Remonty
Napisano 26 sierpnia 2010 - 23:32
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 26 sierpnia 2010 - 23:43
widze ze masz nawet storczyka
tylko jakos nie za bardzo podoba mi sie ten obraz, albo moze napisze ze nie przemawia do mnie, ale to kwestia gustu
no i najwezniejsze ze
jest na czym spać
Napisano 27 sierpnia 2010 - 10:08
TAk posródku
tez lubie ten kolor
Napisano 27 sierpnia 2010 - 10:19
Napisano 27 sierpnia 2010 - 10:24
Czyli samo bordo może być ciut zbyt ciemne i w połączeniu z brązowymi meblami nadać mu nieco ponury wyglądnie jest bardzo duży i nie jest bardzo jasny.
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 27 sierpnia 2010 - 16:19
tez tak mysleCzyli samo bordo może być ciut zbyt ciemne i w połączeniu z brązowymi meblami nadać mu nieco ponury wygląd
musiałby ten salon byc naprawde wielki i miec odp oświetlenie ja mam górne -lampa i boczne -lampa stojaca
w dzień zaś - jeśli akurat jest słonecznie to popoludniu jest bajecznie jasno a jak pochmurno ciut za ciemno wiec musza tu być kolory jasne.
hym...nie głupi pomysł...wezme to pod uwage .a jakby zrobić dwukolor i takie mocne bordo przełamać beżem? Np. 2 ściany jasne, 2 ciemne...
Tu też trzeba sie zastanowić jak te kolory że tak pwiem ułożyć bo dw akolory moga optycznie porzezyc lub zmniejszyć salon
też sie ku temu skałniam.Jeśli nie to postawiłabym chyba jednak na oranż, bo to taki ciepły kolor
I poduchy na kanapie w jakim wówczas kolorze ?? gdyby sciany były orange a meble braz ??
bo juz wiem że jesli zrobie wrzos to poduszki beda w kolorze wrzosowy i popiel
Napisano 27 sierpnia 2010 - 17:42
mnie nie bardzo ten wrzos by pasował, lubie ten kolor, ale wydaje mi sie ze zfrobiłoby sie bardzo mdlo.wrzos
jestem za tym kolorem , no jescze mogłby byc malinowy , taki intensywniejszy , ale nie bardzo ciemny skoro salon jest mały.orange
jesli sciany pomaranczowe to ja bym poduchy tez dala na kanape w tym kolorze , albo jka meble brazowe to jakies brazowe . za to dodatki na meblach , jakies swieczki itp własnie w pomaranczu.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 27 sierpnia 2010 - 18:22
meble mam klonowe czyli takie bardzo jasne, kanapę ecru z fioletowymi poduchami i fioletowo różowy dywanik
Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..
Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas
Napisano 27 sierpnia 2010 - 18:44
mdło ?? eee braz plus wrzos to masz kontrast.mnie nie bardzo ten wrzos by pasował, lubie ten kolor, ale wydaje mi sie ze zfrobiłoby sie bardzo mdlo
Mdło mam teraz
Sajuri napisał/a:
orange
jestem za tym kolorem , no jescze mogłby byc malinowy , taki intensywniejszy , ale nie bardzo ciemny skoro salon jest mały.
malinowy...też dobry pomysł
jesli sciany pomaranczowe to ja bym poduchy tez dala na kanape w tym kolorze , albo jka meble brazowe to jakies brazowe . za to dodatki na meblach , jakies swieczki itp własnie w pomaranczu.
napewno gdybym malowała na orange to poduszki też pomaraczowe i popiel jasna
bo brazowe nie ponieważ kanapa jest czekoladowy braz
a na ławie bylyby swiece 3 kazda innej wielkosci - pomaraczowe..
tylko ..jakie zasłony do orange scian?
mmm no napewno.Ja mam wrzos na ścianach
meble mam klonowe czyli takie bardzo jasne, kanapę ecru z fioletowymi poduchami i fioletowo różowy dywanik całość wygląda słodko
tylko masz kanape ecri a ja skóra czeko braz
Napisano 27 sierpnia 2010 - 18:45
aha :] nie doczytałamtylko masz kanape ecri a ja skóra czeko braz
wiesz z czekoladowym bardzo ładnie łączy się turkus albo miętowy
Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Kiedyś się uda
Napisano 03 września 2010 - 17:27
sciany beda pomaranczowe.
A dodatki... zasłony , swiece, poduchy w zieleni takiej soczystej. Ładny kontrast powinnien być
Napisano 03 września 2010 - 21:13
urzadzamy-mieszkanie-vt6242.htm
Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Kiedyś się uda
Napisano 10 września 2010 - 16:11
Napisano 15 września 2010 - 13:28
ja w ramach remonto- porządków zabrałam się za wywalanie wszystkiego co nie używamy i takim sposobem opróżniłam połowę rzeczy w łazience, wywaliłam ciuchy i buty których nie używam
Napisano 30 października 2013 - 10:04
My generalny remont mieliśmy rok temu w czerwcu. Łącznie ze skuwaniem ścian, podłóg, przemianą elektryki i tak dalej. W tym roku we wrześniu mieliśmy remont łazienki tez generalny, tak więc remonty zakończone na jakiś czas ![]()
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 30 października 2013 - 12:50
My to pomału już mamy na wykończeniu naszą sypialnię takie drobne już szczegóły .. , i planujemy w nastepnym roku remont w pokoju naszych dzieci ![]()
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc

28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.
Napisano 30 października 2013 - 13:28
Aktualnie wymieniamy stary kominek na nowy z wkładem kominkowym takim zamykanym. Trzeba było stary zburzyć i wszystko od nowa robić. Ale będzie estetyczniej i przede wszystkim wydajność wzrośnie czyli cieplej w domku. Nie mogę się doczekać końca, nie lubię remontów. Przy okazji odświeżymy salon.
Napisano 30 października 2013 - 14:10
U mnie remont też był rok temu taki generalny, wiec spokój na kilka lat ![]()
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych