne meble i podloga... i do tego jasne dodatki... mysle ze fakt ze to okno jest duze tez zrobi sowje
ciesze sie ze ci sie podoba... mnie tez i to bardzo...
co do fot.. to na efekt koncowy przyjdzie wam jeszcze poczekac... bo w pierwszej kolejnosci musimy zorbic dach... potem wymiana podlog.. scianka dzialowa... wiec masa tego jescze jest... wiec fotki nie tak predko...
ale wierz mi ze ja tez juz bym chciala miec to wszystko zorbione
narazie wlasnie jest taki plan ze ta tapeta bezowe sciany.. ciemne meble i podloga... i do tego jasne dodatki... mysle ze fakt ze to okno jest duze tez zrobi sowje
ciesze sie ze ci sie podoba... mnie tez i to bardzo...
co do fot.. to na efekt koncowy przyjdzie wam jeszcze poczekac... bo w pierwszej kolejnosci musimy zorbic dach... potem wymiana podlog.. scianka dzialowa... wiec masa tego jescze jest... wiec fotki nie tak predko...
Napisano 12 maja 2009 - 12:46
Pachulka, no mam nadzieje...
co do wzorku to akurat o gustach sie nie dyskutuje... a mnie sie podoba i to bardzo.... ale chodzilo mi tylko o ogolna koncepcje...
no ale widze ze jednak sie w miare podoba wiec utwierdza mnie to w przekonaniu ze dobrze wybralam...,,
nie mam pomyslu jeszcze na pokoj obok sypialni ... jest z kominkiem
co do wzorku to akurat o gustach sie nie dyskutuje... a mnie sie podoba i to bardzo.... ale chodzilo mi tylko o ogolna koncepcje...
no ale widze ze jednak sie w miare podoba wiec utwierdza mnie to w przekonaniu ze dobrze wybralam...,,
nie mam pomyslu jeszcze na pokoj obok sypialni ... jest z kominkiem
Napisano 12 maja 2009 - 13:06
Pachulka, no wiem wiem....
tym bardziej ze z tego jednego pokoju z kominkiem bedzie sie wchodzic do sypialni.. mysle o jakims wyciszajacym kolorze... np zieleni..... bo z zielonego pokoju wejsc do bezowo-brazowego to cakiem cakiem...
no i to ma tez byc pokoj taki gdzi emozna odpoczac... mysle o zieleni... co z kominkiem to nie wiem... i sa do kupienia takie fajne motywy na sciane w formie naklejek.. o takim czyms mysle...
tym bardziej ze z tego jednego pokoju z kominkiem bedzie sie wchodzic do sypialni.. mysle o jakims wyciszajacym kolorze... np zieleni..... bo z zielonego pokoju wejsc do bezowo-brazowego to cakiem cakiem...
no i to ma tez byc pokoj taki gdzi emozna odpoczac... mysle o zieleni... co z kominkiem to nie wiem... i sa do kupienia takie fajne motywy na sciane w formie naklejek.. o takim czyms mysle...
Napisano 12 maja 2009 - 13:14
mysle o czyms takim wlasnie.... zielone sciany.. i naklejka (ale myslalam o naklejce przedstawiajace drzewko) ...
ale zobacze jeszcze
[ Dodano: 2009-05-12, 14:15 ]
lubie pastele... chociaz mowiac szczerze to myslalam jeszcze nad fioletem zamiast tej zieleni... ale sama nie wiem...
[ Dodano: 2009-05-12, 14:15 ]
saja, widzę że lubisz kolory ziemi i roślinek
lubie pastele... chociaz mowiac szczerze to myslalam jeszcze nad fioletem zamiast tej zieleni... ale sama nie wiem...
Napisano 12 maja 2009 - 13:53
saja, jesli te pokoje sa obok siebie to ja bym jednak postawila na ta zielen i zrezygnowala z fioletu,
a motyw ten na zalaczniku bardzo ladny - drzewko jakos by mi sie nie widzialo,ale to juz indywidualna sprawa
Fajnie masz,zazdroszcze tego remontu,my nie poza przestawianiem mebli nie mozemy za wiele zrobic w domu
No ale przyjdzie czas,ze bedziemy mieli swoje i wtedy bede mogla szalec
a motyw ten na zalaczniku bardzo ladny - drzewko jakos by mi sie nie widzialo,ale to juz indywidualna sprawa
Fajnie masz,zazdroszcze tego remontu,my nie poza przestawianiem mebli nie mozemy za wiele zrobic w domu
No ale przyjdzie czas,ze bedziemy mieli swoje i wtedy bede mogla szalec
Napisano 12 maja 2009 - 14:16
angik1683, no wiec wlasnie ten fiolet chyba wykorzystam przy kolejnej fazie remontu ... i jesli chodzi o ten pokoj to zostane przy zieleni...
co do naklejki wstepnie mysle o drzewku... ale jeszcze zobacze...
wiem ze mam fajnie... bo moge zrobic po swojemu... i to mnie cieszy najbardziej...
tylko ze koszty tego wszystkiego juz mnie tak nie ciesza
co do naklejki wstepnie mysle o drzewku... ale jeszcze zobacze...
wiem ze mam fajnie... bo moge zrobic po swojemu... i to mnie cieszy najbardziej...
tylko ze koszty tego wszystkiego juz mnie tak nie ciesza
Napisano 24 maja 2009 - 22:11
saja, swietny pomysl
i kolorystyka piekna ale szukalabym jeszcze innych motywow
ale bedziecie miec pieknie
i kolorystyka piekna ale szukalabym jeszcze innych motywow
ale bedziecie miec pieknie
Napisano 25 maja 2009 - 10:07
nas czeka remoncik. Część, właściwie większość mebli juź kupiliśmy. Synek będzie miał eksmisję z sypialni. Robimy mu pokój, a dokładamy w sypialnmi szafę i komodę. Najgorsze to będzie malowanie i bałagan panujący, ale szybko pójdzie.
lilian
Napisano 11 czerwca 2009 - 19:46
Kocham remonty:) właściwie to ciągle coś robię w mieszkaniu. Jak nie przemeblowania to maluję ściany, coś kupuję, coś wymieniam. Teraz też zamierzam coś pokombinować w mieszkanku:) Planuję zmienić meble w pokoju goscinnym, bo na starą cracovię nie mogę już patrzeć. Widziałam cudne meble z ikea, myślę, że przejadę się jutro (póki mam wolne) i zobaczę jak one dokładnie wyglądają. Planuję jeszcze namalować wielkie drzewko w kuchni, ale nie wiem jak. Muszę chyba znaleźć kogoś po ASP, żeby mi to zrobił
Już się nie mogę doczekać jak całość skończę
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych