Remonty
Napisano 25 lipca 2009 - 09:17
Napisano 25 lipca 2009 - 09:20
syf syf syf
nie lubie remontow
Napisano 25 lipca 2009 - 11:04
jesli chodzi o pokoje to zostalo malowanie tapetowanie i zalozenie paneli plus zorbienie kominka... plytki pokupione i mysle ze ladnie wyjdzie... potem wielkie sprzatanie..
w miedzy czasie postanowilismy zrobic jeszcze klatke schodowa czytaj. - malowanie i wymiana schodow...
i altane gipsowanie malowanie panele....
wiec w sumie dopiero zaczynamy...
tesciowa jeszcze wymyslila remont dolu i do zimy twierdzi ze sie uporamy... no ale nie wiem.,.. planowalismy dopiero to na przyszly rok najwczesniej.. zobaczymy jeszcze
Napisano 28 lipca 2009 - 09:49
Napisano 29 lipca 2009 - 10:18
Napisano 30 lipca 2009 - 09:32
tesciowa jeszcze wymyslila remont dolu i do zimy twierdzi ze sie uporamy... no ale nie wiem.,.. planowalismy dopiero to na przyszly rok najwczesniej.. zobaczymy jeszcze
chyba lepiej się przemęczyć i zrobić wszystko na raz
za rok to już wam się nie będzie chyba chciało znowu wracać do tego bałaganu, nie?
Jestem bardzo ciekawa efektów
Napisano 31 lipca 2009 - 08:04
Napisano 05 sierpnia 2009 - 15:35
Ten bałagan to najgorsze co może być, jak go przeżyć
makabra, może i z ekipą montażystów byłoby szybciej i czyściej
z pewnościa będzie szybciej
Napisano 31 sierpnia 2009 - 12:33
Napisano 16 września 2009 - 22:47
Mam mały problem, otóż kupiliśmy z moim świeżo upieczonym mężem mieszkanie, jesteśmy w trakcie generalnego remontu, wszystko idzie powolutku do przodu ale jest mały problem... Nasz budżet nie pozwoli nam wyremontować łazienki w tym roku
Mąż nie ma nic przeciwko by została narazie w takim stanie jakim jest tzn w OPŁAKANYM
Ja za "wszelką cenę" chcę ją jakoś zmienić....bleh ten kolor seledynowy....i ta blada żółć n ścianie
Pomóżcie mi ją jakoś "upiększyć" niewielkim kosztem....BŁAGAM!!!
Chciałam dodać fotki lecz muszę napisać minimum 10 postów;(
Narazie więc wam mniej więcej opiszę...
Łazienka ma na oko 4m2
Centralnie na przeciwko wejścia jest umywalka a nad nią lusterko tuż obok po prawej stronie jest kibelek natomiast z z lewej strony wejścia jest prysznic, lecz nie kabina tylko taki jakby murowany obłożony płytkami i zasłonka,
Łazienka na podłodze i do płowy ścian ma płytki w bladym seledynowym kolorze nad płytkami jest pomalowana na równie blady zółty.
Nie wiem czy potraficie sobie wyobrazić ale gdy tylko bede mogła dołącze fotki.
Pozdrawiam i życzę miłej nocy;)))))
Napisano 17 września 2009 - 01:04
Juz ci mowie, co mozesz zrobic!
Po pierwsze marsz do sklepu po wałek malarski i ... zalezy to juz od twoich funduszy ale ja na twoim miejscu dokupilabym walek z ozdobnymi zdobieniami. Do kupienia np w Leroy Merlin. Pozniej w dzial z farbami i zobacz jaki kolor pasowalby do tego pasquctwa! Mam na mysli cos, czym mozesz przemalowac ten zolty. Najlpiej postaw na ostry kontrast!
Teraz pytanie nr 1: Czy bedziecie kuc plytki i klasc nowe? W przyszlosci?
Bo jesli tak, radzilabym zmatowic stare. Najlepiej papier scierny i jazda. A wszystko po to, by farba, ktora mozesz polozyc tez na plytki sie utrzymala. Dlatego pisalam o walku z jakimis wzorkami. Kolor plytki bedzie widoczny ale zalezy jaki wzor wybierzesz bedzie go wiecej lub mniej. PS Mowie o kolorku takim samym jak ten, ktorym pomalujesz sciany nad kafelkami.
Nastepnie jakies dodatki w podobnym estawieniu kolorystycznym i jakos tanim kosztem przezyjesz do remontu.
Pewnie juz to wiecie - teraz - ale lazienke, miejsce do spania i chociaz czesc kuchni robi sie na samym poczatku
Napisano 17 września 2009 - 09:24
Sandra ma troche gorzej bo w naszym musi sobie wymienic podloge pomalowac sciany i kasetony sciagnąć
dostala pieniadze na remont i bedzie dzialać
Napisano 17 września 2009 - 17:27
najprosciej zerwac płytki , wyrównac sciany i farba.Pomóżcie mi ją jakoś "upiększyć" niewielkim kosztem
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych