Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Remonty

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
377 odpowiedzi w tym temacie

#141 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 12 lutego 2009 - 20:18

Alisekai , mam podobny pomysł. Jak sie kiedys wzbogace to chce sobie zrobic nad moim pokojem drugi pokój , tak jakby sypialnie i jeszcze tam wstawic komputer.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#142 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 13 lutego 2009 - 17:54

Ja miałam remont jesienią, malowanie sufitów, tapetowanie, tak więc mam odświeżone troszkę... Chciałabym jeszcze miec panele, bo gumolitu to jakos nie potrafię porządnie umyc :roll:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#143 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 16 lutego 2009 - 15:06

My z Darkiem ostatnio kupiliśmy panele do sypialni <jupi></span> <jupi></span> bardzo się cieszę z tego, wcześniej mieliśmy taka okropnie zniszczoną, przytłaczającą wykładzinę, bo wprowadziliśmy sie do pokoju po jego bracie, a on nie należał do pedantów ...

<ookk>

#144 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 16 lutego 2009 - 21:46

Roxi, a jaki kolorek ??? ciemniejsze czy jasniejsze ???
My tez bardzo chcemy wymienic podloge ale poki co tylko bedziemy malowac sciany bo panele za duzy chwilowo wydatek ( na nasz pokoj potrzebujemy 20 metrow

I teraz w sobote bedziemy malowac sciany na caffe latte
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#145 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 18 lutego 2009 - 13:36

calineczka, wszędzie mamy jaśniejsze, w jednym pokoju położyliśmy panele o nazwie dąb rustic, w korytarzyku grusza czy coś takiego, a teraz w tej sypialny oliwkę. Wszystkie są jaśniejsze, podobają mi się ciemne podłogi i ciemne meble, ale jest to kompletnie nie praktyczne, mam na przykład toaletkę z ciemnym blatem i codziennie muszę na niej kurz wycierać, a pozostałe jasne meble wystarczy że raz w tyg przetrę bo kompletnie nic na nich nie widać. tak samo jest z podłogami, poza tym panele są o wiele gorsze od normalnego parkietu pod tym też względem, że bardzo widac na nich kurz, nawet na tych jasnych, tyle że mniej w porównaniu do ciemniejszych. Czasem po kilku dniach zbierają się takie kotki kurzu, wszystkie paproszki i włosy bardzo jest widac na panelach, ale cóż - są o wiele tańsze, za pokój taki 20 m kwadratowych powinniście zapłacić ok 1000 zł za panele, bo my z D. z pokój 18 mterów zapłaciliśmy 900 zł, i do tego jeszcze listwy.

<ookk>

#146 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 23 lutego 2009 - 08:47

oto nasz kolor scian Malowane było na tapecie

W rzeczywistości wyglada ładniej

Załączone miniatury

• SDC13401.JPG

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#147 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 23 lutego 2009 - 09:11

calineczka, mam podobny kolorek albo taki sam moj to capuccino chyba:/ ale bardzo ladnie:) podoba mi sie;)

#148 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 23 lutego 2009 - 09:47

calineczka, fajny ten kolorek jest ;)
ladnie wyszlo i tak rowniutko z tym paseczkiem u gory ;)

#149 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 23 lutego 2009 - 18:31

moj to capuccino chyba:/

ten też mi kawusią podpada :lol:
naprawdę fajny, ale ja wolałabym coś bardziej pod kolor poduszek
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#150 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 24 lutego 2009 - 11:51

ładny , taki ciepły kolor

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#151 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 08 marca 2009 - 09:09

bardzo ładnie wygląda, brzoskwinka też prezentowałaby się super <ookk></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#152 Jadźka

Jadźka
  • Użytkownik
  • 167 postów

Napisano 07 maja 2009 - 10:05

hey,
też jestem w trakcie remontu całego domu.. oj strasznie się przedłuża. A teraz jestem na etapie szukania fajnej szafy. Chciałabym raczej szafę przesuwaną.. ale jeszcze nie wybrałam ani producenta ani koloru itp. szukam czegoś bardzo nowoczesnego:) kolor w pokoju to ciemna śliwka ;]

#153 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 07 maja 2009 - 12:02

Jadźka, ja zawsze cokolwiek do domku kupuję to jest to IKEA
;-)
jeśli masz ten sklep w okolicy to przejrzyj katalog :)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#154 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 07 maja 2009 - 12:19

bardzo nowoczesnego

IKEA

jedyna prosta odpowiedziec jesli chodzi o nowoczesnosc w dobrej cenie :)

ewentualnie mozesz sprobowac BlackRedWhite :)

#155 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 07 maja 2009 - 12:45

Jadźka, jeśli chcesz to wejdź sobie na strone Stanplusa. To firam produkująca szafy wnękowe między innymi z drzwiami przesuwnymi. Wiem bo sama pracuję w ich firmie. Jeśli chcesz wiedzieć ile wyniesie Cię taka szafa to możesz mi podesłać na PW wymiary to Ci ją wycenię.

<ookk>

#156 Jadźka

Jadźka
  • Użytkownik
  • 167 postów

Napisano 08 maja 2009 - 11:19

W sklepie Ikea byłam ale w sobotę gdzie było mnóstwo ludzi, wiec tak tylko popatrzyłam szybko ale nic mi w oko nie wpadło. A o BlackRedWhite słyszałam dużo negatywnych opinii :( Co do firmy Roxi nie słyszałam nic :) pooglądam, popatrzę, pokaże mężowi.
A co myślicie o Komandorze? bo mają całkiem fajne szafy.

#157 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 08 maja 2009 - 11:39

Jadźka, firma Stanplus robi właśnie takie same szafy jak Komandor. Tylko powiem Ci szczerze że bardzo dużo sobie liczą, wiem to po klientak którzy przychodzą do mnie z wyceną szafy, którą ja wyceniłam im na 4,500 tyś. a w Komandorze na 6 kafli :-P

<ookk>

#158 Jadźka

Jadźka
  • Użytkownik
  • 167 postów

Napisano 11 maja 2009 - 15:13

Moim rodzicom robili szafę, która znów nie dużo wyszła ok. 2 tys. a bardzo sobie chwalą, dlatego waśnie zapytałam co wy o nich sądzicie. Co do cen to też słyszałam opinie, że najtańsi nie są, ale za to mają świetne wykonania -a o to mi głównie chodzi :)
moja szafa ma wymiary 1,4x2x0,5 :)

[ Dodano: 2009-05-11, 16:13 ]
ah zapomniałam zapytać z czego najlepiej szafę sobie sprawić? szkło?

#159 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 12 maja 2009 - 12:12

no to kochane przyszla kolej na mnie jesli chodzi o remonty... powoli zaczynam sie juz rozgladac... bo mysle ze juz w ciagu nastepnych paru tyg zaczniemy...
narazie pomysl co do sypialni mam taki ze:

na scianie na ktorej bedzie stac lozko chce przykleic tapete... tapeta bedzie brazowa w bezowe wzory (zaraz wam wkleje fote) a pozostale trzy sciany mam zamiar pomalowac na beż..... i teraz moje panie prosze was o opinie :)

wydaje mi sie ze bedzie to fajnie wygladac... podloga ma byc ciemna (panele) meble raczej tez bo oboje z mezem takie lubimy...
dlateog mysle ze bezowe sciany beda akurat.. bo rozjasnia wszystko... do tego pokoj ma wielkie okno balkonowe wiec nie bedzie ciemno... co wiecej mysle tez ze jak doloze dodatki a wiec narzute jasna na lozko i fajne poduszki to tez bedzie to wszystko gralo...

co myslicie ?????

Załączone miniatury

• tapeta2.jpg
  • tapeta.jpg

Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#160 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 12 maja 2009 - 12:18

saja, mie sie wzór niestety nie podoba ... natomiast kolory - jak najbardziej ;-)- ale efekt końcowy zależeć będzie przecież od wkomponowania w to jeszcze mebli ;-) zmieniacie meble? czy wybieracie tapety i kolor ścien do nich?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych